Професионални серии за коса - тема 98

• 69 823
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
Благодаря за отговорите
Илли, не държа на Tigi, сега даже гледах и промоциите на Лакме в ЗР и имат и за изглаждане, и безсулфатен,та ще отида до магазина да видя. Ще погледна и Клоран-а  Peace

# 511
  • София
Погледни и изглаждащата серия на Sexy hair с кокосово масло, също е без сулфати и хидратираща. В момента са с -20% в арлен.

# 512
  • София
Правописа е хубаво да се знае. Стига авторедакцията на телефона/таблета да не изпише нещо друго от желаното. Например Мишелов вместо Мишелче  Mr. Green при мен.  Joy

Рибката не са справедливи  Naughty трябва по две марки да намаляват за малко по-дълго време, че де не правим двойни поръчки. Така те са в ущърб, защото плащат те доставката над определена сума  hahaha

До сега на Лакме съм ползвала само няколко неща и не познавам много марката. Л2, лосион за предпазване от боядисване,  шампоан за брюнетки. Похвалете нещо.

# 513
Благодаря за отговорите
Илли, не държа на Tigi, сега даже гледах и промоциите на Лакме в ЗР и имат и за изглаждане, и безсулфатен,та ще отида до магазина да видя. Ще погледна и Клоран-а  Peace

Търсиш заглаждане?
Моите предложения:
Маска Лакме-  слънцезащитната, оранжевата опаковка. Добра хидратация и заглаждане.
Маска Кюн кератин смоот- розова капачка. Приглажда, много балансирана, аз я обичам много!
Маска Секси хеър- лилавата. Супер хидратация и заглаждане.

Моля за отзиви за червената маска за обем на Секси хеър- протеинова, хидратираща, каква е. Какъв ефект забелязвате с нея?  Praynig

# 514
Аз мисля да отстрелям две бои Лакме...чудя се и на Л2 и оцветяващия виолетов шампоан...уф...

# 515
Магнолийке,Мишелов,а?  hahaha Много яко  Joy Да ти кажа че вчерашните снимки много ми харесаха!Прекрасна коса имаш,блазе ти  Hug Много си сладка и имаш детско,невинно излъчване.

СТАСИ,хубаво е да се знае  bouquet Жалко че телефоните нямат Шифт  Confused

# 516

До сега на Лакме съм ползвала само няколко неща и не познавам много марката. Л2, лосион за предпазване от боядисване,  шампоан за брюнетки. Похвалете нещо.
Много харесвам слънцезащитната маска- добра хидратация, но има и серамиди, които се усещат като ефект.
Хресвам слънцезащитния серум, течен, но мазничък, за лятото наистина е перфектен. Сега го имам, ползвам го, любим ми е.
Л2- харесвам, че ми понакъдря косата, иначе ефект уж няма, но като го преустановя, усещам липса.
Дийп Кеър- шампоан и маска също са сполучливи.
Лосиона за скалп при боядисване преди го ползвах редовно.

# 517
  • Чукарландия
Бела, бубка сериозно да  Wink когато използваш И като съкратено притежателно местоимение ("нейната коса" = косата й) се ползва И с ударение, което на клавиатура се явява Й, просто защото няма такова с права наклонена чертичка отгоре.  bouquet
Бубе, писали сме заедно. Simple Smile

Скрит текст:
Използва се "И" с ударение, да, абсолютно съм съгласна, но не и като го няма на клавиатурата, да се използва "Й", като заместител. Изписва се "ѝ". Peace

Илли, благодаря! bouquet

Последна редакция: чт, 04 фев 2016, 11:44 от BBeLLa

# 518
  • София
РуСа-Мамма
Благодаря за отзивите. И аз загледах лятната серия. Л2 нещо не мога да го усетя. Взела съм малката опаковка и съм го изхарчила до половината и всеки път нищо не усещам. Може би, защото всеки път ползвам различни серии и не мога да усетя някаква цикличност в употребата му.
Иначе имам този бустер за обем на Секси, а сега си взех и шампона към него. Ако искаш проба, кажи. Иначе мисля, че Бисквитка го има и го харесваше доста.

# 519
Мagnollia, благодаря за отзивчивостта, но ще посъбера мнения и ще поръчам направо  Hug

Аз, откакто получих лоялната карта на Рибката, два пъти съм пускала поръчка и никъде не виждам да ми се трупат точки. Сега чакам да се обработи и тази поръчка и ще им пиша  Crossing Arms
Имам единствено и само поле да активирам карта, нанесен е кодана картата и толкоз. Нищо не изписва друго  ooooh!

# 520
  • в 1001-та нощ
...
Маска Кюн кератин смоот- розова капачка. Приглажда, много балансирана, аз я обичам много!
....

Кератиновата маска и Vital Nutrition на Кюн - са най-добрите продукти за моята коса  Peace

# 521
  • София
...
....

Кератиновата маска и Vital Nutrition на Кюн - са най-добрите продукти за моята коса  Peace

Алена  Hug
Wellcom  bouquet

# 522
  • в 1001-та нощ
 Blush Благодаря за милото посрещане Simple Smile Мисля, че няма да имам време да следя и да пиша, като преди, но не пречи да опитам - за пореден път Simple Smile

# 523
  • Чукарландия
...
....

Алена, привет! Добре си се завърнала!  bouquet

За тази маска ли говориш: Keune Care Line Keratin Smoothing? Hug

# 524
  • София
Алена ще бъде чудесно да хвърляш по едно оЧо  Heart Eyes Не е честно само в гримовата тема да се подвизаваш  Blush

Общи условия

Активация на акаунт