Joanaq може ли да кажеш пак рецептата за питката. Искам да се подготвя за празника.Благодаря предварително!!!
Разбирам как се чувстваш,защото аз тръпна в очакване да дойде този миг и със съгурност ще съм многоооооооооо щастлива.Сега целите ни крака са в синини от лазането,сложила съм й наколенки.Съветват ме за да проходи,да не й давам да лази или да я държа по цял ден в проходилка,но за мен е невъзможно да го изпълня,а и не съм убедена,че е така.Остава ми да чакам и да я държа възможно най-дълго права.
Очаровах се от турските курорти, нямаше нито 1 хотел (е от 3* на горе де) без сгъваеми бебешки креватчета, столчета за хранене, бебешки басейнчета, страхотни детски кътове, а в 5* и детегледачки. Хич не съм сигурна дали в БГ тези усповия ги има... е вярно си е, че не съм ходила в 4 и 5* хотели в БГ
Сега само си го подмятаме с татито, караме го да ходи между нас - много е забавно
абе скоро и аз ще правя прощапулник
забелязвам, че все повече разбира и вече съвсем умишлено се налага и манипулира, почва се... 
)
Ama tova mozeh da ti go kaza i bez da hodish v Turcia.
Разбирам как се чувстваш,защото аз тръпна в очакване да дойде този миг и със съгурност ще съм многоооооооооо щастлива.Сега целите ни крака са в синини от лазането,сложила съм й наколенки.Съветват ме за да проходи,да не й давам да лази или да я държа по цял ден в проходилка,но за мен е невъзможно да го изпълня,а и не съм убедена,че е така.Остава ми да чакам и да я държа възможно най-дълго права.