Професионални серии за коса - тема 98

• 69 865
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
...
Маска Кюн кератин смоот- розова капачка. Приглажда, много балансирана, аз я обичам много!
....

Кератиновата маска и Vital Nutrition на Кюн - са най-добрите продукти за моята коса  Peace

Алена, привет! Добре си се завърнала!  bouquet

За тази маска ли говориш: Keune Care Line Keratin Smoothing? Hug
Тази маска е много добра. Води се кератинова, но аз я усещам много добре балансирана. Знаете, косата ми не обич протеин, но тази е страхотна. Придава заглаждане, тежест, същевременно стои като хидратирана. Страхотна маска!! Не съм ползвала шампоана, в комплект вероятно ефекта ще е още по-добър!

# 526
Алена  Hug Heart Eyes Hug

# 527
# 528
  • в 1001-та нощ
Да, тази е маската Simple Smile  Даже не съм подозирала, че продукти на марката се намират и в сайт Simple Smile

# 529
Да, тази е маската Simple Smile  Даже не съм подозирала, че продукти на марката се намират и в сайт Simple Smile
Арлен от доста време зареждат Кюн, да не кажа от самото им създаване като такъв.
Имаш ли впечатления от стилизантите им?

# 530
  • в 1001-та нощ
Не, нямам Simple Smile

# 531
  • Пловдив
Алена, толкова се радвам, че се включи. Пиши по - често  bouquet
Магнолия, косата ти е разкошна!
+1 за Кератиновата маска на Кюн. И моята коса много я харесва. Шампоана също е невероятен.

# 532
  • Пловдив
Алена, добре дошла и от мен  Hug

# 533
  • в 1001-та нощ
 Hug

Ето и другата, за която писах  Peace http://orders.keune.bg/index.php?route=product/product&path= … amp;product_id=53

# 534
АЛЕНКА,добре си дошла  Hug Не си тръгвай вече  bouquet

# 535
Blush Благодаря за милото посрещане Simple Smile Мисля, че няма да имам време да следя и да пиша, като преди, но не пречи да опитам - за пореден път Simple Smile
Много си радвам, че си тук! Heart Eyes Hug bouquet

# 536
Алена  Heart Eyes  bouquet bouquet bouquet Hug благодарение на твоите ревюта и обяснения се захласнах по професионалната козметика... дори ти бях писала на лични за насоки, когато бях като пате в калчища и нищо не разбирах и не знаех.  Embarassed
Прекрасно би било да си в темата отново  Hug

# 537
Ооо, Алена, радвам се да те видя тук Simple Smile !

И аз се изкуших от офертата на Арлен за Секситата и реших да пробвам серията им за руси коси. По описание пасва идеално за моята коса, ще пиша после фийдбек.
Взех направо по литър от шампоана и балсама. С кода цената е повече от екстра. Ако някой иска да си го разделим да пише на лични!

http://www.arlen.bg/product/2915/shampoan-za-luksozno-ruso-sexy- … l-shampoo-1l.html

http://www.arlen.bg/product/2913/balsam-za-luksozno-ruso-sexy-ha … nditioner-1l.html

# 538
Да помоля ако може за мнение за лилавия балсам на Sexy Hair. Колебая се между него и хидратиращия на Джойко, а промоцията от Арлен изтича днес. Или пък от секситата за руса коса. Направо съм разтроена. Благодаря предварително.

# 539
Да помоля ако може за мнение за лилавия балсам на Sexy Hair. Колебая се между него и хидратиращия на Джойко, а промоцията от Арлен изтича днес. Благодаря предварително.

На мен този на Джойко ми хареса много повече! Разкошен е. Обаче пък балсамите са ми обратно. Този на Джойко е много слабичък, а на СХ е доста по-богат и дава много повече хидратация.

Общи условия

Активация на акаунт