Професионални серии за коса - тема 98

• 69 892
  • 754
  •   1
Отговори
# 390
АНЕЛИЯ,разнасяш на суха коса в корените достатъчно количество и масажираш леко да разнесеш.В банята добавяш вода и пак масажираш.ако си сложила достатъчно,ще се разпени идеално.После процедираш като другите шампоани-с пяната разпенваш дължините.Това е.Аз имам  S/00

# 391
  • Чукарландия
За мен също е пилеене на пари, козметиката за коса, ако нямам необходимост да го правя, не бих отделяла толкова пари за шампоани и т.н. Има хора, които ползват дрогерийни шампоани и пак имат красиви и здрави коси. При мен това не се получава, затова си търся продуктите, които ще подобрят вида и здравината на косата ми и ще се спра на това, което е добре за мен. Излишно не смятам да харча. Hug
А парфюмите са нещо друго - за тях грам не ми свиди. Това ми е голямата любов. Heart Eyes

ПП Не искам никого да засягам, всеки си има приоритети. Peace

# 392
А моята любов е козметиката за коса  Laughing То човек и с дезодирант и с парфюмен лосион пак ще мирише хубаво.Бела  Wink Hug

# 393
  • Sofia, Bulgaria
Момичета,здравейте!
Възползвах се от промоцията на Напура и си поръчах някои неща.
Имам питане относно този шампоан:
http://www.zlatnaribka.com/napura-s-0-anagen-shampoan-za-dopalni … -na-kosata-200-ml,
сто пъти четох,но пише да се нанася на суха коса в корените и след това да се намокря. Да,но като е само в корените,как ще ми измие дължините? Ползвах го по указания начин,но дължините измих с друг.
Някой ползвал ли го е,за да ме посъветва следващият път как да го ползвам?

Туко-що и аз направих така,но с другият за фоликулите.Не знам дали е правилно newsm78

# 394
За протокола да споделя, че и аз отстрелях една кутия Stamigen и една кутия Anagen и в кашончето няма и една мостра за 140лв сметка  Mr. Green
 Поне имам карта за лоялни клиенти, обаче нещо не ми е ясно как да процедирам с нея. Уж я регистрирах в сайта им но след като цъкнах продължи не ми изписа нищо (очаквах да ми изпише: Вие успешно регистрирахте вашата карта или нещо от сорта)  Thinking та малко бошлав работа за пореден път  hahaha

# 395
  • Чукарландия
А моята любов е козметиката за коса  Laughing То човек и с дезодирант и с парфюмен лосион пак ще мирише хубаво.Бела  Wink Hug

Hug Hug Hug

Скрит текст:
Абсолютно не съм съгласна, но не ми се спори, всеки си има свое виждане. Няма начин да сравним сила, интензитет, богатство на аромата и пр. между парфюм, дезодорант или лосион/тяло. Абсурд. Peace

# 396
Белче,минах през над 20 годишна парфюмна мания.Тя сецна когато забременях и всичко ми докарваше гадене.Преди това мъжа ми всеки месец беше в чужбина и ми носеше нов парфюм.Бях както сега с проф.козметика.Така че имам идея за какво става дума .Жестока страст е  Wink
Но сега,гледайки назад,ми се струва че съм прекалявала  Mr. Green

И да споделя .Взех си маска Еликсир Ултим и шампоан Олео-риш.Шампоана е коренно различен от олео-комплекс.Този омекотява уникално!!!След него косите ми бяха меки,хлъзгави,невероятни.А маската...Въобще не е слаба.Разнесох количество колкото една мостра.Постоях 5мин и след измиване бях с толкова гъвкава коса,че чак не повярвах.Сложих мароканойл и воала!Станах като пухче(както казва щерката)...Влюбих се в тези продукти  Heart Eyes

# 397
  • София
Хей, момичета, ама какво сте се "закритикували" напоследък. Ми че то е ясно, че е безумие харченето на купища пари за всякакви козметики. Няма никакакъв спор! И кво от тва?! Да си ги харчим парите и да си ползваме любимите продукти със здраве!
Споре дмен косопадът след раждане е първо от стреса - свиват се кожните компоненти около фоликула и му разказват играта - това проличава след време, защото косъмът насилствено влиза във фаза на недохранване . За това - удар с Аминексил, прокапил и тям подобни.
Второ - губи се литър кръв поне - пак недохранване на осата - за това подхранващи съставки и масажи за подобряване на циркулацията на скалпа.
Хормони - ми попроменят се хормоните, за тоба растителни фитостероли от етерични масла...
И рационално хранене с хубава храна...
Косопад като след раждане се появява и след тежки операции. Ама тогава не е от хормоните. Разсъждавам само...
Гледам и мъжете с оредяваща коса - науката си го е казала - ГЕН!Андрогенен косопад... Т.е. предразположеност и трябва постоянна грижа...
Но има и други случаи - някакв ибактерии и гъби завъждат по скалпа. НА ММ във военното у-ще под шапката му е тръгнал проблема. И там кожата му е на дупки направо сега... НА баща ми и брат ми - по същия начин. Имам познати с едни червеникави петна по скалпа и сърбеж - като започнаха шампоани със сяра, салицилова киселина и триклозан - всичко изчезна и косата се оправи...

ПРеди малко се измих с мострите на КЮН. Докато се миех още с шампоана, косата ми омекна, изтъня на пипане. КАзаха си - тюх, днес ще ходя със сплескана коса! ПРодължих с балсама. Стоях 3 минути, после го отмих, косата продължи да се лигави и да е мека. Но... като започнах да суша със сушуара и направо се влюбих. Косата ми стана идеално права, жива, лека, мека, , но и жилава и сууупер бляскава. И мирише добре - на ванилия с малко плодове... Ще купувам... ще купувааам Simple Smile)))))))) Ето тези са:
http://www.arlen.bg/category/178/vital-nutrition-za-suha-shuples … vredena-kosa.html

# 398
 Здравейте. Каква интензивно хидратираща маска бихте ми препоръчали? Откакто си изсветлих косата с няколко тона, я усещам доста суха, иначе нямам други сериозни проблеми с нея.

# 399
АНЕЛИЯ,разнасяш на суха коса в корените достатъчно количество и масажираш леко да разнесеш.В банята добавяш вода и пак масажираш.ако си сложила достатъчно,ще се разпени идеално.После процедираш като другите шампоани-с пяната разпенваш дължините.Това е.Аз имам  S/00

Благодаря! Уж доста сложих,пък грам не се разпени. Следващият път ще сложа повече.

Между другото...и моята сметка беше над 100лв и получих само една мостра на Маракеш...

# 400
Момичета,а тази пудра за обем ползвали ли сте:
http://www.zlatnaribka.com/stilizirane-i-blyasak/stilizirane-i-b … body-boost-3-2-gr ?

Поръчах си я когато имаше Черен петък и пише за изключителен обем,но аз не мога да се справя. Разклащам,ръся обилно,масажирам енергично,но единственото,което се получава е слепване на косата.

# 401
За протокола да споделя, че и аз отстрелях една кутия Stamigen и една кутия Anagen и в кашончето няма и една мостра за 140лв сметка  Mr. Green
 Поне имам карта за лоялни клиенти, обаче нещо не ми е ясно как да процедирам с нея. Уж я регистрирах в сайта им но след като цъкнах продължи не ми изписа нищо (очаквах да ми изпише: Вие успешно регистрирахте вашата карта или нещо от сорта)  Thinking та малко бошлав работа за пореден път  hahaha
И при мен не изписва нищо. Ще изпише при следваща покупка, от която ще се трупат точки. Всеки лев от поръчка е 1 точка.
Като се натрупат достатъчно, може да обменим за продукт.
За справка: за маска Дийп на Лакме се изискват 356т, а за маска Керастаз 1400т.  Mr. Green

# 402
Благодаря Руса Мама  Hug а къде пише кое за колко точки може да сме вземе  newsm78

# 403
Благодаря Руса Мама  Hug а къде пише кое за колко точки може да сме вземе  newsm78
Има каталог  Peace Поискай си.

# 404
Ех, ама какви са глупаци тия от рибата, аз картата си я поисках, разбира се. Поне и каталог да бяха сложили - подразбира се.  ooooh! Нямам думи колко са спънати.

Общи условия

Активация на акаунт