Професионални серии за коса - тема 98

• 69 858
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
ДПШ на Меди ми е най-големия фаворит. Дори се отказах от мароканския (страшно започна да оплита сухата ми коса) и пак се върнах на Медито. Скоро ще си подновя и хидратиращия им, също много хубав.
Linda, може ли линк към този ДПШ? Разгледах всички серии в ЗР, но не мога да разпозная кой от всичките е ДПШ. Hug
Заповядай:
http://www.zlatnaribka.com/mediceuticals/healthy-hair-solutions- … cals-vivid-180-ml

# 616
  • София
ДПШ на Меди ми е най-големия фаворит. Дори се отказах от мароканския (страшно започна да оплита сухата ми коса) и пак се върнах на Медито. Скоро ще си подновя и хидратиращия им, също много хубав.
Linda, може ли линк към този ДПШ? Разгледах всички серии в ЗР, но не мога да разпозная кой от всичките е ДПШ. Hug
Заповядай:
http://www.zlatnaribka.com/mediceuticals/healthy-hair-solutions- … cals-vivid-180-ml

Точно него и аз сега поръчах. Утре го чакам заедно с малко Лакме  Mr. Green
Много добри впечатления имам от него, като ми даде проба. Освен това и икономичен - сигурно за 4 пъти ми стигна и всеки път ми харесваше, че косата беше мека и лека.

Аленка  Hug  като знам как преди си пробвала и споделяла за различни терапии е нормално да ти се чудим на 2 маски. Донякъде съм съгласна с теб, но донякъде не съм. Да, косъма има някаква генетична предопределеност,  но дори и в нея не вярвам напълно. До преди 3 години косата ми беше много къдрава - на спиралки. Винаги ми е била много къдрава, фризи, рошава и суха, като повечето къдрави коси. Но с нормален към тънък косъм. Като я изправех  със сешоар ми залепваше за главата. Без обем и доста тънка (изпичането  от сешоара беше това, което правеше косата визуално още по-тънка )  И въпреки това много често я изправях. И така до преди 3 години, когато без да съм имала хормонални проблеми косата за 2-3 месеца се изправи и стана абсолютно права, без никаква чупки.  Така около година и половина и сега започна на определени места да се начупва,  около ушите се оформят масури,  но пак си остава права като цяло. Това принципно не би трябвало да има как да се случи, защото генетично съм с много къдрава коса. Самия къдрав косъм е с друга структура. Но се случи. Сега често си накъдрям с маша косата,  защото мъжлето ме харесва къдрокоска.

Ей такива ми бяха къдриците,  само че бях чернокоса  Mr. Green

Освен това със всички грижи, които осъзнато направих през последните три години промених косата. Сега е по-гъста, по-обемна и по-плътна. Разбирам, че не може да стане двойно по-гъста  отколкото е, но подобрението в нея е много значително.

Според мен повечето момичета купуват продукти за коса, не защото нямат подходящи, а по съвсем различни причини.  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 05 фев 2016, 01:58 от Мagnollia

# 617
  • София
Момичета, терапията на Шварцкопф съществува ли още? Не я намирам никъде.

# 618
Добро утро  food010 .
Бързам да пиша за wella Wella SP Luxe Oil Keratin Protect шампоан и маската.Пробвах ги благодарение на наша съфорумка  bouquet bouquet bouquet .Шампоана много ми преми косата.За първи път косата ми скърцаше буквано докато я измивах . Най - накрая разбрах какво означава да ти скърца косата и  да я чувстваш премита .
След това сложих маската която омекоти доста косата .
След като се изсуших със сешоара  косата ми имаше лек обем но стоеше някак си матирана.
Вчера беше клепнала ден след измиването  Sad .И днес вече е започнала да се омазнява.
Не мисля ,че е от тази серия защото напоследък всички шампоани и маски ми действат по този начин.
Дори шампоана на Mediceuticals  когато го съчетая с тяхната маска от медицинската серия косата ми тогава става  ужас.Твърда , клечкосана ...
Да изкажа и мнение и за серията за боядисана коса на Матрикс биолаж изпробвана вече 4 пъти.В началото беше о.к .Много я харесах след трите пъти използвана и мислех ,че това са моите шампоан и маска . Обаче след 4 я път  косата ми остава някак си лепкава.Не е мазна но косъма все е едно е обвит в някакъв филм.Koсата не изглежда да е  мръсна , но пък я чувствам мръсна .
Много си ги хвалех и обичах Mediceuticals и Матрикс , а какво стана Sad .Явно е до периоди.Само не мога да разбера косата от какво има нужда като се чувства зле и с протеи и зле и с хидратиращи продукти .

Вече не знам какво да я правя тази моя коса  newsm78 и къде ли бъркам за да се чувства зле с тези продукти. newsm78

# 619
Терапията на Вела е пак налична в Ензо, но май ще изчакам повече мнения и няма да бързам.

Жалко, че прочетох прекалено късно мнението на Алена  за матиращия шампоан на Кюн. Тази тема почти не сме я разисквали и вчера като пусках поръчката грабнах този на Матрикс Някой да го е ползвал? 

# 620
Здравейте, момичета. Вчера пробвах на Наши Кератин серията и е като любов от пръв поглед. Шампоана на първото измиване не се разпени достатъчно, но с второто всички си дойде на място. Балсама е толкова нежен и ухае страхотно. Косата ми стана много подредена и мека.   Hug Малко ми поизправи къдриците, но понякога имам нужда да се видя и с права коса. Имам тестери на Наши Арган, и сега нямам търпения да пробвам и тях.  Heart Eyes
Искам да ви попитам тъй като ме престои боядисване, удачно ли е преди боядисване да сложа от ампулите Phyto Repair. Купих си и тях и сега се чудя кога да ги използвам.  newsm78

# 621
  • Велико Търново
Не знам кой питаше, но правилно Магнолийка е запомнила, че аз хвалих серията за обем на Секси хеър - разкошна серия, без да пресушава, без да разпилява косата - ароматът е много нежен/не остава дълго в косата/, усеща се уплътняване на косъма и поне два дни съм с приличен обем. Доколкото чета, и състава звучи добре Peace

Два дни преди намалението на Секси хеър пуснах поръчка до Арлен с марката Mr. Green Нищо де, здраве да е. Пратиха ми/по мое искане/ мостри на червената серия Про файбър и на бялата ампула, сега - преди или след боядисване на ги ползвам се чудя Thinking отделно, мога ли да съчетая ш-на + маската + бялата ампула или е излишно?

# 622
  • Бургас/Пз
Здравейте, момичета. Вчера пробвах на Наши Кератин серията и е като любов от пръв поглед. Шампоана на първото измиване не се разпени достатъчно, но с второто всички си дойде на място. Балсама е толкова нежен и ухае страхотно. Косата ми стана много подредена и мека.   Hug Малко ми поизправи къдриците, но понякога имам нужда да се видя и с права коса. Имам тестери на Наши Арган, и сега нямам търпения да пробвам и тях.  Heart Eyes
Искам да ви попитам тъй като ме престои боядисване, удачно ли е преди боядисване да сложа от ампулите Phyto Repair. Купих си и тях и сега се чудя кога да ги използвам.  newsm78

Точно на време ми идва това споделяне!  Hug Благодаря  bouquet
Според вас ампулата на Фито е протеинова нали??

Аленка,  Hug Hug Flutter Много отрезняващо  Peace има нужда, защото човек е склонен да се увлича и прекалява, понякога дори без да се усеща. Две маски сигурно са абсолютно достатъчно, стига човек да знае как да ги съчетава и с какви шампоани да ги ползва, което явно се учи с времето и с пробване на различни неща. Аз затова много я уважавам темата за размените, както и съм много благодарна на всички , които винаги са готови да изпратят пробичка  Hug те си знаят  Wink Heart Eyes

При мен най-голям проблем се оказвам, че не мога да реша кога какво да ползвам - ето сега имам три-четири нови неща , които искам да пробвам и изобщо не мога да преценя от какво точно има нужда косата ми в момента  newsm78 Rolling Eyes Още повече, че искам и масла да слагам преди миенето, а пък съм сигурна, че те понякога пречат на правилната преценка за даден продукт  Rolling Eyes

# 623
Ani_d аз доста се колебах преди да ги поръчам, момичета от Арлен ми отделиха време и успяха да ме убедят в избора на серията. Много съм доволна , наистина... толкова е нежна косата днес  Heart Eyes .
Аз също си мисля, че ампулите са протеинови, но все пак ще чакам и някои от другите момичета да се включат по темата.  bouquet

# 624
  • Живее на Луната
Момичета от къде поръчвате Наши? В Арлен ги бях виждала но сега не ги намирам  newsm78

# 625
Здравейте, момичета! Аз пак нахлувам с въпрос.   Mr. Green Както бях решила, че няма да купувам нищо известно време и забърсах два шампоана на напура- за силен косопад и пърхот. Нито косопада ми е силен, нито имам пърхот, а по- скоро тук-там някоя прашинка и сух скалп, който не успявам да преборя с масла. Затова реших да направя превенция и по двата въпроса. Питането ми е мога ли да съчетая Напура с ампулите Наши, с които боря накъсването на косата? Знам, че се ползват с протеинов шампоан, а и една от първите съставки на Напура S|6 и S|2 е протеин, но все пак реших  да поискам експертно мнение.
 И още нещо каква маска мога да сложа след Наши? Онзи ден ползвах ампулата с ДПШ, разделих косата на участъци, намазах обилно, но като изплакнах косата ми скърцаше. Напръсках със зеления чай на Афоджий, двойнозапечатващия серум на ЛП, митичното олио и крема с черен кимион. Оставих косата да изсъхне сама и на сутринта имаше блясък, но все така си се заплиташе, при ресане се късаха косъмчета и беше много фризи. Това, че стана такава пухкава не означава ли, че е твърде хидратирана? Откъде дойде тази хидратация не знам.. Аз ли нещо не правя, както трябва? На теста с косъма се къса веднага, значи иска хидратиране, нали?
Извинете дългия чаршаф и многото въпроси.   Blush

# 626
Момичета от къде поръчвате Наши? В Арлен ги бях виждала но сега не ги намирам  newsm78
Може да им пишеш емайл, или на формата за съобщения на сайта или в тяхната ФБ страница , а също и по телефона.

# 627
Благодаря Фрей Hug Странно,но след анулирането на поръчката се почувствах по-добре.Можех да поема дълбоко въздух.По принцип когато се хвърля да купувам спонтанно,след това не ми стига въздуха.Все се чудя дали това ще са "моите" продукти.Дали ще направят онова чудо с косата ми,което така отчаяно търся...Нооо,след почти 5г опити ,всеки път виждам идентичен резултат.Определено много по-добре изглежда косата,но това е моя връх!Край с опитите.Над 15 налични серии ми стигат  Mr. Green Засега...

# 628
  • в 1001-та нощ
BBeLLa  Hug

Магнолия - и моята коса беше много къдрава, такава е била и на майка ми. На 23-24 г и при двете ни се изправи.

Разбира се, че косата се променя във времето, като казах 2 маски, нямах предвид, че само те и точно те - до края на живота. Но сега на мен - тя са ми достатъчни  Peace

А ако имам нужда от малко по-хидратираща - винаги мога да добавя малко хубаво масло към коя да е обикновена маска и го правя при нужда  Peace ако нямам такава под ръка Simple Smile

Мисля да експериментирам с нещо - виждам, че в доста случаи - само маска ми е достатъчна, без трети продукт без отмиване. Загледах се сега в един Leave-in Conditioner - ако целта му е да кондиционира - то е нещо, като маска - без отмиване. Би трябвало да не ми трябва и маска  Mr. Green Т.е. само шампоан и финиша - ами ще огледам арсенала и ще набележа с какво да пробвам Simple Smile

# 629
  • в 1001-та нощ
Благодаря Фрей Hug Странно,но след анулирането на поръчката се почувствах по-добре.Можех да поема дълбоко въздух.По принцип когато се хвърля да купувам спонтанно,след това не ми стига въздуха.Все се чудя дали това ще са "моите" продукти.Дали ще направят онова чудо с косата ми,което така отчаяно търся...Нооо,след почти 5г опити ,всеки път виждам идентичен резултат.Определено много по-добре изглежда косата,но това е моя връх!Край с опитите.Над 15 налични серии ми стигат  Mr. Green Засега...

Онова чудо - може лесно да се случи на неподдържана коса Simple Smile След като добре я обгрижваш и не от скоро - просто остава да й се радваш Simple Smile  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт