Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) - Тема 36

• 59 120
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Мерси БУ.
Е неееее, мярнах Исо с изправена коса, е няма такъв смешник. Joy
Той не стига, че си беше склепан милия и с къдрава коса, но сега съвсем е зле.

# 616
  • София
Не чух - Жу прекъсна ми...

# 617
Чека на Умут ""увисна""

# 618
  • София
Ей са Али-то ще му го оправи  hahaha
Чудя се дали няма да пострада Умут или да влезе в затвора и затова, да каже на Али-Нежат - Наз, че и е съсипал живота?

Последна редакция: чт, 18 фев 2016, 22:33 от Г-ца Бързо се уча (Storm Worm Virus)

# 619
  • София
Умут иска да говорят, Наз тръгна да обяснява, за това как са дошли те, а той каза, за нас двамата. Защо е отишла там, а тя му каза, че да си спомни отишла там.

# 620
Нещо не ги разбирам Наз и Умут, плачат, прегръщат се, страдат, но се разделят, ми да не го правят тогава.

# 621
  • София
Изясниха си някой неща двамата затуй,не разбрах точно какво защото фокс - много забива тази вечер при мен.
На раздяла им пуснаха една страхотна песен:
Demir Demirkan - Gitti Gider
http://vbox7.com/play:96ca20bcdc - ето и самата песен към друг сериал.

# 622
Здравейте
Изпуснах ли нещо важно?

# 623
Много бой отнесе "кредитора"

# 624
Айда и Белчин в "Любовта обича съвпаденията " героините им нали бяха пак майка и дъщеря или греша ?!?!?

# 625
  • София
Айда и Белчин в "Любовта обича съвпаденията " героините им нали бяха пак майка и дъщеря или греша ?!?!?
Да, бяха.

# 626
  • София
На мен лично епизода ми е доста интересен тази вечер, но не си изпуснала много:
Имаше сближаване на леля и племенник, тя му пя  и свири, а после го учи да рисува. Фейза почна да съска по баща си заради брат си. Наз плати дълга на малоумния си съпруг.  Всички разбраха за случката, само чуждите хора разбраха Наз, но не и близките и. Хитлер реши да прави номера на Али във фирмата, ама не му се получи. Оуз и Даламтинка си говореха, че скоро ще се появи бившия на Фейза. Умут си взе парите от сделката с Карасу Холдинг и отиде да върне парите за ипотеката на майката на Наз. Наз директора я привика да я смъмри за личния и живот. Отиде да говори с Умут и решиха да се разделят. Той после отиде да си отмъсти на онзи.

# 627
Фейза вече започна много адекватно да се държи ,харесва ми

# 628
Исо с изправена коса ми прилича още повече на жена отколкото с къдрава.

# 629
Емре обърка абитата  Mr. Green Joy

Общи условия

Активация на акаунт