Частни детски градини - София (тема 10)

• 111 680
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Много пияно това пиано  Laughing

Без лоши чувства, не се сдържах  Wink

# 646
  • Живее на Луната
Някой може ли да сподели отзив за Цветна градина Монтесори? Близо ми е и се замислям за нея

# 647
Здравейте това което е в началото на темата за ЧДГ Д-р Петър Берон дали е актуална информация таксата 2000€ на година тъй като ми се струва малко?Някой от вас също дали има отзиви от самата градина....Много благодаря... Обадих се днес(Не приемат деца под 3 години съответно не попитах и за такса)

P.S Имам пресни впечатления и информация относно ЧДГ Кита и Германи ако някой го интересува ще споделя
Утре ще имам и от ЧДГ Слънчогледи

Последна редакция: чт, 02 фев 2017, 21:49 от Teriska

# 648
Здравейте,
Ще се радвам да чуя впечатленията от Кита и Германи.

# 649
  • София
Здравейте!

И аз се включвам с молба за отзиви от Бухалчета, ако някой има....

Бях в 506 хлапета наскоро. Мястото е много хубаво, персоналът е уникален, грижат се с много любов за децата. Имат огромен двор, извеждат ги почти непрекъснато.
Но вътре беше някак... прекалено спокойно. На моята дъщеря й трябва нещо с повече динамика, да се занимават с нея. Тя не би седяла половин час на земята да реди пъзели, каквото наблюдавах там:)

Имам отзиви от Германи, но не кой знае какви. Като база е супер!
Обаче имаше една случка, която ми се запамети в главата, когато ходих там (на един уъркшоп).
Излези са лелите на терасата, децата си играят. С щерка ми сме там (пробно, да видим как е).
Вадят една кутия с шишетата за пиене. Дават на едното дете шише, беше жадно и си искаше. Едната сестра вика "Ама това май е шишето на П.", и тази, която държеше кутията, отвръща с "Ох, не мога да ги следя вече, то и без това всичко е общо тука".
Светна ми лампичка.
Сигурно и по други градини го правят, ама това беше под носа ми..........

# 650
Рози, има родители, които не надписват шишетата на децата, и тогава наистина се случва навсякъде, дори и в най-добрите градини. ще се радвам да споделиш как е минал пробният ви ден там и какви са впечатленията ти от грижите за децата - занимания, обучение по практически умения (хранене, обличане).

# 651
Здравейте значи за ЧДГ Германи
1.МИНУСИ Базата е БИЛА хубава някога сега определено е доста занемарена.Всичко е за пребоядисване,играчките са изпочупени но най-силно ме впечатли че е много мръсно. (Това ме отказа тотално).Няма да коментирам миризмата на манджа и в яслата на акани дупета (носът ми е доста чувствителен).
2.В една от стаите имаше едно момченце само с една какичка оставено да гледа детски на лаптоп,защото не било записано в груповото занимание по гимнастика или нещо от сорта. (Което мен не ме устройва).
3.Кухнята е кетъринг .
4.Имаше сополиви и доста сериозно кашлящи деца.
.ПЛЮСОВЕ
Персонала(каките)се занимават с дечицата.Танцуваха пееха,в яслата момичето е много мило.Не знам до колко са педагогически подготвени но са мили.

Последна редакция: чт, 02 фев 2017, 14:18 от Teriska

# 652
доста е гадно това за базата. посетих германи миналата година през м. май, стори ми се добра и поддържана база. но явно нещата са се променили. хареса ми също, че имат собствен басейн, водата беше топла и изглеждаше чистичко.

# 653
  • Пловдив/София
Германи- за хигиената съм съгласна, че не е перфектна (влиза се обувки през яслата понякога, мирише в спалните на тоалетна). За шишета е било изключение, като цяло си знаят кое на кого е. Може би е имало нови деца в групата или лелката е била по заместване.
Занимават ги много, дори най-малките, сутрин си имат програма. Извеждат ги редовно, дори при минусови температури.
Най-големи плюсове са немският и плуването за мен, но всичко е субективно, разбира се.

За Кита нямам отзиви.

# 654
  • София
Рози, има родители, които не надписват шишетата на децата, и тогава наистина се случва навсякъде, дори и в най-добрите градини. ще се радвам да споделиш как е минал пробният ви ден там и какви са впечатленията ти от грижите за децата - занимания, обучение по практически умения (хранене, обличане).

Да, това ми е ясно. Но не очаквах пред страничен човек да се изказват така, сякаш е най-нормалното нещо да не запомнят шишетата на 5 деца.

Пробен ден в Германи нямах, имахме в 506 хлапета.

# 655
Здравейте,
Ще се радвам да чуя впечатленията от Кита и Германи.
Здравейте за ЧДГ Кита.
Плюсове
1.Градината е изключително чиста и поддържана всичко е много подредено.
2.Светли и просторни спални помещения.
3.Малък но симпатичен двор има къде да играят децата.
4.Нямаше нито едно подсмърчащо дете всички изглеждаха в чудесна форма.
Минуси.
1.Много е скучна като визия няма никъде детски рисунки,или да е цветно по стените всичко е в червено и жълто едноцветно и до там.Няма играчки(което ме озадъчи) има едно рафтче и една детска кухничка в яслената група,няколко книжки и до там.Нямам идея с какво забавляват децата по цял ден...
2.Изключително ме притеснява че спалното помещение е на втори етаж и се слиза по стълби което за две годишно дете не ми е Ок,казват че слизат с децата,но недай си боже предпочитам да си спестя стълбите.
3.Кухнята е кетъринг от Ян Бибиян.
4.Отношението ми се видя студено,двете жени които гледаха децата в яслата си седяха на столчета а децата просто си циркулираха хаотично,моето седна на масичка при другите и искаше книжка въобще никой не го отрази и съответно се наложи аз да отида и да му дам.Може и да не са искали да се набиват на очи но можеше поне да го поздравят или да попитат как се казва...(Това е нещото което ме отказа) и другото е че искат депозит...тоест две такси което не знам дали на всяко семейство му е по джоба да извади 1400 лв на куп а и не намирам смисъл при условие че детето може въобше да не се адаптира.
Ако е болно и не посещава не приспадат от сумата,приспадат само храната която е 100 лв на месец.

Последна редакция: чт, 02 фев 2017, 14:54 от Teriska

# 656
И тъй като търсенето ми продължава някой с пресни впечатления от ЧДГ Лапину и ЧДГ Росица
Или дайте предложение къде да обиколя в района на Драгалевци,Симеоново и Бояна дори....
Търся градина с такса около 700 лв,държа много да е чисто,персонала да е мил и грижовен и да не са повече от 10 деца в група.....по възможност да няма много стълби....(Оффф май станаха много изискванията но нали за това ще давам все пак не малка сума пари и ми се иска всичко да е поне на нормално ниво. smile3555 а може и да не успея да намеря.... Sad )

Последна редакция: чт, 02 фев 2017, 21:50 от Teriska

# 657
  • София
Привет,

Има ли някой пресни впечатления от ЧДГ Херман Хесе в Дружба?
В ценовия и логистичен диапазон са ми тя, Доверие в Редута и Джани Родари, ще се радвам някой да сподели мнение или препоръка. Става въпрос за дете на 1,6г.

Благодаря

# 658
И тъй като търсенето ми продължава някой с пресни впечатления от ЧДГ Лапину и ЧДГ Росица
Или дайте предложение къде да обиколя в района на Драгалевци,Симеоново и Бояна дори....
Търся градина с такса около 700 лв,държа много да е чисто,персонала да е мил и грижовен и да не са повече от 10 деца в група.....по възможност да няма много стълби....(Оффф май станаха много изискванията но нали за това ще давам все пак не малка сума пари и ми се иска всичко да е поне на нормално ниво. smile3555 а може и да не успея да намеря.... Sad )
Да се похваля намерихме си нашата детска градина дано само малчо се адаптира бързо и не боледува много..

# 659
 PeaceЧестито. Това е чудесно.

Общи условия

Активация на акаунт