Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) - Тема 36

• 59 099
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, благодаря ви за приятната вечер, превода и поясненията !
Лека нощ!

newsm46 newsm46 newsm46 newsm46 newsm46 newsm46

# 661
Привет, милички! bouquet bouquet bouquet
Прочетох ви и долу-горе навързах нещата. Simple Smile Малко ме уплаши финалът, но фрагманът ми оправи вкуса. Добре е, че бързо се изчисти недоразумението. Simple Smile Ох, Ибрахим много готин, беее.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Чакам с нетърпение превод от рускините. Simple Smile

# 662
Аз мислех, че Неслихан ще се направи на ударена и нищо няма да каже на Али, а тя взе, че му кази, че и  сметка се опитваше да му държи и поучава. Заради сина му се възползвала Наз, нея не забелязвал. В трей се видя сякаш Умут без работа ще се окаже във фирмата. Проекта се спира, каза финансовия директор.

# 663
  • София
Оуз слуша  Хитлер, който играе сечено на  Али, но ще се справи  той с този проблем.

Рейтинг:
TOTAL
6   KORDUGUM   FOX TV   20:14   23:38   4.84   11.76
AB
4   KORDUGUM   FOX TV   20:14   23:38   4.55   11.69
ABC1
3   KORDUGUM   FOX TV   20:14   23:38   5.32   12.39

# 664
Трейлър на 8 еп. с бг субс.  Peace Peace

Благодарности на alexia и hotchokolate!  Hug Hug

http://vbox7.com/play:8923b96b28

# 665
  • София
Изгледах серията, но, признавам, на моменти пропусках. Твърде много дойде тая драма с двамата съпрузи. Да не говоря как се изнервих с това затваряне на телефони и после с "Ти разби живота ми. Никога не искам да те виждам." Да, точно Али Нежат го разби, убедена съм. Иначе животът ти беше мед и масло. Rolling Eyes hahaha hahaha Тая излишна драма малко ми намали удоволствието.
Иначе, както винаги, най-хубавото - Али Нежат и Каан. Веднага след тях са Фейза и Каан. Heart Eyes Много сладък момент, когато Каан тъжеше, че майка му няма да е на рождения му ден, а Фейза му каза: "Аз ще съм постоянно до теб на твоя рожден ден, а ти ще си постоянно до мен на рождения ден на Баръш. Става ли?" Heart Eyes Heart Eyes
А, и Айшегюл и Ибрахим също са сладички. Heart Eyes Heart Eyes Милият как й сподели, че го е страх да се обвърже, за да не му бъде разбито сърцето отново, а тя как го цунка. Heart Eyes

# 666
Здравейте.
Не е добре, че рейтинга тръгва надолу, вече е под 5%.
Дойде ми в повечко семейната драма на Наз и Умут, ooooh! не знам защо тооолкова задълбаха в тази посока като още в първите епизоди се виждаше с просто око зейналата пропаст помежду им, и това, което снощи се случи просто беше естествен развой на отношенията им.
Не знам какво искат да гледат комшиите, но знам аз какво искам и то е сближаване на Наз, и Али, защото тепърва им предстоят житейски бури с близки, и познати, и трябва да са силни заедно подкрепяйки се, а не разединени, защото, ще бъдат по-уязвими.
Изгледах пропуските в епизода оттук-оттам и се разтопих на сцената между Фейза, Heart Eyes Али, Heart Eyes и малкия сладък наш художник, Heart Eyes страхотно умиление предизвика този момент в мен, особено когато се заговориха за Баръш Cry и Дидем, Cry и за първи път видях усетих затопляне на отношенията между брат, и сестра, за първи път видях братска целувка. Heart Eyes
За момента в спалнята между баща Heart Eyes и син Heart Eyes нямам думи, разтопиха ме и двамата, просто прекрасни, даже каквито, и определения да използвам за тях двамата, и отношенията им все, ще е малко.
За последвалия момент при фотографа просто е безсмислено да пиша, прекрасни, прекрасни, прекрасни, Heart Eyes Heart Eyes малкия сладкиш е Божи дар за Али, но и той е всичко за Каан, което никога не е бил баща му Тарък за него.
Очаквам с нетърпение превода на епизода за да му се насладя максимално.

# 667
  • София
Момичета  Hug
Драмата между Наз и Умут за мен беше задължителен елемент, как по друг начин да ни покажат, че тя вече се е примирила с края, колкото и да страда и идва време за ново начало.

Пак да обясня, важна е групата ABC1, не Тотала, а и дори в тотала последните епизоди сме под 5, не е от днес.

# 668
Не съм гледала епизода ,чакам рускините и тогава ,но видях само клипчето с песента и раздялата
Този брак за Умут отдавна е свършил откъм чувства, извинявайте ,но той обича повече своите играчки колички над които работи отколкото Наз , нея я приема като даденост, като приятелка ,като отдушник да си изплаче жалкото съществуване ,но не и като любимата жена , тръгването беше задължително иначе в този задушаващ приключил брак съсипваха себе си , сега свободни и отървали се от товара да започват начисто са сбъдват мечтите си, защото дори и в мечтите си се разминават. Единият иска семейство ,но не е готов да направи жертва за да имат дете, другия иска кариера , но пък кариерата на половинката му едва ли не пречи.

# 669
Не съм гледала епизода ,чакам рускините и тогава ,но видях само клипчето с песента и раздялата
Този брак за Умут отдавна е свършил откъм чувства, извинявайте ,но той обича повече своите играчки колички над които работи отколкото Наз , нея я приема като даденост, като приятелка ,като отдушник да си изплаче жалкото съществуване ,но не и като любимата жена , тръгването беше задължително иначе в този задушаващ приключил брак съсипваха себе си , сега свободни и отървали се от товара да започват начисто са сбъдват мечтите си, защото дори и в мечтите си се разминават. Единият иска семейство ,но не е готов да направи жертва за да имат дете, другия иска кариера , но пък кариерата на половинката му едва ли не пречи.
+1
И все пак мисля, че прекалено мноооого екранно време им отделиха. Техния семеен крах започна отдавна, сега просто можеше само да акцентират а не да ни занимават с вече всеизвестни ни факти(мое мнение).
Каквото и да си говорим, за мен рейтинг, който слиза под 5% не е стабилен, и трябва мноооого да се внимава да не се юрне още повече по нанадолнището, и преждевременният му край да е неизбежен.

# 670
И все пак мисля, че прекалено мноооого екранно време им отделиха. Техния семеен крах започна отдавна, сега просто можеше само да акцентират а не да ни занимават с вече всеизвестни ни факти(мое мнение).
Каквото и да си говорим, за мен рейтинг, който слиза под 5% не е стабилен, и трябва мноооого да се внимава да не се юрне още повече по нанадолнището, и преждевременният му край да е неизбежен.
а ако не ни бяха занимавали толкоз време дали пък нямаше да кажем ,че много бързо приключиха и не стана ясно защо
сега разсъждаваме защото имаме достатъчен материал , според мен си е нормално за седем епизода да сложат край на приключил брак , а и знае ли се Умут да не тръгне да размисля напук на Али Неджат.

# 671
Скрит текст:
а ако не ни бяха занимавали толкоз време дали пък нямаше да кажем ,че много бързо приключиха и не стана ясно защо
сега разсъждаваме защото имаме достатъчен материал , според мен си е нормално за седем епизода да сложат край на приключил брак , а и знае ли се Умут да не тръгне да размисля напук на Али Неджат.
Аз не бих казала, защото ми беше ясно почти от самото начало защо, затова и написах мое мнение.
На мен лично моментите в снощния епизод с Наз и Умут ми бяха не само скучни, но и излишни на фона на терзанията им по повод предстоящата им раздяла започнали още в миналия епизод.

# 672

Новата двойка АлиНаз  Wink

# 673
Новата двойка Али Наз няяма да я бъде докато Наз не се пребори със скрупулите си и моралните си задръжки.За мен тя е влюбена не по малко от Али, само че обстоятелствата я карат да се държи като ощипана мома.Но това е още по добре за нея,така интереса на Али Неджат се
засилва. Не знам какво му каза Наз по телефона когато говориха, но на мен нейното поведение към него ми е прекалено , направо номера от селски вечеринки.Тя изтича  при него в ресторанта,после той бил виновен.Ами донякъде далматинеца е права, защото Наз наистина се среща с Али все уж покрай сина му. И тази среща не беше необходима чак толкоз,можеше да му каже по телефона за дядото и толкоз, ама и аз да съм ще искам да отида естествено.Не ми хареса поведението на Наз най вече защото прехвърля вина, ами  изправи се и кажи, исках да отида и отидох, а не : ти ми разби живота

# 674
Добро утро!

В събота с кафето и преведения епизод!

https://vk.com/kordum?z=video-86336891_171811071%2Ff682413712a24b672a

Общи условия

Активация на акаунт