Частни детски градини - София (тема 10)

• 111 679
  • 745
  •   1
Отговори
# 630

Здравейте Simple Smile Някой може ли да ми даде актуална информация за Детска ясла/градина Пчеличка?
За това нещо ли питате? Преди няколко страници има споделена информация, от отровка, ако не бъркам
Открих го, благодаря че споделихте.

Последна редакция: ср, 25 яну 2017, 10:55 от assseto

# 631
Здравейте,
Ще се радвам, ако някой може да сподели впечатления от градина "101 защо" в Красно село. Благодаря предварително.

# 632
Ако ви интересува в Разсадника.......просто ви препоръчвам да се откажете. Вече писах-в панелка на партера, прозорците гледат към паркинга......Това нещо ако има лиценз..., шапка свалям на министерството. Надписа е на прозореца на лист А4 и го махат през няколко дни.

# 633
Здравейте, някой може ли да сподели актуална информация за ЧДГ Патета /ясла/ и ЧДГ Маргаритка/ясла/ в кв.Бъкстон.
Благодаря предварително!

Последна редакция: сб, 28 яну 2017, 18:07 от Zhasmin_ir

# 634
Ако ви интересува в Разсадника.......просто ви препоръчвам да се откажете. Вече писах-в панелка на партера, прозорците гледат към паркинга......Това нещо ако има лиценз..., шапка свалям на министерството. Надписа е на прозореца на лист А4 и го махат през няколко дни.

Благодаря, горе долу така изглежда да, жената си каза че нямат лиценз,но подлежат на проверки.

# 635
Здравейте, имам близнаци на 1год. и 3мес. и търся ясла или забавачка, в която мога да ги оставям почасово. Не всеки ден, но примерно два пъти в седмицата за половин ден, колкото да мога да отделя малко време за себе си. Става въпрос за София, кв.Младост. Ще съм благодарна, ако някой може да ми препоръча нещо подходящо в района.

# 636
Сещам се само за френската ясла "Мечета", но е в центъра. Нямат ограничение и може да водиш и взимаш децата когато решиш, всеки ден между 9 и 13 часа.

# 637
  • София
В Младост - Оксиния http://www.oksinia-bg.com/bg/detski-tzentar
Нямам лични впечатления

# 638
  • София
В Младост Оксиния съм оставяла сина си два пъти по за 3часа, но беше на 2г. Не си спомням от каква възраст приемат обаче.

# 639
  • София
Сещам се само за френската ясла "Мечета", но е в центъра. Нямат ограничение и може да водиш и взимаш децата когато решиш, всеки ден между 9 и 13 часа.

sylviana , това да не е към Френския институт? Или е друга?

# 640
burty, да, към френския институт е. имат я от няколко години, аз я бах гледала за дъщеря ми преди време. преди две седмици случайно срещнах една от учителките. каза, че обичайно се събират около 10-тина дечица, пеят, играят, правят лесни апликации, хубаво си прекарвали дечицата и били спокойни. лошото е, че не предлагат храна, така че ми се вижда много човек да остави дете от 9 до 13 часа, явно е опция за 1-2 часа, максимум 3.

# 641
Здравейте, момичета!

Малкият ми юнак скоро ще тръгне на ясла/градина, но вече съм толкова объркана..
Спряла съм се на три и много ще съм благодарна ако изкажете някакви лични впечатления.
Става въпрос за ЧДГ "Усмивка", "Лиди", които са в Бояна и "Палави крачета" в Драгалевци.

Съжалявам ако скоро е коментирано, но наистина се опитах да прочета всичко, мненията които намерих обаче са от преди 10 години..

# 642
Здравейте,

Някой знае ли фирма извършваща трнспорт от до детска градина  newsm78 много много ми е спешно вече. Пиша тук тъй като детето ми е в частна детска градина(за съжаление не предлагат транспорт), ако не е в правилната група моля да ме насочите.  bouquet

# 643
  • София
Ние сме в Палавите крачета и изключително много ни харесва. Мил и всеотдаен персонал, добре занимавани и обгрижени деца, хубава локация - чист въздух. Единствен минус за мен е, че при -5 гр. спират да ги извеждат навън. За някои това е плюс.

# 644
Geri ms, в Младост има няколко. Аз лично препоръчвам детски център "Всезнайко" в Борово. Там има занималня,  освен това има и уроци по английски, пияно, бойни изкуства и учителките са мили и се занимават с децата.

Общи условия

Активация на акаунт