Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) - Тема 36

• 59 231
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Гледам рускините, но не разбраз как двамата стигнаха до Наз в хотела?

https://vk.com/topic-86336891_33195489?offset=2080
линка на рускините

Ами аз доколкото разбрах, Али-Неждат се обади на някого, нещо като хакер ми се стори този, да намери местонахождението на телефона на Наз.

# 136
Тц, тц, голяма мъка е на Фейза.
Дано само в някой момент на лудост да не заведе нанякъде Каан мислейки, че е Баръш, или пък да посегне на Али мислейки, че и отнема детето.

# 137
Само , ако някой може да сподели  - Фейза в момента за Каан ли се притеснява..... къде е Praynig Praynig Praynig
Не знам Гони, не разбирам езика, само понякога откъслячни думи и заучени фрази в резултат на гледани сериали, а и май си нямаме преводачки, и ще сме по картинки докато излезне превода, но пък те играят толкова прекрасно. Heart Eyes
Тя май Фейза се дразни от присъствието на Каан в къщата.

От превода на рускините - объркана, мисли за двете деца... ту за едното ту за другото и Али-Неджат е взел пак детето от нея...

# 138
Фейза я манипулират. Затова я тъпчат с лекарства, които тя не пие. Мисля, че е силна жена и никак не е глупава. За Наз и Умут- брака им е изчерпан - с дете или без дете.

# 139
Мерси момичета за разясненията, сега нещата си идват по местата.
Наистина Фейза е умна и силна жена, но на моменти като, че ли превърта, бърка Каан с Баръш.

# 140
Дано само в някой момент на лудост да не заведе нанякъде Каан мислейки, че е Баръш, или пък да посегне на Али мислейки, че и отнема детето.

Много е объркана, но си мисля, че скоро ще й се наместят детайлите, още повече не пие транквилантите

# 141
Тъй изчетох ви набързо, подразбрах малко... ще гледам после много.  Peace

За Гьонджето не се изненадах, че го е играла полегнала Тодора още на третата си среща- голяма шматка е.  ooooh!
За Наз разбрах, че след като е научава за изневярата на мъжО си... се усамотява на място, което по-късно Али и Каан намират и пристигат при нея.  Peace
Голямата драма от началото на епизода е около басейна или по-късно в момента в който са ходили в стария дом на Каан? Тука не разбрах  newsm78 newsm78

# 142
Гледам рускините, но не разбраз как двамата стигнаха до Наз в хотела?

https://vk.com/topic-86336891_33195489?offset=2080
линка на рускините

Ами аз доколкото разбрах, Али-Неждат се обади на някого, нещо като хакер ми се стори този, да намери местонахождението на телефона на Наз.
Алексия,  Hug !

# 143
Гале, в апартамента на майка му се спуках от плач, малкия ме разби с игра, там за мен засега беше най-най. Cry

# 144

Много е объркана, но си мисля, че скоро ще й се наместят детайлите, още повече не пие транквилантите

Hug

Определено е силна жена.  Peace

Надявах се, че след басейна в сърцето й ще се пропука светлина, но четейки коментарите ви, явно тоя момент ще е далеч още.  Confused

# 145
Изчетох ви Peaceне успях да се включа в онлайн обсъждането.До колкото разбирам и тази серия е интересна. Ще я изгледам и после ще коментирам.

# 146
Новата песен...отново много хубав избор на маестрото!  Peace

Няма тайни-майни вече... готови са за връзка, в която да намерят един в друг утеха и да се подкрепят.  newsm53 newsm53

# 147
  • София
Определено Фейза се пропука след като спаси Каан, дори му даде дрехи на Баръш, според мен ако той е по-често там, ще успее да се изплъзне Фейза от мрака.

# 148
Прекрасна музика, която точно съвпада с чувствата на всички герои...... много съм разчувствана.....
Какъв ли е  толкова съкровеният разговор между Наз и Али-Нежат????? И те със сигурност ще се преоткрият!!!! Peace Peace Peace

# 149
На въпроса на Наз" Защо дойде тук Али-Нежат?" не разбрах... какъв отговор й даде  smile3511

Общи условия

Активация на акаунт