Професионални серии за коса - тема 98

• 69 819
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
И аз много харесвам балсама на Sexy Hair. На Джойко не ми допадна.

# 541
Аз се чудя защо има такова движение в темата, а то пак промоцийки  Mr. Green

Алена, Welcome back!  bouquet Разкажи повече за грижите, които полагаш напоследък за косата си? Изпробваш ли нови продукти, кои са ти любимите за момента? Ще е интересно, предполагам за всички. Отдавна не си се включвала.

На мен рязко ми спадна ентусиазма за пазаруване и четене на темата като цяло. Предполагам всеки има такива моменти, от както пише редовно. Случвало ми се е и друг път, когато открия нещо, което много ми харесва, губя интерес към всичко останало, което се предлага  Grinning Поне така няма опасност от "предозиране" с продукти  Laughing

# 542
  • София
Алена, ще се помоля най -официално на "началника" да се върнеш в темата  Laughing  Hug

Кейти, аз похвалих стимулатора с скалп на Медисютикълс, прекрасен продукт. Много нова коса ми изникна от него. Със сигурност ще повторя  Peace

Бисквитче, ще ти пиша на ЛС за къната  Hug

Аз от вчера съм влюбена в шампоана за боядисана коса на Джойко в комбинация с Ревиталукс маската. Имах пробички от любима съфорумка ( Hug ) , на които чак сега им дойде времето. Страшно плътна и жилава коса, нещо нетипично за мен. Прекрасни са в съчетание. Не зная обаче поотделно как ще са, ще опитам, имам за по още два пъти.

Скрит текст:
На мен пък Шифт+й = на Й (главно  hahaha ) Как се прави номерът, защото и аз редовно пиша "й", когато искам да кажа "косата Й" например)

Ох, сега искам да си взема Л2, а имам за доизхабяване няколко спрей финиша и нямам нужда от него точно. Пусти, пусти промоции ... така ме ядят и преследват ...  hahaha

# 543
Алена, ще се помоля най -официално на "началника" да се върнеш в темата  Laughing  Hug

Кейти, аз похвалих стимулатора с скалп на Медисютикълс, прекрасен продукт. Много нова коса ми изникна от него. Със сигурност ще повторя  Peace

Бисквитче, ще ти пиша на ЛС за къната  Hug

Аз от вчера съм влюбена в шампоана за боядисана коса на Джойко в комбинация с Ревиталукс маската. Имах пробички от любима съфорумка ( Hug ) , на които чак сега им дойде времето. Страшно плътна и жилава коса, нещо нетипично за мен. Прекрасни са в съчетание. Не зная обаче поотделно как ще са, ще опитам, имам за по още два пъти.

Скрит текст:
На мен пък Шифт+й = на Й (главно  hahaha ) Как се прави номерът, защото и аз редовно пиша "й", когато искам да кажа "косата Й" например)

Ох, сега искам да си взема Л2, а имам за доизхабяване няколко спрей финиша и нямам нужда от него точно. Пусти, пусти промоции ... така ме ядят и преследват ...  hahaha

Трябва клавиатурата ти да е настроена на "Phonetic Traditional)

# 544
  • На ръба..
Да похваля ДПШ шампоан на Медисютикълс и покрай него днес за загледах в останалите им продукти. Сега след като прочетох и това тебе Вив, май ще ме зарибите съвсем..колкото малко ми трябва  Laughing

# 545
Здравейте, можете ли да ми препоръчате някаква ампула или лосион против пърхот, понеже за мой голям ужас напоследък се сдобих с него.Не знам от кой шампоан е, защото откакто се появи преди 2 седмици с каквото и да се изкъпя го има.Гледах ампулите на напура дали някой го е пробвал?

# 546
ДПШ на Меди ми е най-големия фаворит. Дори се отказах от мароканския (страшно започна да оплита сухата ми коса) и пак се върнах на Медито. Скоро ще си подновя и хидратиращия им, също много хубав.

# 547
  • София
ДПШ на Меди ми е най-големия фаворит. Дори се отказах от мароканския (страшно започна да оплита сухата ми коса) и пак се върнах на Медито. Скоро ще си подновя и хидратиращия им, също много хубав.

Линде, дали си комбинирала хидратиращия на Меди с екстремно хидратиращия балсам на ФК? 

# 548
  • Казанлък
Вив, благодаря  Heart Eyes Много трудно навивате някой да пробва нещо ,ей  Joy. Дали ще е удачно да комбинирам спрея на Меди с Неоптида на Дюкре?

# 549
Харпче, не съм комбинирала, а иначе и двата продукта поотделно са ми любими.  Grinning

# 550
Отчетох се в рибата аз, скромно. Взех си 3 бои Лакме и 3 възстановяващи олиа на Лакме пак, за след боядисване.
Много се чудих на виолетовия шампоан...още ме гризе дали да не го добавя, ама тия 300мл за едната проба ме спират.

Отивам да правя терапията Наши най-сетне  Crazy

# 551
Аз не бях никак доволна от лилавия шампоан на Лакме, после пробвах и други серии и също не ми допаднаха и оттогава не поглеждам тази марка. Не бих си купила нищо тяхно.

# 552
  • София
Аз си получих ампулките на Напура и продуктите на Филип Кингсли. Взех си Минимайзера, Максимайзера (все съм на двата полюса  Mr. Green) и маската за стимулиране на скалп. Имам подарък Спрей с масла за тънка коса Macadamia Weightless Moisture Dry Oil Струва ми се подобно на това на Алтерна микро мист, което аз много харесвам. Абсолютно сух маслен спрей, който веднага дава блясък. На мокра и на суха коса се нанася. Много ми допадна от първо пръскане  Laughing

Сега поръчах на Меди дълбокопочистващия шампоан, за който Линда ме подсети. Още когато го пробвах за първи път много го харесах.  Поръчах и на Лакме  Лак без аерозол и хидратираща термозащита. Спомних си, че някой момичета хвалеха Диип Кеар на Лакме и взех за проба по една малка опаковка, както и слънчевата маска.

-------------------
Сега се надявам малко да се спрат с намаленията поне до преди св. Валентин, че просто стават неудържими нещата. Набелязала съм си някой неща на Керастаз, ама пропуснах да направя поръчка за да получа код за -15% и сега се опитвам да си внуша, че щом нямам код за намаление, значи не е редно да поръчвам  Joy

# 553
  • София
Като сме седнали периодично да си пишем кой колко е луд и го тресат мании... Аз на промоцята на Напура се помайвах, обаче сега на промоцият ана Лакме уж да си купя ампулите против косопад на промоция и покрай тях си взех и Напури... Луда работа...

# 554
  • София
Аз нямам клиентска карта към поръчката от Рибката и съм много ядосана. Какви са условията за получаването й? Отивам да чета в сайта и най-вероятно ще пиша и във ФБ, да видим колко бързо ще ме изтрият.

Общи условия

Активация на акаунт