Професионални серии за коса - тема 98

• 69 843
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря Valkirja, селен приемам, ще взема и маслото от вечерна иглика. И може би нещо за уплътняване на косъма.
От хранителните добавки за плътност на косъма влияят цистина и метионина
Скрит текст:
Аз бих заложила на Now foods има ги и в аптеки медея освен онлайн

# 481
  • София
Момичета  bouquet bouquet bouquet

astravera Никога не съм си възприемала косъма като плътен, особено когато ми беше къдрава косата. Тънък към нормален е бил. Постепенното му уплътняване се случи последните две години. И това се дължи наистина на много грижи. Не съм го коментирала преди в темата, но след като четох за момичетата със силен следродилен  косопад мога да споделя и аз следното. За последните две години съм се положила на 4 операции с пълна упойка и на още 3 манипулации също с пълна упойка. Последната ми операция преди година и два месеца беше тежка и свързана с много лекарства. Бях под упойка около 8 часа, 6 часа от които самата операция и после 10 дни в болница от които 5 в реанимация. Това и после един куп лекарства, които влияеха на хормоните ми донесоха непрекъснат и постоянен упорит косопад до октомври миналата година. Окапа значително количество коса, не защото е бил много интензивен косопада,  а защото беше дълготраен.  Аз обаче не спрях с грижата за скалпа. Четох много и си създадох собствена система за непрекъсната грижа за скалпа и благодарение на нея смятам, че косопада, който очаквах и ме сполетя не беше толкова интензивен, а просто по-силен от обичайното падане на коса. Започна да расте нова коса и да се обновява, както и да расте по-бързо. Сега са нормализирани нещата, но и аз не съм толкова настървена  по отношение на грижата за скалпа. Пак съм упорита, но не и маниакална   Joy
Та мисълта ми беше,  че косата ми претърпя много, но оцеля, ако мога така да се изразя  Blush и се подобри значително. Просто новия косъм, който расте е здрав и силен, защото съм се погрижил а за него още от самото му раждане  Joy  И да, косата ми е по-плътна в сравнение с преди.

Гинче, мисля че Валкирия много добре ти е отговорила.
Необходими са ти добавки -  селен, гинко билоба, Вечерна иглика, Омега 7 и Омега 3, също и маслата от Ему и ЯЧРМ.

Днес си получих две поръчки - съответно от Рибката и от Арлен.  От Арлен подарък за зълва  ми  козметика за коса и лице, както и за мен едно шампоанче на Секси за обем, както и лилавата серия - шампона, маска и крем. Затрупаха  ме с мострички - Елексир Ултим шампоан и маска  (имам ги и двете, но ще ги ползвам когато съм на път) на Матрикс две серии шампоан и балсам. А най- приятното е, че имаше мостра на Наши за лице, за тяло и скрабче   Grinning За лице и за тяло ги използвах веднага , а скрабчето утре ще го тествам. Много ми допаднаха. От Рибката получих на Чи Аргановите шампоан,  маска и серум и на Филип Кингсли екстремно хидратиращия балсам. Ама защо не сте казали, че тези Аргани са толкова вълшебно ароматни  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Направо нямам търпение да се мушна в банята с тях утре. А серумчето само си го душкам. Великолепен аромат, поне за мен.
Утре чакам още една поръчка от Рибката на Напура и Минимайзера на Филип Кингсли.  Ще споделям за него после, защото не съм го пробвала  Joy

Лека нощ красивокоски  bouquet

# 482
Magnollia, през доста перипети си преминала, дано вече не се повтарят.
Напоследък и аз това си мисля, че трябва да заложа на диетата и продуктите за скалп, за да може косата да е по-подготвена за жестокия свят навън.  Joy

И само споделям мнение за нещо, което ми прави впечатление през тази тема. Споделят се качествени мнения за даден продукт/и, но в един момент идва изписването на думата сешоар. И там става мазало - то не бяха сушуар, сушар, сешуар и т.н. Както се казва, "от уважение към професията", научете моля правописа на някои основни термини.  Peace

И понеже Магнолия пожела лека нощ, май ми е ред с - добро утро и успешен ден!

# 483
Добро утро  Hug , има супер оферта за Лакме в ЗР.

# 484
  • Пловдив
Лакме в Рибката с 20%, добро утро момичета!

# 485
Добро утро и от мен Simple Smile)
Този шампоан на napura http://www.zlatnaribka.com/napura/stimulirane-na-rastezha/napura … -na-kosata-200-ml   с коя маска е добре да се съчетае?

# 486
  • На ръба..
Мagnollia  Heart Eyes прекрасна коса, доколкото разбирам не си боядисваш косата или не съм разбрала...
Харесва ми да има редовно промоции на различни марки, един ден си купувам едно, след два дена друго Laughing ... Ето сега защо да не си взема Л2, след като ми е на привършване.  Peace

# 487
И само споделям мнение за нещо, което ми прави впечатление през тази тема. Споделят се качествени мнения за даден продукт/и, но в един момент идва изписването на думата сешоар. И там става мазало - то не бяха сушуар, сушар, сешуар и т.н. Както се казва, "от уважение към професията", научете моля правописа на някои основни термини.  Peace
Добро утро Hug
Епонче, откога ми се иска да го напиша това, но напрежението в темите напоследък е такова, че не ми се зачекваше.  Blush
Скрит текст:
Бих добавила и безбройното бъркане на Й с И. ....щом говорим с няколко продукта в мн.ч. определено се изписва някоИ от тях, Й е за ед.ч.  Peace
Много готина промоция на Лакме, как се надявам на подобна и на Филип Кингсли, страшно се пристрастявам към марката напоследък. Heart Eyes
Хубав ден и от мен bouquet

# 488
Добро утро Hug
Епонче, откога ми се иска да го напиша това, но напрежението в темите напоследък е такова, че не ми се зачекваше.  Blush
Скрит текст:
Бих добавила и безбройното бъркане на Й с И. ....щом говорим с няколко продукта в мн.ч. определено се изписва някоИ от тях, Й е за ед.ч.  Peace
Много готина промоция на Лакме, как се надявам на подобна и на Филип Кингсли, страшно се пристрастявам към марката напоследък. Heart Eyes
Хубав ден и от мен bouquet
Хихи,аз също си го мислех отдавна...Линде,освен това масово не се пише Й където трябва.Например,вярното е:косата й...А все се пише:косата и  Mr. Green

# 489
  • София
Добро утро и от мен! Аз се чудя защо не започнат Рибката и Арлен да застъпват с по един ден промоциите на различни марки. Ето сега, ако се бяха застъпили Лакме и Напура щеше да е по-хубаво  Mr. Green

А по повод Й, ужасена съм направо! Ама да ви кажа все още в моята лична класация е думата уйкендMr. Green

# 490
Има ли червенокоски? Като споменахте Лакме се каня от доста време да питам за оцветяващата серия. Майка ми се боядисва червена. За мен това е най-трудноподдържаният цвят. Много нетраен цвят, отделно и как боядисва възглавница.
Някой ползва ли червената оцветяващата   серия и доволен ли е?

Пиша през телефон, и ако не доогледам става гаф. Написах Лакме и веднага ми промени думата на Кайма Joy hahaha. Така се смях сама с Магнолия дето ми обърна внимание на суша с душа. Стават грешки.

# 491
  • Чукарландия
Илли, сега като те "видях" и се сетих да ти благодаря, че преди време спомена спрейчето за обем на Керастаз, взех си го и много ми хареса и на мен, нежен и лек продукт и наистина дава обем, благодаря  bouquet !
Много се радвам, че ти харесва Hug

Илли това ли е Еликсир за пищен обем - харесвания спрей? Hug

Хихи,аз също си го мислех отдавна...Линде,освен това масово не се пише Й където трябва.Например,вярното е:косата й...А все се пише:косата и  Mr. Green

Скрит текст:
Бубка, ти сериозно ли? Joy Как ще напишеш: косата й?!?

# 492
Момичета,Арлен пускат намаление на Sexy hair с -20%.Не съм пробвала серията и моля за препоръка за хидратиращата им серия-шампоан, балсам,маска./Имам чуплива коса с нормален косъм,не се омазнява /Ще съм благодарна,ако някоя от вас,използвала серията с подобна коса ми отговори. bouquet

# 493
  • Казанлък
http://www.zlatnaribka.com/mediceuticals/sprey-za-stimulirane-na … ls-numinox-180-ml
 Момичета, аз пак да попитам за мнение за този спрей. Линде, ти май го хвалеше или греша?

# 494
  • София
Bbela, този е, да. bouquet
Днес деня на правописа ли е? С удоволствие добавям думата растеж Peace

Общи условия

Активация на акаунт