Професионални серии за коса - тема 98

• 69 889
  • 754
  •   1
Отговори
# 405
  • Чукарландия
Ех, ама какви са глупаци тия от рибата, аз картата си я поисках, разбира се. Поне и каталог да бяха сложили - подразбира се.  ooooh! Нямам думи колко са спънати.

Joy

# 406
Ех, ама какви са глупаци тия от рибата, аз картата си я поисках, разбира се. Поне и каталог да бяха сложили - подразбира се.  ooooh! Нямам думи колко са спънати.
Щом се равнява 1лв на 1 точка, то за 2015 имам скромните 900т. Сега, заради едната му карта, трябва да отритна Арлен-там поръчвам най-често. Дали ще го направя!!?? Joy

# 407
Виж сега! Това са риби все пак! Те не говорят, а си мълчат!  Mr. Green

# 408
Щом се равнява 1лв на 1 точка, то за 2015 имам скромните 900т. Сега, заради едната му карта, трябва да отритна Арлен-там поръчвам най-често. Дали ще го направя!!?? Joy
Абсурд, поръчвам от рибата само защото Арлен не са се наканили да предлагат Напура! А ампулите са уникални и съм адски доволна имам такива снопове нова коса, че ... като ме духне вятър малко и като щръкнат съм много смешна, но не ми пука ще се изравнят все някога Mr. Green... С две думи това е моята грижа за скалп.

# 409
  • София
Ампулките Денсифик все ги няма налични, странна работа Crossing Arms И за Moroccanoil никакви вести. Точно нещо ще реша, че искам и ще изчезне навсякъде! Mr. Green
Нямам спомен миналата година за 14 февруари какви намаления имаха арленци? Рибата бяха намалили някои марки като Лакме, Напура, ЛейбълМ с 10-на процента по спомен. Май ще изчакам десетина дни с поръчката ми.

# 410
  • Пловдив
И аз си получих поръчката от рибата, но също имам само мостра Маракеш балсам, не се забавих и дадох отзив в сайта им няма да им мълча. На същото мнение съм, че тази мания по косата ми докарва големи разходи и се моля всеки ден вече да ми размине новата ми лудост хахах Blush Blush Mr. Green

# 411
  • Пловдив
Ампулките Денсифик все ги няма налични, странна работа Crossing Arms И за Moroccanoil никакви вести. Точно нещо ще реша, че искам и ще изчезне навсякъде! Mr. Green
Нямам спомен миналата година за 14 февруари какви намаления имаха арленци? Рибата бяха намалили някои марки като Лакме, Напура, ЛейбълМ с 10-на процента по спомен. Май ще изчакам десетина дни с поръчката ми.

...под сурдинка да ти кажа, че май Мароканойла пак ще го вземе Кристиан оф рома, само чакам да ми потвърдят! Heart Eyes

# 412
  • София
Дано, чакам и аз тогава Crazy bouquet

# 413
По напред в темата някой питаше за почистването на гребен / четка от гваяково дърво. Аз моите ги измивам с шампоан и после ги подсушавам с кърпа и нямам никакви проблеми(на четката обръщам повече внимание като я избърсвам старателно между зъбците, защото в основата събира нишки и се зацапва там). От две+ години ги имам и не са мръднали.

# 414
Здравейте! Нахлувам в темата с един въпрос към дамите, които са ползвали лилавата топка на Тиги Blush Косата ми е начупена, но е "фризи", дълга, гъста и с нормален косъм. Топката ще направи ли нещо на суха коса като моята? Знам, че сте я обсъждали многократно, но отговор на въпроса си така и не намерих..

# 415
Някоя ползвал ли е тази маска и дали е подходяща за по-сухи и третирани коси?
http://www.zlatnaribka.com/maska-za-zryala-i-iztanyala-kosa-schw … me-restore-200-ml

Не знам какво става в последно време, но тук май се говори повече за мостри, отколкото за реални продукти  Joy

# 416
Мострите не са ли от реални продукти?

# 417
Аз разбирам написаното, като че не купуваме нищо, а се мием с мостри  Joy

# 418
Аз разбирам написаното, като че не купуваме нищо, а се мием с мостри  Joy
Е да де и аз така го разбрах  Laughing Тези с мостричките нямат право на глас, само пълноразмерните опаковки да се обаждат  hahaha

# 419

Да, от реални са, но всеки втори пост е кой колко мостри е получил и кой не е. Не ме разбирай погрешно, Freya, просто предпочитам да чета полезни неща тук и винаги съм приемала темата като такава - място, на което да науча нещо, а не да чета мрънкания. Нека всички от където каквито мостри са получили да опишат ефекта им, а не бройката, излишно е.

Общи условия

Активация на акаунт