Професионални серии за коса - тема 98

• 69 858
  • 754
  •   1
Отговори
# 450

Благодаря! Simple Smile А въпросните оранжеви оттенъци от какво са се появили? Косата ти е в такъв цвят и се е подсилил или се е отмил цвета ти и е станал меден?

# 451
Интересувам се от спрей с ефект морски къдрици, харесвам косата си след намокряне с морската вода

Аз ползвам този http://www.zlatnaribka.com/lakme/kstyle--za-stilizirane/sprey-s- … e-sea-mist-150-ml
Но придава "солен" ефект. Става някак си матова, все едно наистина е останала солта от морето по косата ти Simple Smile Малко е странно и не на всеки допада този ефект.

# 452
  • София
Интересувам се от спрей с ефект морски къдрици, харесвам косата си след намокряне с морската вода
Аз имам и много харесвам това спрейче http://www.arlen.bg/product/1619/sprey-za-seksi-plazhni-kadritsi … -waves-125ml.html , косата ми е чуплива и с него се получават точно плажен ефект.

И аз съм доволна от този. За още по-плажен, но и по-изсушаващ класиката Surf Spray на Bumble&Bumble.

# 453
Някой ако се познае, излезли са печелившите от играта на Арлен с коментарите:
http://www.arlen.bg/news/35/spisak-s-pechelivshite-ot-igrata-otseni-produkt.html

# 454
Илли, сега като те "видях" и се сетих да ти благодаря, че преди време спомена спрейчето за обем на Керастаз, взех си го и много ми хареса и на мен, нежен и лек продукт и наистина дава обем, благодаря  bouquet !

# 455
Ех, тези Арленци  Heart Eyes сред спечелилите съм Blush Уникални са, дори наградите имам чувството че са съобразени с това кой какво е купувал и ще му хареса и допадне.
За мен тези хора наистина умеят да правят бизнес и да те "накарат" с кеф да си похарчиш паричките при тях  Heart Eyes

# 456
Аз имам и много харесвам това спрейче http://www.arlen.bg/product/1619/sprey-za-seksi-plazhni-kadritsi … -waves-125ml.html , косата ми е чуплива и с него се получават точно плажен ефект.
Изсушава ли косата??

# 457
  • София
Илли, сега като те "видях" и се сетих да ти благодаря, че преди време спомена спрейчето за обем на Керастаз, взех си го и много ми хареса и на мен, нежен и лек продукт и наистина дава обем, благодаря  bouquet !

Много се радвам, че ти харесва Hug

# 458
Valkirja, честито! Късмет и занапред!

Изсушава ли косата??
При мен не изсушава.

# 459
  • някъде под слънцето...
Не пиша често, но чета темата.Благодарение на  отзивите, които споделяте,  косата ми живна.Има какво още да се желае, но важното е, че работя по въпроса и този път с подходящите продукти.

След дълъг период на лутане и използване на куп неща, които явно не са били подходящи за мен, косата ми стана суха, чуплива без блясък.Половин година, от както ви чета у косата ми се промени драстично.

Последна редакция: ср, 03 фев 2016, 19:40 от sl

# 460
Ех, тези Арленци  Heart Eyes сред спечелилите съм Blush Уникални са, дори наградите имам чувството че са съобразени с това кой какво е купувал и ще му хареса и допадне.
За мен тези хора наистина умеят да правят бизнес и да те "накарат" с кеф да си похарчиш паричките при тях  Heart Eyes
Каква чудесна новина честито! Hug bouquet

Илли, това спрея за обем ли хвалиш новия Еликсир Ултим? Забравила съм извини ме,ама мисля че е точно той. Щом ти го хвалиш да го вземам без да му се чудя, че вкусовете ни съвпадат много. Heart Eyes Hug bouquet

Уха събираме се и тук "парфюмните", sl  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 461
Благодаря densi  Hug пожелавам го на всички в другите игри. Много е приятно да получава човек подаръчета  Heart Eyes

# 462
  • София

Илли, това спрея за обем ли хвалиш новия Еликсир Ултим? Забравила съм извини ме,ама мисля че е точно той. Щом ти го хвалиш да го вземам без да му се чудя, че вкусовете ни съвпадат много. Heart Eyes Hug bouquet

Да, Денси, спрея за обем еликсир Hug Ами хубав е, няма да си кривя душата Crazy
Моята коса като твоята си има обем, аз повече за плътност го ползвам, пък и много му харесвам бутилката и го поръчах още първия ден като излезе заради нея Embarassed Добре, че се оказа хубав продукт.

Скрит текст:
Парфюмните феи дойдохте тук, а моята парфюмна мания пак се разрази и съм безвъзвратно влюбена в двe привета на Том Форд. Покупките за коса ги отложих с удоволствие Hug

# 463
Благодаря ще оползотворя с кеф кода -15% само да видя и серията шампоан и маска от пробите. Hug

Скрит текст:
Оу остави Приветата на Том Форд, че е разсипия от пари. Или един по един и чакай намаления някакви. И аз съм им страшен фен. Heart Eyes Hug

# 464
Да опознаеш добре един продукт - да, нужно е повече време и поне 5 използвания. Да го усетиш обаче не. Достатъчен е и един път ползване за да добиеш някаква представа. То затова и всички споделяме, когато пробваме нещо само веднъж и за първи път, това са си първоначални впечатления все пак и те са важни.

+1 Peace Разбира се, че толкова скъпи продукти е хубаво да се пробват от мостри, които доста добре насочват към подходящото за типа коса. И разбира се, че ще пишем за тях/лично аз през телефона съм ограничена/ защото за това е темата тук. Това, че мострите се плащат, го знам, защото лично съм купувала от моя близка приятелка, управителка на салон, мостри по 3.50лв/Алтерна Тен/ и тя не ме излъга в цената. Повечето мостри се плащат от салоните, предполагам и от сайтовете. Обаче си струва човек да опита, в сравнение с регулярната цена на продуктите. Например при моята ужасно суха коса, веднага се разбира дали шампоанът ще ми я заплете на топка и дали маската или балсамът ще я разплете до достатъчна степен.  Във времето е нормално да даде някакви разлики, но ориентирът е добър. Peace Аз лично уважавам мнението на всеки в тази тема и ми се иска да не се стига до крайности.

Общи условия

Активация на акаунт