Професионални серии за коса - тема 98

• 70 055
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, според вас дали ако използвам само маската на Керастаз Денсифик без другите продукти от серията, ще има някакво уплътняване на косъма? Шампоана е със сулфати, пяна не ползвам, ампули ще поръчвам след време, че сега имам много грижи за скалп...

# 166
  • Велико Търново
Благодаря за новата тема, Фрейче bouquet Hug
 - Косата ми отдавна не цъфти и най-вероятно това се дължи на комплексни грижи - редовно подстригване на краищата и постоянно ползване на финиши след измиване Peace
Не съм забелязвала накъсване от години.
Проблемът ми е изтъняване на косъма, което е и пречка да постигна желаната от мен дължина Confused За това не съм намерила още решение Confused
 - Редовно подновявам ампулите Аминексил, Денсифик, Л2...Бих повторила хайверените серии на Алтерна. За други продукти не се сещам, защото непрекъснато искам да пробвам нещо ново, и рядко идва моментът да повторя/потретя нещо Crazy
 - На Милкшейк съм правила само йогурт терапията при фризьор - 3-4 пъти, но не съм видяла/усетила уау ефект; бях пробвала преди време, благодарение на съфорумка, някой от шампоаните им/не си спомням вече кой/, но ми утежни доста косата - иначе ароматът е много приятен Flutter

# 167
Фрея  bouquet

1.С какво борите цъфтежа на косата? Какви продукти използвате за превенция и как се справяте с вече появилия се проблем? А с накъсването, ако имате такова?
Слава Богу косата ми не цъфти. От известно време забелязвам, че започна да се накъсва и по точно откакто започнах да я изрусявам. Използвам Анти снап на Редкен екстрийм, но все още е рано да кажа дали повлиява на накъсването..

2.Кой продукт/серия ще си купите отново?
Със сигурност Редкен екстрийм  Heart Eyes. Вече за втори път ги вземам. Ампулите Аминексил, дпш на Алтерна, олиото на Наши и още доста други неща..

3.Кои продукти/серии на Милкшейк сте ползвали и как се отразяват на косата ви?
Млечната терапия-косата ми се чувстваше прекрасно след нея.
Плодовото мляко с 12 ефекта харесваше ми
Тониращият шампоан против жълтеене на косата-любим ми е.

# 168
Фрея  bouquet
По въпроса с цъфтежа и накъсването:
При мен експлозиите и цъфтежа са най-големия проблем. Не мога да се преборя, просто през два три месеца максимум се подстригвам и толкова. Както направих о днес, ама май малконповече ми я скъси ooooh! но поне е жива.
Сега чакач редкен екстрийм шампоана и ще го ползвам с праймъра, който отдавна не съм ползвала, но с двете заедно мисшя да зачестя. Заредила съм няколко ампулко Фито и мисля дя пробвам със ползване всяка седмица и отделно веснъж месечно терапията, да видим ще я запазя ли здрава по-дълго Simple Smile))

По въпроса за продуктите, които бих повторила:
Със сигурност почти всичко, което имам на Наши, Синята Пюролоджи, Репеър балсама на Мароканойл и др. Голямо е изкушението обаче за нови и нови продукти....

Милкшейк:
Имах терапията преди и като цяло я харесвах. Накрая ми беше останал от протеина и го смесвах с двуминутния Агоджи и се получаваше дори по-успешно, накрая обаче ми остана и количество, което се рязвали и изхвърлих hahaha
Прибвала съми йогурт маската, хубава беше, но не бих си я купила.
Май друго на марката не съм пробвала, нямам и голям интерес честно казано Simple Smile)

Чакам да споделяте за Ликуида на Вела. И аз го искам, но ще ви изчакам да си кажете първо hahaha bouquet

# 169
Добро утро момичета  bouquet Видях това и искрено ме разсмя и ми се прииска да го споделя с Вас, извинете че не е по темичката.
http://www.beu.bg/%D0%B2%D1%81%D0%B5%D0%BA%D0%B8%D0%B4%D0%BD%D0% … B5-news14539.html

А за liquid hair и аз съм заредила кошницата и чакам още отзиви  Blush  hahaha  Какво да се прави тук сме с обща лудост  #Crazy ...но пък е от забавните  Peace

# 170
Момичета, аз искам да си купя един шампоан само или евентуално с маска на Керастаз от силните протеини и се чудя между тези. Знам, че се ползват един път седмично, защото пресушават, аз ще ги позвам по-рядко защото си мия косата два пъти седмично. Освен в силата има ли разлика голяма в шампоаните и как точно да избера кой за взема, че нещо много се обърках и се чудя отдавна. Другия вариант е отново Денсифика, но искам да пробвам нещо различно сега.

# 171
  • Велико Търново
Денси, от посочените Age Recharge ми е най-неагресивен към скалпа и най- непресушаващ, и маската е хубава Peace Но, това за моята коса - тънък косъм, средна гъстота, боядисвана в тъмнорусите тонове Hug

# 172
Някой, който има продукти на Напура може ли да ми каже на българския етикет коя фирма е посочен акато вносител? Аз гледах моите две кутии ампули, но съм изхрърлила прозрачната опаковка, а етикетът явно е бил лепнат там.

Днес ще пробвам Наши Фито терапията и ще споделям отзиви. Нямам търпение вече.  #Crazy

# 173
Денси, от посочените Age Recharge ми е най-неагресивен към скалпа и най- непресушаващ, и маската е хубава Peace Но, това за моята коса - тънък косъм, средна гъстота, боядисвана в тъмнорусите тонове Hug
Благодаря ти. Hug bouquet Мен все ме влече към най-силните и тежки серии.
Дано и други момичета, дадат своето мнение и опит.

# 174
  • София
Денси, аз имам Ейдж Ричардж и Архитекта. Първия е най-мек, дори бих могла да го определя и като ежесневен. В никакъв случай не е силен протеинов шампоан. Втория при мен също не е никак изсушаваш и протеинов, доста мек за моята коса. Тераписта не съм пробвала, мисля, че той се води най-силно проетинов от трите.

Епона, вносител е Хеър Код ЕООД, ул. Кукуш 23 тел. 0894788406  Hug

# 175
Момичета, предложете спрей с лека фиксация, който обаче да не пресушава косата, а да я хидратира, дори и малко.
Денси, Ейдж серията е много готина, не пресушава. Архитект на мен ми е много хард. Терапист не съм ползвала.

# 176
Аз нямам практически опит с тези шампоани, само с архитекта от пробичка, но старата версия. Не ми хареса. Като им сравянвам състава, Терапист има най-много протеин, но е ми се струва доста по-малко от шампоани на някои други марки. Денси, ти на Керастаз ли държиш?

Вив, много ти благодаря!  bouquet

Фрей, нали си говорихме за еластин. Сега мернах, че новата серия на Керастаз Дисьиплин Кърл трябва да го има, но като им знам съставите сигурно ще е към последните пет съставки. ooooh!
Попаднах и на едно Корейско "нещо", но не съм сигурна дали заслужава доверие.

Руса мама, лакът на Наши се води със силна фиксация, но за мен е страхотен - има гъвкавост и не изсушава, дори напротив.

# 177
Аз нямам практически опит с тези шампоани, само с архитекта от пробичка, но старата версия. Не ми хареса. Като им сравянвам състава, Терапист има най-много протеин, но е ми се струва доста по-малко от шампоани на някои други марки. Денси, ти на Керастаз ли държиш?
Ами искам Керастаз, но винаги бих чула и други предложения моля! Hug bouquet
Знам и съм чела много за серията Редкен Екстрийм, но не съм пробвала.

# 178
В продуктите на Филип Кингсли има еластин, в балсамите, термо спрея, ако не се лъжа и финишите, или поне някои.

# 179
  • София
За мен архитект цимента е най-силния протеинов http://www.arlen.bg/product/2413/zazdravyavasht-shampoan-za-izto … itecte-250ml.html
Лично при мен терапист няма протеиново усещане, много напояващ е за косата. Като тежка хидратация. Всичките ми други шампоани протеинови (архитект, форс вектор, алтерна рипеър) ги усещам по-друг начин. Маската я имам на тестер, но не съм я пробвала.

Общи условия

Активация на акаунт