Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) - Тема 36

• 59 089
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Мерси, Миа!  Hug

Имам навика да гледам в сайта на Fox, рядко търся снимките в ranintv, затова останах с впечатлението, че не са пуснали.

А защо администратора блокира епизодите? Все някаква причина трябва да има. Не вярвам, че е закупен у нас все още. Явно някой "доброжелател" ви е взел на мушка и ви докладва.  Tired

Не знам Зарани, така направиха и с Пойраз. Отговорът е: "Има сигнал за авторство от друг потребител. В момента тече проверка и когато приключи ще бъдат изтрити или отключени". Но има страшно много блокирани неща в бокса - дори анимационни детски филми.

Какъв народ сме бе! Хората ни превеждат сериалите само за слава, а ние злобеем. #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Ами тогава да вземем да си плащаме за преводите като рускините...  И ще видим превод на куково лято. Нали сме научени така - безплатно, наготово да си хакнем по нещо.

Момичета, неблагодарна работа. Е, затова сме на тоя хал.

# 721
  • София
Не знам Зарани, така направиха и с Пойраз. Отговорът е: "Има сигнал за авторство от друг потребител. В момента тече проверка и когато приключи ще бъдат изтрити или отключени". Но има страшно много блокирани неща в бокса - дори анимационни детски филми.
Да, дано да се оправи, защото много разчитат предимно на бокса. Пък този друг потребител... освен Ендемол няма кой друг да претендира за авторско право. Но ме съмнява, че точно те ще имат профил в бокса.  hahaha
Иначе и Пойраз и Възела съм ги срещала в профила на една друга потребителка, и то с вашия превод. Като вторият със заглавие далеееч, далеч от смисъла.  ooooh!
За наглостта да окрадеш нечии труд няма да споменавам. То и на нас с Бу са ни карали материали от блога, та знам какво е.

# 722
Благодаря за снимките и превода на озета!  Hug bouquet

# 723
Зариии, нали няма да забравиш в новата тема да добавиш линкове за канала на първа страница за по-голямо удобство?
Казвам ти го не за друго, а защото се разбрахме в края на тази тема да те подсетя.

# 724
Благодаря за снимките и озета!

Алекс  Hug, много съжалявам за блокирането във вибокс. Тъкмо си гледах Пойраз с твоя превод и то с голямо удоволствие. Казвала съм вече, че харесвам преводите ви.  bouquet Дано нещата се оправят- важное и за вас, и за нас.

# 725
  • София
Няма, Наде, не съм забравила. 
Аз даже вече я направих, още в края на миналата седмица. Само чакам да стигнем 50-та страница, за да я пусна. Че ако го направя по-рано може и да я изтрият. Много забрани в този форум, много нещо... Което ме подсеща да споделя, че няма как да сложа линк за епизодите с български субтитри, защото тези към торент сайтовете са забранени, а тези за бокса, които бях сложила вече не вършат работа.  ooooh! Tired  Освен ако някой не ми даде линк към епизодите във VK, за който Алекс спомена.

# 726
  • София
Аз даже вече я направих, още в края на миналата седмица. Само чакам да стигнем 50-та страница, за да я пусна. Че ако го направя по-рано може и да я изтрият. Много забрани в този форум, много нещо... Което ме подсеща да споделя, че няма как да сложа линк за епизодите с български субтитри, защото тези към торент сайтовете са забранени, а тези за бокса, които бях сложила вече не вършат работа.  ooooh! Tired  Освен ако някой не ми даде линк към епизодите във VK, за който Алекс спомена.
`
Те скоро и дишането ще забранят...

# 727
Освен ако някой не ми даде линк към епизодите във VK, за който Алекс спомена.
Hug Hug Hug

Групата в контакта https://vk.com/club113691288

албума на възела https://vk.com/videos-113691288?section=album_3

# 728
  • София
Благодаря за снимките и озета!

Алекс  Hug, много съжалявам за блокирането във вибокс. Тъкмо си гледах Пойраз с твоя превод и то с голямо удоволствие. Казвала съм вече, че харесвам преводите ви.  bouquet Дано нещата се оправят- важное и за вас, и за нас.

Пепелче, то начин ще се намери, ама защо да е по трудния начин Simple Smile

# 729
  • София
Освен ако някой не ми даде линк към епизодите във VK, за който Алекс спомена.
Hug Hug Hug

Групата в контакта https://vk.com/club113691288

албума на възела https://vk.com/videos-113691288?section=album_3
Благодарско!  Hug  bouquet

# 730
Аз даже вече я направих, още в края на миналата седмица. Само чакам да стигнем 50-та страница, за да я пусна. Че ако го направя по-рано може и да я изтрият. Много забрани в този форум, много нещо... Което ме подсеща да споделя, че няма как да сложа линк за епизодите с български субтитри, защото тези към торент сайтовете са забранени, а тези за бокса, които бях сложила вече не вършат работа.  ooooh! Tired  Освен ако някой не ми даде линк към епизодите във VK, за който Алекс спомена.
Благодаря ти Зари, но както става ясно, ще трябва да разчитаме само на подругите за съжаление, а такива като мен, които не успяват открай време да се регистрират при тях, ще си останем без никакъв превод и ще трябва да го караме на картинки.
Язък за труда на нашите преводачки, жалко и за нас.

# 731
  • София
Наде, сериала се качва в торент тракерите, с вградени субтитри, има варианти.

# 732
Дано оправят Датата, там нямам проблем.

# 733
  • София
Дано оправят Датата, там нямам проблем.
И с нея ли има проблем?
Аз вчера свалях от там...

# 734
Да БУ, прочетох, че някои потребители са изпитвали затруднения с тегленето, докато можело да се тегли и след малко йок, но аз вярвам, че, ще оправят проблема ако още не са.

Общи условия

Активация на акаунт