ФЕВРУАРСКОТО ЧОВЕЧЕ ПРОЛЕТТА ПОСРЕЩА ВЕЧЕ

• 12 367
  • 281
  •   1
Отговори
# 105
здравейте Simple Smile как сте:)) ние вече почнахме да седим все повече време на вън, колко се радвам, че времето е хубаво Hug
честито ходещо детенце на Binito Laughing Ние събота ще ще правим прощапулника, в къщи с много гости и сладки работи на масата. Само едно не разбрах - кой тича и подскача, като се търкулне питката??? newsm78
Иначе Дани е станал кошмар от гледна точка на ината и тръшкането. Има дни, в които направо полудявам, особено ако е ревал и през нощта заради зъбите. 2 пъти вече ми се тръшка в истерия на земята, когато не става неговото ooooh! едния път 1 час рева, въргаля се по земята и никакъв шанс да го успокоя. Слава богу само 1 път се случи, иначе не знам какво щях да правя. Иначе е весел и готин, прави всеки ден пакости... но определено се налага и реве силно, когато не му давам нещо. Дори мислих да пусна в големия форум темичка за тези истерии, че направо не знам какво да правя в такива ситуации #Crazy
За съня не мога да се оплача (като изключим среднощинте ревове заради зъбите) заспива вечер 10 и става сутрин между 8 и 30 и 9, съвсем човешко време Laughing В момента съм му направила режим - да спи всеки ден като се наобядва. 1 часа хапва и  после го слагам в леглото играе играе и заспива Wink Спи само по 1 път на ден, но понякога може да изкара и 2 часа и половина сън:) Тогава ми е свободното време на мен, да поработвам от къщи, когато не съм в офиса:)
Ух... трябва да се организрам и да го водя при педиатърката, за ваксина и да го види, че последно сме водили като навърши 1 годинка...
Ivanichka - добре дошла и лек път и изнасяне и нанасяне Laughing

# 106
май4ета,моля гласувайте за моята щерка. трябва да се регистрирате(ако не сте) тук: http://www.kidsbg.com/home/modules.php?name=Your_Account&op=new_user
после:
1.кликвате на КОНКУРС
2.кликвате "гласува за Сладуран и Сладуранка"
3.кликвате на Сладуранка
4.на 2 страница е нашата снимка-Сладуранка ДЕБОРАнка
5.кликвате на снимката и под нея има звезди
6.избирате дадена оценка (5 е най-многото),но ако ни дадете по-малко от 5 ни намаляте оценката.изчисляват се средно  аритметично.НО ВИЕ СИ ПРЕЦЕНЯТЕ!
И ГОТОВО Wink БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО!!!

Последна редакция: чт, 27 апр 2006, 14:43 от tedka*

# 107
на нас днес ни дадоха капки,за Полиемелит май беше. но защо не ни теглиха и мериха не ми обясниха Sad мами,и вас ли ви претупаха така?

# 108
  • На небето
на нас днес ни дадоха капки,за Полиемелит май беше. но защо не ни теглиха и мериха не ми обясниха Sad мами,и вас ли ви претупаха така?
Ами искай си бе. Но след 1г. консултациите стават на 3м. Нас не ни бяха мерили от както навърши 1г. и чак сега ни мериха и ни теглиха и ни дадоха капки. Но те след годинката растат по бавно. Нашия беше качил 200г. и 2см.  Sad за 3м.

# 109
И нас ни ваксинираха за полиомиелит, но аз предпочетох с инжекция вместо с капки. Било по-сигурно  Rolling Eyes

# 110
ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ НАС!!!

НАПРАВИХМЕ ПРОЩАПУЛНИКА БАШ НА ВЕЛИКДЕН В НЕДЕЛЯ. ПОКАНИХМЕ СИ ГОСТИ,ИЗПЕКОХМЕ ПИТКА И НАРЕДИХМЕ НА ЕДНА МАСА "ПРОФЕСИИТЕ" .НАШЕТО МОМИЧЕ СИ ГРАБНА ЛЕКАРСКИТЕ СЛУШАЛКИ И НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС-ДЕМЕК ЛЕКАР И АДВОКАТ.ПИТКАТА РАЗДАДОХ АЗ НА ВСИЧКИ ПРИСЪСТВАЩИ,НА КОИТО ИМ СЕ НАЛОЖИ МАЛКО ДА ПОТИЧАТ Simple Smile
ЕЛИ ПРИ ПОСЛЕДНИЯ ПРЕГЛЕД-ПРЕДИ МЕСЕЦ-ТЕЖЕШЕ 10,600 И 83СМ. СЕГА В СЪБОТА СМЕ НА ПРЕГЛЕД ЗА ВАКСИНАТА И КАПКИТЕ.
ТАКА КАТО ГЛЕДАМ НЕ ПЛАНИРАТЕ СРЕЩА...А НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА ОСЪЩЕСТВИМ.... Thinking

# 111
Yoni bonboni, beti i Veselka, благодаря ви за инфото  bouquet
Yoni bonboni, не разбрах: три пъти си търкулнала питката и три пъти ли Йоанка си избра предмети, нарочени за професии? Благодаря ти още веднъж  Hug

# 112
Mami v statistikata mozem da otbelezim kakvo decata sa vzeli na prostapulnika si, t.e. kakvi uz ste stanat - mislia che ste e mnogo zabavno da chetem posle Wink kakvo ste kazete?

# 113
Анайс,много хубаво предложение!!!!

# 114
  • София
А тези дето така и не направиха прощапулник  Embarassed а пък вече не виждам и смисъл, при условие че Влади не ходи, а само тича  Mr. Green а от 2 дни се е научил от една кака и да маршерува - много ми е смешен като започне.....
Оххх, днес така се бях изплашила, сутринта Влади падна заедно със столчето за хранене, рев... кръв от носа и устата..... доста се бях шашнала, ама като се успокои си се държеше съвсем нормално.
Аз само се чудя от къде да започна със събирането на багажа, вече навсякъде има кашони и сакове, само се препъвам в тях....
А за срещичка след някоя и друга седмица се включвам и аз  Laughing

# 115
МОМИЧЕТА,ПИШЕТЕ МИ НА ЛИЧНИ КОЕ ДЕТЕНЦЕ КАКВА ПРОФЕСИЯ СИ Е ИЗБРАЛО,ЗА ДА МОГА ДА ВКЛЮЧА В СПИСЪКА

# 116
мамаита, я пак кажете какво наредихте на масата за професиите?
искам срещааааааааааа Mr. Green

# 117
  • Canada

Yoni bonboni, не разбрах: три пъти си търкулнала питката и три пъти ли Йоанка си избра предмети, нарочени за професии? Благодаря ти още веднъж  Hug

Само веднъж търкулнах питката преди да я пуснем да си избере предмет, и то защото питката се раз4упи и нямаше да издържи 3 пъти  търкулване.Имам една приятелка, която ми разказва,4е в техния край събират на питката само малки деца(ходещи) и когато им дадат пар4е от питката, те трябва ти4айки да излязат от къщата и да поти4ат и навън..... Бинито весел празник и подходяща професия на малкия.

Ивани4ка, защо да няма смисъл да правиш прощъпулник, след време така ще те е яд. По себе си съдя,преди време как се сърдех на майка ми 4е не помни какво съм си избрала на прощъпулника Sick

Веселка ние избрахме три предмета и трите ли да ти ги напиша или както аз си ги тълкувам?.....Преди мама Бубе наминаваше през нашия форум и много хубави тълкувания даваше, като умело свързваше предметите, ама не съм я мяркала напоследък, ако някой има връзка с нея да и каже 4е имам нужда от тълкуване....

тедка* гласувах за твойта сладурка, в4ера цял следобед разглеждах този сайт, струва ми се интересен...

Бетинашите предмети бяха малко: Химикал, книга, термометър, 4ервило, парфюм, лъжица, портофел, фотоапарат, телефон..... newsm78 май това бяха. Хайде и на вас весел празник и подходяща професия!

В4ера бяхме на рожден ден на мом4енце, много весело си изкарахме , особенно децата. Като има деца наоколо Йонито направо забравя за мен и много се дразни ако и наруша играта (май е готова за ясла..) И да ви разкажа, като натисна рожденника да го целува по устата, а на него му хубаво и само се облизва.  Сладури големи, ама татито ни не дава току така да целуваме мом4енца и сега след като я нау4ихме да целува по устата, трябва да я оту4ваме. А да дава целувка с ръка не и харесва или й се струва безмислено... Joy

# 118
йони,пиши как ги тълкуваш....нали все пак си ги нарочила за нщо......и един въпос и трите наведнъж ли  хвана?!

Бети ще ти прата на лични нашия списък,но като имам повече време

# 119
Аз за спането не мога да се оплача Simple Smile късно става / ако се събуди рано,мен не ме буди и  пак си заспива до времето за закуска -10ч/
Следобяд 2-3часа пак спи. Нощите почти спокойни са вече  Whistling Praynigдано така да е и занапред!
Иначе ината е страшен, но гледам да не му се поддавам  Crossing Arms той или аз, ааа Naughty
Анайс добра идейка  Wink
Бинито в къщи правихме прощъпулката, в тесен семеен кръг Wink
Бети наредихме около 15 предмета. За всевъзможни професии-
 - пожарна, макара конци, аудио касета, видео касета, слушалки, самолетче, ПС мишка, речник......ей такива разни  Grinning

Днес и на моя му даваха капки за полиомиелит. Вече на 3 м. ще ходим на консултации. Имаме си лисче с график  Grinning кога консултация, кога имунизация  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт