Професионални серии за коса - тема 98

• 70 060
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
Михаела, май не те бях виждала. Мнооого обичам такова русо  Hug , харесва ми и косата и дължината!
Ох, видях снимката и забравих за какво влязох...
Дописвам -момичета, пускам сега една поръчка от store bg и случайно попаднах на гребени от гваяково дърво, спомних си, че някой от темата търсеше ...

# 196
Епона, аз ти казах вече, но ще го кажа и тук, чудесно ревю! А резултатът е очевиден! Личи си как косата е по-плътна и блестяща, дано да се усети и дългосрочен ефект  bouquet

Михаела, косата ти изглежда в много добро състояние, въпреки русото!  bouquet А "изсветляване" има и само с боя, принципът е същия, резултатът - в зависимост от състоянието и основния цвят. Терапията за първи път ли ти я правиха?

Ани, преди време си бяхме говорили за покритие на белите коси при Колор Тъч. Боядисвах отново изцяло побеляла коса и ето го резултатът
Скрит текст:
100% покритие на белите коси, минимална разлика с останалия наслоен цвят. Цветът е 5/66 положен върху 55/66 Колестон преди това. Снимките са малко бледи, не знам защо така се получиха. Реално е тъмен наситен блестящ бордо цвят.

# 197
Фрей, то ти си си фризьор отвсякъде! И се подстригваш успешно сама, и боядисваш и най ме впечатли, че се изсветляваш сама, и това на "чудовището".  Joy Сега остава само да ни запишеш по един час, че да се отървем от некадърници. Joy Цветът е равен и на втората снимка вероятно е истинския. Получило се е. Peace

Момичета, страхотни коси! Поддържани и красиви. Пада ми гадната батерия, но след малко ще ви пиша за един продукт.

# 198
  • Бургас/Пз
Фрея , много ти благодаря, за съжаление при мен не се получи. Белите коси си останаха бели Sad Ти кой процент оксидант използва?

# 199
Епона, Михаела страхотни коси момичета! Heart Eyes bouquet

И чудно ревю. Аз мислех да направя днес също трите стъпки терапия Наши, но имах друга работа съответно по-малко време за глезотии и си направих отново шампоан лилав Профайбър и бяла ампула на 4-то миене, както си пише.
Косата ми сега е суха и груба, много груба, като я събера отдолу е буквално като телена четка, че и я стилизирах с Крем на Керастаз за обиране на фризита и приглбаждане и явно сложих повече, та ми лепнеше. Ще резредя определено ползването на белите ампули не на 4-то миене а един път в месеца.
Сложих накрая олиото Хронолоджист и пооправи нещата, но още трябва. Много е хубаво това олио, дава наистина страхотен блясък и омекотява.

# 200
Страхотни коси, момичета! А Фрея, ако не ми беше толкова далече, одма записвам час!  Heart Eyes

Някой може и да си спомня разочарованията ми от софийските фризьори. Сменям и все не попадам, та решх да си отида при пловдивската ми фризьорка, която ме подстригва от години. Салончето е квартално, обстановка никаква, но жената има златни ръце. За съжаление не работи с никакви терапии, а ми се ще да сложа Олаплекс. Останало ми е само 1 и 3. И сега се чудя, ако вместо двойката, сложа тройката дали ще има ефект? Нали тройката била уж смес от 1+2? Какво ще кажете?

# 201
Ани, по-ниския, 1.9% ли беше. Странно защо не се е получило при теб  Thinking Аз сега се притеснявам, че след първото измиване ще бялнат и ще трябва пак да се минава, но да видим.

Запишете си, запишете си, да ви опропастя хубавите коси  Joy Twisted Evil hahaha

Kölsches Mädel, стъпките са разделени по концентрация. Първата е най-концентрирана и реално чистата патентована съставка заедно с вода. Втората и третата са все едно първата стъпка + допълнения за да имат консистенцията на балсам. Но третата стъпка е с най-слабата концентрация, поне така четох.

# 202
Аз Олаплекс 3 бях сложила в оцветяващият балсам, който ми изсушаваше и подейства т.е. с него нямаше сухота.

# 203
Да опиша ефекта от шампоана за обем от хайверената серия на Алтерна. Първия път го ползвах в комбинация с балсама Рипеър на марката, но след обилно намазване с кокосово масло и преди това усърдна хидратация на няколко поредни миенета. Ефектът ми хареса. Но оттогава го използвам с най-силните си хидратиращи и протеинови маски, които познавам добре, и все ефектът е ужасяваща сухота. На всичкото отгоре няма и обем. Аз съм голям фен на марката, но този продукт е ужасен за сухи коси, дори и нетретирани. Жестоко премива и заплита така, че днес и бялата ампула Про Файбър не можа да оправи нещата. Пиша негативен отзив, защото няколко момичета в темата, които много уважавам, изказаха мнение, че трябва да споделяме и лошия си опит с продуктите. Peace

# 204
 Феерия, така е, трябва да се споделят и негативите от някои продукти... Mr. Green Аз още ме мога да се харесам с двете хайверени серии на Алтерна и то заради проблеми със скалпа... А уж са безсулфатни... ooooh! И си мисля, дали просто не ми измиват добре скалпа и за това да ми е дискомфортно след тяхното ползване... newsm78 Иначе за дължините са ми ОК... Ама как да ги ползвам тогава? Мисля да измивам с ДПш един път и после да ползвам ш+б от сериите... Някой да има друга идея как да избегна дразненето на скалпа си с тях? Praynig

# 205
  • София
Фрея, не знам защо, но тона, с който отговори на въпросите ми към теб ми се стори груб и пренебрежителен. Стана ми неприятно и спирам с обръщенията си към теб. Често сме на различни мнения, но винаги съм се старала да бъда учтива и да не засягам никога никой с изказванията си. Лично се надявам да не съм възприела правилно отговора ти, но се съмнявам. Както и да е. Няма да коментирам повече за да не развалям иначе хубавото усещане в темата.

Епона просто косата ти е разкош. Всеки път ме радва да я видя.  Hug И на мен ми харесва на втората снимка, нищо че я усещаш фризи. Явно е наистина хубава терапията и си заслужава лудите поръчки от нас  hahaha Сега ще бъде интересно, ако всяка като я пробва успее да направи такива снимки преди и след. И ревюто е чудесно, но защо си го сложила в скрит текст? Веднага трябва да радва и краси темата. bouquet

Михаела косата и цвета ти изглеждат супер. Струва ми се пораснала.  bouquet

Феерия сега като спомена ми се струва, че при сравнение (на две поредни измивания) бамбуковия шампоан на Алтерна ми хареса повече от хайверния за обем. Последния толкова навътре съм го сложила  hahaha но пък аз имах обем от него  newsm78 Той е доста силно протеинов, дори повече от Рипеър.  

Лунна пътека Проблемът не е в това, че скалпа не ти се измива от шампоаните на Алтерна. Това, че са без сулфати не значи, че са чак толкова нежни към скалпа. По-скоро си мисля, че има нещо друго в тях, което те дразни. Или може би скалпа ти има нужда от някаква грижа и хидратация за да се успокои и чак тогава да миеш с тях. Освен това не е нужно на всяка цена да се харесвате с тях  Mr. Green

Днес реших да експериментирам със смесване на няколко грижи преди шампоана и да видим утре какво ще се получи.  Mr. Green Смесих  в  купичката за боя Еластисайзер с нероли и здравец, малко от нощната грижа на Гроу Горджъс, малко от преуош терапията на Керастаз Елексир Ултим  и от тази на Керастаз Нутритив. Размесих  добре и добавих малко масло от Ему, ЯЧРМ,  масло от кафе Арабика и арганово масло. Накрая за разкош изсипах 1/2 от концентрат Керастаз Олео Фюжън  Mr. Green Получи се една хубава хомогенна смес, която нанесеох много обилно върху мокра коса. В корените сложих маслен стимулатор за скалп. Минах на терапевтичната преса. Тази нощ ще преспя така и утре сутринта ще измия. Чудя се с какво. newsm78 Мисля си за:
1. Шампоан Керастаз Волумактив и балсам за силна хидратация на Филип Кингсли Remoisturizing;
2. Шампоан и маска Шу Уемура Мойсчър Велевет;
3. Шампоан Архитект и силно хидратиращ балсам на Себастиян Профешънъл;
4. Шампоан и маска Пюроладжи Прешъс оил ;
5. Цялата терапия Керастаз Хронолоджист.  
Вие какво предлагате  Heart Eyes

# 206
Napura ви очаква в Златна рибка с 20% отстъпка само за 48 часа.

Бихме искали също да ви информираме, че от днес част от продуктите Napura са с увеличени цени. Корекцията е по изискване на фирмата вносител.
Само, дето аз не виждам нищо намалено, само вдигнати цени.

# 207
Точно. Увеличение с 3-6 лв. забелязах аз. А за намалението може би не са ъпдейтвали сайта още. Но защо пращат имейли тогава?!

Мерси за милите коментари, момичета. Косата преди да изправя обаче наистина беше много фризи, явно не личи чак толкова на снимката. Днес след преспиване още е идеално изправена.

# 208
Добро утро  Hug ! А това е от Арлен
Скрит текст:
"Само сега купи продукти на легендарната марка за коса Kerastase Paris на стойност над 60лв. и получи ЛУКСОЗНА кърпа Kerastase Paris ПОДАРЪК!
До изчерпване на количествата"
!

# 209
Епона,страхотна коса имаш  Hug И си направила страхотно ревю на терапията  bouquet
Помня че АНИ също беше описала процедурата как е протекла при нея  Peace
Михаела,не се притеснявай за чупките,като намачкаш с някой финиш,ще се върнат  Wink

ФРЕЙ,ако работиш в салон,веднага се записвам при теб за всичко свързано с косата  Hug Нямам си стилист. Ти кого си боядисвала?Защоти жената от снимката е с естра къса коса  newsm78 Не си ти явно  Wink

ФЕЕРИЯ,аз също съм ЗА споделянето когато някой продукт не ни е харесал!Благодаря ти!Заглеждах тази серия,но сега директно я отписвам  Stop

Последна редакция: пн, 01 фев 2016, 09:32 от bubka:)

Общи условия

Активация на акаунт