ЕЛП 52 - сушена, веяна, паприкована

• 32 927
  • 728
  •   1
Отговори
# 135
  • Пазете Гор
Може да са разсипали я кафе, я захар, я пепелник.

Абе твърде съвместен за моя вкус е животът в тия човешки кошери - етажната собственост. Само си представям що за душегубка е комуналката...

Веднага се поправих, Добри, няма да се излагам, зер!

Никъде не откривам руски букви по клавиатурата си.

Писал съм на клавиатура с фонетичен гръцки (всъщност , доколкото съм запознат, тия неща не зависят никак от самата клавиатура, ами от някакви инсталации по компютъра, ама така е прието някак - клавиатура). Много е забавно. В гръцкия е задължително поставянето на ударения, освен ако не се пиша само с главни букви. Натискаш алт+буквичката и тя се показваше ударена.

Гърците си имат дума за компютър, не че я полват особено. ИпологистИс. Нещо като ЕИМ.

Те и за полиция и полицай си имат думи, нищо, че по цял свят се казва полиция, което пък е от гръцки произход.

# 136
  • София
А, нье! Чудничко ни е блокчето. И съседите (все пак половината са ми родители и братовчеди). Със супер разположение е на стаите и сичкото. Яд ме е, че не разбрах колко бяха зомбитата и кой оцеля от групата ми!

# 137
  • n/a
Отне ми време да избера дали днес  е вторник  или
четвъртък. Ще ми се да е петък, но няма как - това
знам със сигурност че не е. Затова, след толкоз зор,
предлагам да обявим сряда. А тя ще реши - ще ста-
ва ли малък петък или напротив - пика на седмица-
та.  ku-ku

Висоцки ... Не е за сутрин разговор, определено.

# 138
  • София
Много е неприятно в сряда да имаш работа, която не моежшда свършиш в чтвртк! Обаче ще ходя на една 2-дневна среща, за която много се вълнувам и ми е много интересна!

# 139
  • гр. София
За разтривки дали става ракията, Розе? Става ами, и още как става, само дето с 35 кила ще имам да разтривам не човек, ами шосето от Голям Чардак до Съединение ще разтрия до порозовяване, хем през целия му напречен профил, без да спестявам откъм банкета.

Joy Joy Joy
Ох, това добре ми дойде рано сутринта  Laughing
Със сигурност можеш с ракията да си миеш вътрешните врати на жилището. И разни други неща.

Ване
, отивай да лягаш, че да си досънуваш. Искам да знам какво стана със зомбитата.

Оц ходи на народни танци в градината. Не ще, гадинката, да разказва какво правят  Crossing Arms

# 140
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
куркума  Hug

ване, а-а да кажа "Анатема им" и се запрях  Hug рода са. не бива.
като са те събудили толкоз ранко поне сипнаха ли ти кафе?

малък петък звучи добре  Blush

малък зверо има сертификат от "Математика без граници"  
Blush нищо не е, но ще напери гребена  Blush
пък и мамка му тоже  Blush

# 141
  • n/a
Оц ходи на народни танци в градината. Не ще, гадинката, да разказва какво правят  Crossing Arms

Ами да покаже, Розе, то танците с приказки не се получават  Laughing

За "Математика без граници" - искрените ми поздравления и
наперване на гребена. На всинца ви  Hug

# 142
  • гр. София
Добричко, браво на малкия змей!  Grinning  Hug
Ло, не ще изобщо. Пробвах и с показване, даже тон дадох малко, ама нъц.

# 143
  • Пазете Гор
Браво и ура за Уксусикс и Змея.

Мъжете не бива да споделят всичко с мама, Розе!

В групите по народни танци на моите деца няма нито едно момченце! От доста години това. За къде ги пазят тия мъже... Да не се притесняват, им викам, ще имат време левентите им да си отгледат шкембенца, не е нужно да почват от забавачката още.

Като казах шкембе - аз от месец съм в низходящ ход на път към заветния килонютон. Май не въднъж съм ви споделял, че съм го постигал, за съжаление не успявам да задържа дълго... Този път съм взел сериозни мерки.

Направих си много красива графика на едно листче - през 1988 - 88 кг, 1995 - 85 кг, 2000 - 90 кг, 2005 - 100, 2010 - 107, 2015 - 102... Живо тегло това. То през годините се поизмени съотношението сало-мускул в тоя грамаж, ама карай. Окачих си го - да ме мотивира и за прегледност.

# 144
Благодаря! Спасибо! И вам тоже самое, и на тому-же место!

благодаря и заради змея  Blush този сертификат си е за участие, не че нещо, но ще е стимул за по-упорита работа. надявам се  ooooh!

Куркума, не си прав. в нашата детска градинка на момчетата беше разрешено само да гледат как момичетата танцуват  Tired
три години се караха, че когато момичетата станат да танцуват и той се включвал.
до последно не можах да се разбера с госпожата по въпроса.
когато питах защо на момчетата не им се разрешава да танцуват ме гледаше с такъв поглед, сякаш исках да му сменям пола.

розе, за обратна психология да си чувала?
започни да се въртиш във валс и го обяви за хорце или ръченица (каквото са учили). веднага ще скочи да те поправя.
мъжете са толкова лесни  Blush да ме прощава Куркума  Hug

# 145
  • Пазете Гор
Мъжете сме поправячи!

# 146
  • София
Добри, браво на змея!

Ся да ви кажа - нищо необяснимо няма, предвид съществуването на една тема за тинци и деца в мамма-та, в която няколко майки разпалено разправяха, че танците не са за мъже... тъй де! няма нужда да имат стойка, да са кавалери и т.н.... а вероятно и от момичета нямат нужда тия ми ти бъдещи мъже! нали си имат мама!

# 147
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И аз се включвам в овациите за малък Змей и малък Роз. Сладките ми те...
Наш Лъч също ходи на нар.танци. И си имаха голям концерт в залата в ИСИ. Ако знаете какъв сладкиш беше в бели беневреци, червен пояс и везана риза Joy
Розе, и той не обича да разказва, а още по-малко да показва. Joy Единствено за футбола обича да говори, но не точно за него, а за "тренер Чачи", който е първият идол в живота му Joy Joy Joyдаже заради тренера отиде за пръв път да го подстрижат на фризьор, със снимката на тренера Joy Joy

Обратна психология, начи...И мъжете били лесни. Що чак сега ги казвате тия неща newsm29

Непрекъснато научавам нови неща, много полезен ще се окаже този форум за мен...
Скоро тук научих, че има такова нещо като "дизайнерско родителство". Вие знаехте ли?
Вчера пък разбрах, че има деца "тодлъри" (не разбрах какви са точно, останах с впечатление, че са предучилищни) и че има съвременни цедилки, които сега наричат "слинг".
И още колко други неща...Как съм живяла в добегемамминия период се чудя...

# 148
Скрит текст:
И аз се включвам в овациите за малък Змей и малък Роз. Сладките ми те...
Наш Лъч също ходи на нар.танци. И си имаха голям концерт в залата в ИСИ. Ако знаете какъв сладкиш беше в бели беневреци, червен пояс и везана риза Joy
Розе, и той не обича да разказва, а още по-малко да показва. Joy Единствено за футбола обича да говори, но не точно за него, а за "тренер Чачи", който е първият идол в живота му Joy Joy Joyдаже заради тренера отиде за пръв път да го подстрижат на фризьор, със снимката на тренера Joy Joy

Обратна психология, начи...И мъжете били лесни. Що чак сега ги казвате тия неща newsm29

Непрекъснато научавам нови неща, много полезен ще се окаже този форум за мен...
Скоро тук научих, че има такова нещо като "дизайнерско родителство". Вие знаехте ли?
Вчера пък разбрах, че има деца "тодлъри" (не разбрах какви са точно, останах с впечатление, че са предучилищни)
Скрит текст:
и че има съвременни цедилки, които сега наричат "слинг".
И още колко други неща...Как съм живяла в добегемамминия период се чудя...

а таннер-ейджъри знаеш ли кои са?
 Mr. Green за протокола: отчитам, че съм с едни гърди пред теб  Sunglasses

# 149
  • n/a
С този новоговор накрая ще излезе, че и дете не гледам.  Mr. Green

Таннер-ейджъри?

Велика е загадката как се е оцелявало в предфорумно
време. Който я разгадае - спокойно може да получи и
Нобел, освен всеобщо, национално признание.
Скрит текст:
Много усмивки поражда, когато на пределно сериозни
заседания се случи да се коментира форумът. А на тях
само аз съм жена.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт