ФЕВРУАРСКОТО ЧОВЕЧЕ ПРОЛЕТТА ПОСРЕЩА ВЕЧЕ

• 12 374
  • 281
  •   1
Отговори
# 150
Yoni bonboni , бързо оздравяване и на вас!  Flowers Bouquet

# 151
Привет и от нас  Grinning Аз от работа , къща и дете направо се побърках  ooooh! Не ми остава никакво време  напоследък ... Решили сме да дадем Далия на ясла след месец - два пък да видим какво ще става  Rolling Eyes
На прощъпулника малката хвана термометър и ножица - ние го определихме като хирург  Laughing

# 152
Здравейте,маминки!!!
Пиша ви от клуб.Ели заспа и реших да посетя форумчето и да видя как се справяте без нас Wink
За гърнето-страшна работа!!!Не иска да ходи,пищи,врещи.....това се случи от мига, който баща и и разреши да слага предмети в него и да си играе. От 10 месец я слагах на гърне-никакъв проблем,казваше си,ходеше си...направо не е за вярване,но сега в чудо се видях и не знам акво да правя.
В събота бхме в зоопарка-много добре ни се отрази на всички, а тази събота сме на рожден ден.
В петк ще идва моя приятелка на гости....не моа да кажа,че сучаем.....
Поздрави и целувки на всички от нас
До скоро!!!

# 153
  • София
Здравейте и от нас!!!
Ние вече сме в София. Засега се старая да опозная поне квартала.
Миналата седмица, като си бяхме при майка ми и направихме на Влади най-после прощапулника, той първо се докосна до питката, след това си хвана една паричка и доста дълго си я въртя из ръцете и накрая се насочи към един учебник (избран от сестра ми специално - Информационни технологии Laughing). След това хвана и някои други неща, но мисля че от значение е какво си е хванал в началото  Thinking
Миналата седмица се отчетохме и с първото по-сериозно падане на асфалта и съответно ожулване по лицето, но вече почти се оправи.
Я ми препоръчайте ако знаете добър педиатър в Банишора или някъде в тоя район  Praynig

# 154
Добре дошла в София, ИВаничка!  Hug
Непременно трябва да се срещнем!
За гърнето - пробвах Дани към 11-12 месец, щм усетех,че се нерви -1-2 седмици почивка.
Сега вече почти месец всяка сутрин след закуска прави по едно произведение в гърнето.
Още е студено, но като се затопли ще започна да го слагам още 1-2 пъти през деня.
Всички болни февруарчета бързо да оздравяват!  Heart Eyes

# 155
Иваничка,добре дошла!Аз живея в Св.Троица,много близо до Банишора.Моето педи е в Трета градска,ако там ти е далеко,има отчетна темичка в По градове,за нашият район и можеш да попиташ мамите в нея.Успех!

# 156
честито на Иваничка за преместването  Grinning
Мами аиде да си направим среща скоро.
А какво стана с статистиката с предметите от простъпулниците  newsm78 Grinning

# 157
  • София
Ами с предметите от прощапулника стана така, че Veselka е без интернет от вкъщи и последния път влезе от зала. А понеже тя е пуснала темата и тя може да променя поста си.... т.е. или когато тя може да влезне за повече, или който пуска следващата тема трябва да се поразрови из тая и да допълни с предметите Hug

# 158
Пускайте новата тема като й дойде времето. А аз ще добавя статистиката към първия пост в новата тема.

# 159
  • Canada
Здравейте моми4ета!

Като гледам не сте писали много...но затова сигурно има пръст и хубавото време...
Ние оздравяхме и също не стоим много в къщи, ако питам Йоанка можем да си се пренесем да живеем в парка и да не се прибираме изобщо Joyумира да бъде навън сред деца.

След боледуването хи4 не й харесва процедурата с къпането...не знам какво й става, преди си умираше да я къпем а сега взимаме един вагон игра4ки да къпем та между другото и нея успявам да изкъпя.

Станала е много агресивна, хапе, щипе, дращи, блъска ни...като едно диво котенце.

newsm78 Сигурно е някакъв етап в развитието  newsm78

# 160
  • Sofia
Привет и от нас, мами  Grinning  Hug
Наистина хубавото време не предразполага много за форумства-не  Mr. Green
Ние гледаме да седим колкото се може повече навън, да събираме слънце. Яна е почерняла в ръчичките до ръкава, после юни месец ще оправяме селския тен  Joy
Поздрави на работещите мами, аз така и не успях да се присъединя към техния отбор, ще помързелувам и това лято с детенце и после наесен с песен  Grinning

Станала е много агресивна, хапе, щипе, дращи, блъска ни...като едно диво котенце.

newsm78 Сигурно е някакъв етап в развитието  newsm78

На някакъв етап верно тези деца стават агресивни  newsm78 2 седмици не бяхме се виждали с едно наше приятелче тук в градинката и като видя Яна веднага се втурна да я блъска и бие  Sad
а преди толкова хубаво си играеха....другото детенце, което гледам от време на време също се е научила да хапе Яна, моето горкото като не може да се защитава последния път само като я види и вече бягаше от нея  Cry

# 161
Здравейте и от нас!
И аз не съм писала много отдавна, но не е поради липса на желание.С работа и бебе и тати по моретата ми е доста трудно, но се оправяме.
За периодите на агресия и аз скоро се замислих, но слава богу нас не ни е застигнала тази вълна.На Симо му изникна и зъб №4 без да му се отрази кой знае колко на настроението, е стана малко по-нервен но търпимо.
Лошото е, че вече не му се стои в количката и иска да върви когато е навън.Поради тази причина галопирам с количката до морската градина, където мога да го пусна на спокойствие да потича.Сега открива прелестта на детските площадки и пясъчниците, та като се приберем събираме по една кофичка пясък от дрехите и обувките.
Замислям се да го подстрижа, но нямам представа как да го накарам да стои мирен докато поокълцам няколко къдрици.
Ами това е от нас, поздрави на всички които имаха поводи за празнуване скоро.

# 162
относно агресията,моята мома все още не е показвала признаци на такава.

днес бебка яко се разстрои  #Crazy цялото 'и боди беше олепано,4орапогащника,поли4ката,вси4ко беше ужас. измих и дупето,сложих памперс и след 2мин,пак бях на мивката да и мия дупето  Sick . дадох 'и пюре от шипка и засега не е акала. дано да се оправи.

п.с. венците не са и надути  newsm78  незнам от какво и стана така  Confused

# 163
здравейте мамата:) надявам се сте по градинките и се възползвате от слънчицето... на мен вече много ми идва това никакво време Rolling Eyes искам слънцеееееее:))))
все по-рядко успявам да пиша, но ви чета редовно:) Уви, още по-рядко ще стане, з-тото и нас ни чака местене. Връщаме се да живеем в Стрелбище при свекърва ми. Ще сме до южния парк, и тя ще ми помага с гледането на дани, за да ходя по-често на работа. Но пък сега ни чака местене, ремонт... пари за сериозен ремонт няма Cry... но поне банята трябва да оправим. А сега пък майстор не можем да си намерим... абе ужас, ама дано всичко се оправи по-бързо.
  Добре дошла на Иваничка Hug и дано всички бебоци са оздравяли Praynig
Слава богу ние сме здрави и бясни за 3-ма. Сега съм пред компа, з-тото дани спи, иначе абсурд - никакъв шанс, ревнува ли не знам, ама аз или баща му ако сме седнали пред компа и не му обръщаме внимание става страшна война. Tired
не знам дали точно би могло да се нарече агресия... но да, хапе Mr. Green къса, абе руши каквото докопа, ама мисля, че на игра, така опознава света и мосля, че този етап ще бъде доста дълъг Wink проблема ми е, че като се опитва да се налага страшно много пищи и реве, ако сме в къщи няма проблем, ама като сме на вън или на гости нестава... та направо съм се хванала за главата какво да го прая ooooh!
Вие как почнахте да се възпитавате??? давайте съвети как да не прекалявам с "Не-то" newsm78
  bouquet

# 164
  • Sofia
Здравейте, мамчета и дечковци!
Няма много пишещи напоследък  Whistling
Ние във вторник заминаваме за провинцията (Добрич) с Влади за около месец  Joy JoyЩе се мотаме там с майка ми, сестра ми и племенничката ми, така че ще има веселба  Joy JoyЩе се изплицикаме и в морето, ако е толкова топло,както е тия дни! Там ще направим най-накрая и прощъпулник на младежа  Embarassed
Пожелавам хубаво лятно юнско време и настроение на всички ви!

Общи условия

Активация на акаунт