Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) - Тема 36

• 59 225
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Новата песен...отново много хубав избор на маестрото!  Peace

Скрит текст:

Няма тайни-майни вече... готови са за връзка, в която да намерят един в друг утеха и да се подкрепят. newsm53 newsm53

Скрит текст:
Готови са. smile3521
Много хубаво ми стоят един до друг и много бих се радвала за малкия Каан ако тримата създадат с-во. Heart Eyes
И аз не разбрах, но и нещо не разбирам подругите къде какво превеждат.

# 151
Когато до езерото Наз попита Али-Неджат защо дойде тук, какво й отговори той???? newsm78 newsm78 newsm78

# 152
Когато до езерото Наз попита Али-Неджат защо дойде тук, какво й отговори той???? newsm78 newsm78 newsm78
А де Жу и ние това се питаме.

# 153
Определено Фейза се пропука след като спаси Каан, дори му даде дрехи на Баръш, според мен ако той е по-често там, ще успее да се изплъзне Фейза от мрака.

Да, и аз съм повече от сигурна, че това ще бъде повратна точка в нейното сърдечно състояние...Дано.... Praynig Peace

# 154
Прекрасна музика, която точно съвпада с чувствата на всички герои...... много съм разчувствана.....
Какъв ли е  толкова съкровеният разговор между Наз и Али-Нежат????? И те със сигурност ще се преоткрият!!!! Peace Peace Peace

Той й разказа за Баръш  Peace за загубата му, за сестра си и за чувството на вина... тя за загубата на нейното и защо е станала детски доктор с основна цел да помага на децата.

# 155
  • София
На въпроса на Наз" Защо дойде тук Али-Нежат?" не разбрах... какъв отговор й даде  smile3511

това не е ли от фрага "Не ми задавай такива трудни въпроси" м?

# 156
Оффф пък тази Гьокче е голям тъпоъгълник, за какво си легна с Емре като сега се изживява като многострадалница, ще рече човек, че я е изнасилил, а не самата тя му се предложи на тепсия. ooooh!

# 157
Това е линка в контакта https://vk.com/topic-86336891_33195489?offset=2340

под снимката се редят постовете... в момемта са на 119 страница  Shocked

# 158
Привет и от мен  Hug Hug Hug Hug пропуснахпо голямата част от епизода но после ще наваксам
 м/у  Наз и Али

АЛИ НИДЖАТ ЗАЧЕМ ТЫ ПРИШЕЛ СЮДА?
НЕ СПРАШИВАЙ У МЕНЯ ТАКИЕ СЛОЖНЫЙ ВОПРОСЫ

# 159
Сладури, Heart Eyes Heart Eyes започнаха да се заглеждат един в друг, а двойката май ги оприличи на семейство, че Наз като, че ли малко се смути.

# 160
  • София
Неслихан все едно е одрала някой далматинец  hahaha hahaha hahaha

# 161
На въпроса на Наз" Защо дойде тук Али-Нежат?" не разбрах... какъв отговор й даде  smile3511

това не е ли от фрага "Не ми задавай такива трудни въпроси" м?

Май че да  newsm78, Алексче,  Hug ще се повторя после... ще слушам пак.  Peace

# 162
И за дядото ми е жал, да не е човек на негово място, хем загуби дъщеря си, хем внучето си, хем цял живот, ще живее с угризения на съвестта.

# 163
Неслихан все едно е одрала някой далматинец  hahaha hahaha hahaha

hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy Точно!

Ди,  Hug bouquet

# 164
Прекрасна музика, която точно съвпада с чувствата на всички герои...... много съм разчувствана.....
Какъв ли е  толкова съкровеният разговор между Наз и Али-Нежат????? И те със сигурност ще се преоткрият!!!! Peace Peace Peace

Той й разказа за Баръш  Peace за загубата му, за сестра си и за чувството на вина... тя за загубата на нейното и защо е станала детски доктор с основна цел да помага на децата.

Оооо, Благодаря  - това допълнително ме натовари емоциално Embarassed Praynig, но .....радвам се, че си споделиха съкровени моменти от живота, който им й е сервирал....

Общи условия

Активация на акаунт