ЕЛП 52 - сушена, веяна, паприкована

• 32 926
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
  • n/a
Точно преди два дни ЛоДж бе уведомена
за сръбския начин на отразяване на све-
та  Mr. Green Предполагам, ако има по-соли-
ден интерес, сама ще се ограмоти в детай-
лите.  Wink Не я спирам. Поощрявам всякак-
ви езикови интереси.  Hug
Май се кани да се заеме през ваканцията
с френския - споделя някакви такива наме-
рения.

Тайната на руските букви е в класическия
word и copy-paste.  Hug

# 121
  • София
Аз явно поради мързела си съм надарена от провидението с клавиатура, която пише без проблем ы и э. Даже и Э. Кирилицата обаче почти се е изтрила от клавишите и карам на автопилот, което често допринася за инонаписани изрази, твърде смехотворни.

# 122
  • София
Хм... аз съм с МАС и пак имам Э и ы!

# 123
  • гр. София
За Интерны от теб научих, Розе, и бях гледала
няколко серии на руски. После тръгна преведен
по някоя от бг-телевизиите. Е, все едно гледам
друг филм - цялата свежест и острота на диало-
зите изчезна. Обяснявам на ЛоДж, че филмът е
хубав, а тя ме гледа недоумяващо.

Ооооо, че то иронично-саркастично-истеричните прояви на Биков са половината хубаво в сериала. Да не ги чуваш си е жива загуба  Laughing

Свечи
, ы ми е до табулатора, Э е на клавиша V над интервала при мен

# 124
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
няма и няма
ЖЯЩЮ+_@!ЧЮЗ?><МЮ":ЛЩШП

яяяя, намерих си ѝ Crazy

# 125
  • гр. София
Дали има значение, ако се пише на БДС, а не на фонетична?

# 126
ыма, на мэн така ми се получи.

Но, ах, това нещастно ударено и, за което така скимтях миналата седмица - не и не.

# 127
  • София
Вах, дэвюшка! Ники проговори руски! (не без нашето дейно участие де Simple Smile )

# 128
Дописвам, понеже сега дочетох назад: обгуш и благодарности на всички, вземащи активно участие в образоването ми относно руското кино. Запазвам си тук новите постове с конкретни заглавия:

Христоматийността и официалната школа на кинопрегледа не са толкова важни, нали знаете, че мнението на тези твои приятели, с които имате сходни вкусове и мнения, винаги тежи повече.  Hug

Атты, аз нЭ, ама клавиатурата ми го говори.  Laughing

# 129
  • гр. София
Ники, аз само да кажа, че изброените от мен сериали не са с някакъв дълбок замисъл, предразполагащ към сериозни размисли  Peace Е, поставят определени въпроси в дадени моменти, но все пак...

# 130
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Хаха, намерих си ы, браво, Розе, очите ми щеше да извади. Joy Э си имах. Ударено и нямам обаче, к сожалению. Добри, ти къде си го намери? (удареното и)

# 131
  • Казанлък of all places
Последно гледах няколко неща, които... абе, знам, Куркума, ще ги нарече чернуха, обаче на мен след тях друго не ми се гледа. А и не е само чернуха.
Синът на Висоцки направил сериал за него. "Спасибо, что жывой" - http://www.kinopoisk.ru/film/522036/. Противоречива работа, обаче си струва да се гледа.

Я не вернусь - http://www.kinopoisk.ru/film/683481/ . Руски прочит на историята на Хък Фин и Том сойер, но в женски вариант с елементи на Червената шапчица. Страхотен.

Жить - http://www.kinopoisk.ru/film/645910/ Куркума, моля те, гледай го, искам после да поговорим.

Едновременно с това ВВС снеха отново "Война и мир". Няма да говоря засега. Много е красив.

За Звягинцев казах ли?

# 132
  • Пазете Гор
Каза, каза одеве, щели сте били да се жените. Той не е ли вече вземан, мари?

Ше гледам каквото речеш, и ще говорим, и ще пием, говорейки, разбира се. И ще изпитваме кървавици, вурстове, наденички, топли пастетчета и прочие киноматериали.

За разтривки дали става ракията, Розе? Става ами, и още как става, само дето с 35 кила ще имам да разтривам не човек, ами шосето от Голям Чардак до Съединение ще разтрия до порозовяване, хем през целия му напречен профил, без да спестявам откъм банкета.

"Спасибо, что жывой" - гледах пълнометражен филм, не сериал. Забележително превъплъщение и грим за ролята на Володя, но изсмукани от пръстите образи на куките. И твърде малко музика, Негова музика, Негови песни.

Аз обичам Висоцки от съвсем млада възраст. Купувах си едри значки, които преработвах с негови снимки, слушах и заучавах песните му с речник в ръка. Първият ми подарък от момиче (от първото момиче, което съм целувал) беше именно том стихове на Висоцки. Та подходих към картината силно емоционално претоварен.

Последна редакция: ср, 10 фев 2016, 08:28 от Куркума

# 133
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
светалчо, оказа се, че лаптопите и компютъра на работа имат различно мнения относно удареното и  Crazy

на новия ми лаптоп е на ь, но само със шифт, на капслок пише голямо ь;
на половинката и на стария е по-различно - доклад довечера;
на служебния са си ьЬЬ  Crazy

другите ги няма  Peace

куркума,  Blush Blush

Скрит текст:
Скрит текст:
що се пробвате?
лично е Whistling

Последна редакция: ср, 10 фев 2016, 09:07 от st. Dobri

# 134
  • София
Дубрутру! Гониха ме зомбита тая нощ! Тамън едни ме настигаха със стържещ звук и се оказа, че съседите ни са пуснали прахосмукачка в 7:40!

Общи условия

Активация на акаунт