Професионални серии за коса - тема 98

• 69 865
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
Стаси  Peace Сега като се замисля,лично аз съм получила и пробвала доста мостри.След това ВИНАГИ съм коментирала продуктите-Про файбър,алтерните всички серии(после всички без Тен ги купих),мароканойл олиото(после го купувах още няколко пъти),Еликсир Ултим(преди дни споделих за мострите и като ги пробвах също,а вчера си получих шампоана и маската),мостри на Матрикс,Кюн(серии които нямах)...Направо не ги помня вече.Не споделям само ако съм подарила мострите,а това редовно го правя.Иначе да,тъпо е да се мрънка,както ти казваш  Wink Обаче е супер полезно когато прочета разни коментари на съфорумки ползвали нов продукт по този начин  Peace Вярно че 1 употреба не е много показателна,но често изказваме мнение и едва след 1 ползване на закупени от нас продукти!

ЕТО КАКВО ЗАБЕЛЯЗВАМ при мен.Всичко което Не ми е харесвало преди 2-4г,сега ми допада страшно много.И всичко което ми е било любимо,сега ми се отразява ужасно.Преди няколко дена пробвах отново Редкен all soft  ш и б.Освен че скалпа ме засърбя,косата ми беше доста слегнала и никаква.А тази серия 2 пъти съм я купувала...Преди години Не харесах Наши арган и Пюр кератин,а сега са ми идеални...И още,и още други...

# 436
Нямам абсолютно никакъв опит, нито знания с продукти. Ползвала съм почти едни и същи неща през годините и сега се обучавам от тази тема и от хора, които разбират в реала. Никога не бих купила нещо за много пари без мостри. Не съм склонна и да рискувам с непознати марки и продукти.
Чета мненията тук на момичета и купувам без мостра, както сега примерно "течната коса", само защото знам че Фрея има богат опит, страшно много знания, красива коса и най-вече разбира материята, като винаги отчитам различни нужди, видове и състояния на косите.
 Преди нея чудесни отзиви за въпросната "течна коса" дава друга много разбираща дама Тузарка и аз преценявам, че ще взема. Иначе си признавам не бих взела. Да не говорим, че не познавам марката Вела и не ми вдъхваше голямо доверие не знам и аз защо.
Да не изброявам че ще пропусня някого, но следя изкъсо всички момичета тук и си набелязвам продукти някакви, дори цели серии. После при покупки искам ако имат възможност да ми изпратят мостри и тогава решавам.
Ето сега например искам серията Еликсир Ултим на Керастаз /богатия маслен шампоан и маска плюс може би олиото флуид за обем/. Бубка пише днес за тях добри неща-чудесно за мен, взела съм и две мостри от Арлен, поискала съм си ги специално ако имат и те са пратили нещо, което са преценили. Ще пробвам на следващо миене да видя за какво става въпрос. Следя цени и набелязвам откъде най-изгодно да си купя евентуално набелязаните неща. Едновременно чета постоянно, буквално денонощно, защото храня бебето през нощта през 3 часа, старите теми от 70-та насам. Така набирам впечателния за продукти, потребителки и косите им, за да съм адекватна и да се грижа добре за косата си без да натрупам много неща, които след това няма да използвам. Защото тук изкушенията са страшни и като нямаш-искаш, ама искаш много. Mr. Green Whistling

Обожавам ревюта на продукти и чакам с нетърпение "чаршафи". Това като видя Магнолия да е писала и.... нямам търпение да чета. На другите момичета също. Всичко ми е полезно и добри и лоши отзиви и никакви, и мостри и промоции и какво къде има и защо не би го купила някоя дама и т.н.
Благодаря ви! Пишете често и по-много. Hug bouquet

# 437
A от кои ампули на напура сте доволни най вече?
Обикновено чета през телефона и нямам толкова време да преглеждам обстойно всяко мнение .

# 438
Може ли линк към "течната коса "   Praynig

# 439
http://www.parfimo.bg/kozmetika-wella-sp-liquid-hair-molecular-hair-refiller  само да знаеш, че е понадута цената тук  Peace

# 440
# 441
http://zakosata.com/stimulira-rastrja-na-kosata и аз да попитам за това някой в темата го използваше нямам спомен кой беше.Как се отразява на скалпа ?

# 442
  • София
Стаси, шампоанът и балсамът от серията http://www.arlen.bg/category/178/vital-nutrition-za-suha-shuples … vredena-kosa.html

# 443
Интересувам се от спрей с ефект морски къдрици, харесвам косата си след намокряне с морската вода

# 444
  • Пловдив
http://zakosata.com/stimulira-rastrja-na-kosata и аз да попитам за това някой в темата го използваше нямам спомен кой беше.Как се отразява на скалпа ?
И аз съм го загледала, защото нямам опит с ампулите newsm78

# 445
Някой знае ли къде се намират най-изгодно продукти на Алтерна? Аз знам само един магазин в София, но там са си бая цена. Или може би е трябва във фризьорски салони да се пита?

# 446
  • София
В Енцо са най-евтини. Не вярвам по салоните да са на добри цени.

# 447
В Енцо са най-евтини. Не вярвам по салоните да са на добри цени.

Но там не предлагат цялата гама май. На живо съм виждала доста повече продукти от там.

# 448
  • USA
На мен ми пък ми е много интересно кой,какви и откъде има мостри,дали са пробвани и т.н.

Обожавам,обожавам да получавам мостри или делукс продукти из бюти кутиите.Трупам си ги и почти не ползвам(освен за кратки пътувания)
Да отидеш в парфюмерията и да си вземеш еди коя си колекция е скука,но да получиш някаква изненада за косата е priceless.

# 449
Интересувам се от спрей с ефект морски къдрици, харесвам косата си след намокряне с морската вода
Аз имам и много харесвам това спрейче http://www.arlen.bg/product/1619/sprey-za-seksi-plazhni-kadritsi … -waves-125ml.html , косата ми е чуплива и с него се получават точно плажен ефект.

Общи условия

Активация на акаунт