как сте:)) ние вече почнахме да седим все повече време на вън, колко се радвам, че времето е хубаво 
честито ходещо детенце на Binito

Иначе Дани е станал кошмар от гледна точка на ината и тръшкането. Има дни, в които направо полудявам, особено ако е ревал и през нощта заради зъбите. 2 пъти вече ми се тръшка в истерия на земята, когато не става неговото
едния път 1 час рева, въргаля се по земята и никакъв шанс да го успокоя. Слава богу само 1 път се случи, иначе не знам какво щях да правя. Иначе е весел и готин, прави всеки ден пакости... но определено се налага и реве силно, когато не му давам нещо. Дори мислих да пусна в големия форум темичка за тези истерии, че направо не знам какво да правя в такива ситуации 
За съня не мога да се оплача (като изключим среднощинте ревове заради зъбите) заспива вечер 10 и става сутрин между 8 и 30 и 9, съвсем човешко време
Спи само по 1 път на ден, но понякога може да изкара и 2 часа и половина сън:) Тогава ми е свободното време на мен, да поработвам от къщи, когато не съм в офиса:)Ух... трябва да се организрам и да го водя при педиатърката, за ваксина и да го види, че последно сме водили като навърши 1 годинка...
Ivanichka - добре дошла и лек път и изнасяне и нанасяне
мами,и вас ли ви претупаха така?

дано така да е и занапред!
той или аз, ааа