ФЕВРУАРСКОТО ЧОВЕЧЕ ПРОЛЕТТА ПОСРЕЩА ВЕЧЕ

• 12 315
  • 281
  •   1
Отговори
# 45
GaliqБлагодаря ти!!!  bouquet

Joanaq може ли да кажеш пак рецептата за питката. Искам да се подготвя за празника.Благодаря предварително!!!

# 46
Здравейте!
От вчера, 13. 04, малката ми буба започна да ходи.
Имам и веществени доказателства за това

http://www.zippyvideos.com/3340251934792546/suc52694/

Място не мога да си намеря от щастие. Голямо събитие беше. Сега ще я почакам да стане по-стабилна и ще месим питка.

# 47
  • София
Честита ходеща госпожица на МОФ:)Да крачи смело и уверено напред!

# 48
ЧЕСТИТО,МОФ! smile3501Разбирам как се чувстваш,защото аз тръпна в очакване да дойде този миг и със съгурност ще съм многоооооооооо щастлива.Сега целите ни крака са в синини от лазането,сложила съм й наколенки.Съветват ме за да проходи,да не й давам да лази или да я държа по цял ден в проходилка,но за мен е невъзможно да го изпълня,а и не съм убедена,че е така.Остава ми да чакам и да я държа възможно най-дълго права.

# 49
Ianamama, аз миналата седмица като я почнах мойта. Истински терор... да стои права и да ходи. На всякъде за пръстче  ме хващаше и така ходехме. До банята, до кухнята. Застоявах я права след което се опитвах да я примамя да прави крачки. Така по 2-3 правеше. И вчера се престраши и се пусна...
Ама днеска се не пуска...
Много интересно...

# 50
Моф,онзи ден бяхме на консултация и пред кабинета едно детенце тичаше,Надина като го видя сама прояви желание и стъпи права.В това време вратата на кабинета се отвори и тя се обърна естествено,и със стъпки влезе вътре,аз само леко я държах за ръце.Час след това и права неискаше да стои.Както често казвам:само като е на кеф ми прави кефа.Явно проявяват характер.

# 51
здравейте мамита и бебоци:)))))))))
най-сетне сколасах да мина да се разпиша на новата темичка:) за съжалвние все по-рядко май успявам да намеря време да пиша, но пък като се върнах от Турция веднага прочетох, да не изпусна нещо  Mr. Green до като ме е нямалко Hug
В Турция беше страхотно, много изморително (за 8 дни разгледахме 5 курорта - 82 хотела - не е грешка толкова бяха), но все пак беше невероятно. Запознах се с доста колеги, стана купона, дори бяхме 2 вечери на дискотека:)) Яд ме е само, че не можах да си топна дъто нито в морето, нито в басейна... ама нищо, следващия път ако ходя пак, ще е на почивка Sunglasses Очаровах се от турските курорти, нямаше нито 1 хотел (е от 3* на горе де) без сгъваеми бебешки креватчета, столчета за хранене, бебешки басейнчета, страхотни детски кътове, а в 5* и детегледачки.  Хич не съм сигурна дали в БГ тези усповия ги има... е вярно си е, че не съм ходила в 4 и 5* хотели в БГ Rolling Eyes Изщтраках ужасно много снимки, но още не съм ги обработила и за това не съм ги качила в нета, но скоро и това ще направя.
Иначе след 10 дни без Дани, (което ми се случва за 1 път, от както се е родил) като се прибрах ми се стори ужасно порасъл Laughing слава богу не успя да проходи без да го видя:) макар че вече е много по-стабилен. Прави сам по 5, 6 крачки, но още не го броя за ходещо дете Party Сега само си го подмятаме с татито, караме го да ходи между нас - много е забавно Joy абе скоро и аз ще правя прощапулник Hug забелязвам, че все повече разбира и вече съвсем умишлено се налага и манипулира, почва се... Wink
абе мамита, вие какво, направихте ли срещичка? жалко, ако съм я пропуснала... хайде след великден  да направим една голяма, а?Simple Smile)

# 52
Хехеее!
МОФ, Честита ти ходеща Неа!
Много се радвам за вас!   bouquet

# 53
  • София
Честит празник на всички цветя днес!

# 54
МОФ, честита ходеща принцеса!   bouquet

# 55
  • Canada
МОФ 4естти ходещи кра4ета! И Йони след като проходи, имаше една седмица в която беше забравила как се ходи, но после  да видиш........

При нас нищо ново, ве4е вси4ки 4екмеджета са разгледани и ве4е и е ску4но в къщи , само напира да ходи навън и страста и е да се рови в пясъ4ника на парка. Купих й кофи4ка с лопатки и т.н., защото взимала на другите деца. Всяка ве4ер е цялата в пясък, но много удовлетворена и изморена . И ве4е заспива сама, с шише мляко без да гъкне Laughing

Гледам всеки ден новините от БГ за наводненията в Русе, дали са добре нашите мами от Русе....Боже мой каква трагедия. Ние нали живеем на остров, само като си представя ако се слу4и нещо подобно, даже няма да могат да ни евакуират-но пък, нали уж придвиждат също сигурно имат някакво разрешение.......абе някакви мра4ни мисли са ме налегнали по-добре да не пиша пове4е......
Успешна седмица на вси4ки!  bouquet

# 56
Здравейте,момичета!!!

Иваничка чак сега си забелязах-лентичката ми е напред точно с 1 месец

Доби 05 прати ми на лични  повече инфо за теб и малчо-как се каза,кога ти беше термина,за да ви включа в списъка

Момичета търся бурканчета тип Ганчев за кухнята

# 57
Beti bravo na teb Simple Smile Ama tova mozeh da ti go kaza i bez da hodish v Turcia.
Nie biahme predi 5 godini i za prav pat v zivota mi si izkarah chudesno i naistina si pochinah. Biahme v 5 zvezden hotel Blue sky se kazvashe i ni zabavliavaha prez chialoto vreme. Imashe 2 baseina, malak za decata basein, igri, tanci ,pesni, strahotno iadene.....chudesni grafini v hotela, kort, chasten plaz abe super beshe. V Ispania po n emi haresa moze bi stoto biah bremenna i puknah ot losho Sick
Ta tazi godina iskame da otidem niakade...moze bi v BG, ako ne tuk to sas samolet v Garcia ili Turcia.......predlagate li takvoz nesto?

# 58
  • На небето
ЧЕСТИТО,МОФ! smile3501Разбирам как се чувстваш,защото аз тръпна в очакване да дойде този миг и със съгурност ще съм многоооооооооо щастлива.Сега целите ни крака са в синини от лазането,сложила съм й наколенки.Съветват ме за да проходи,да не й давам да лази или да я държа по цял ден в проходилка,но за мен е невъзможно да го изпълня,а и не съм убедена,че е така.Остава ми да чакам и да я държа възможно най-дълго права.

От къде намери наколенки? Ние отдавна ходим, но си мисля, какво ще правим през лятото с късите панталонки, като падне, коленете му ще са вечно в рани и се чудих от къде да намеря наколенки да му купя.
Остави я тя сама ще проходи когато е готова. Като тръгне е голям зор, аз вече не помня какво беше докато не ходеше, сега нямам и 1 спокойна секунда, но не се оплаквам, така стана по самостоятелен.

# 59
Виждала съм наколенки на Камера в квартаното детско магазинче. ПРедполагам,  че  ги има на повече места просто не си обърнала внимание.

Общи условия

Активация на акаунт