ЕЛП 52 - сушена, веяна, паприкована

• 32 994
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
  • n/a
Ще прикрием елпейци, които не изпитват
биростраст. Да, заплахите може и да свър-
шат работа  Mr. Green Сис,  Hug.

# 526
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Хаха, оживление!
И у нас има такава професия - един приятел се кандидатира. В бирария "Швейк" търсеха добродушен веселяк със шкембе, който да върви между масите, да пийва бира и да подхвърля по някой лаф към клиентите, ей тъй, за колорит и достоверност. Моят човек беше просто идеален за тази работа - освен, че обича бира, на външност го докарва идеално - шкембе перфектно, хитър поглед във весели малки сини очички, прошарена брада и буйна, стърчаща във всички посоки къдрава коса - като от картинка просто. А и богато надарен със страхотно чувство за хумор, което излиза от него във вид на рими. Той просто е един човек на римите, те излизат от устата му като въздух - може всичко да каже в рими, включително и упътване за употреба на тоал. хартия, примерно.
Той беше много въодушевен (а и ние, приятелите - представяхме си как ще си отвисим в бирарията когато ни скимне, както се полага на едни вътрешни хора), обаче жена му развали тази светла мечта -  предвидливо го прати на доктор преди това и представете си, оказа се, че има подагра. Той я убеждаваше - "представяш ли си какъв кеф - хем ще си пия бира на корем, хем ще ми плащат, вместо аз да им плащам". Обаче тя не кандиса. И досега се шегуваме с неосъществената му кариера на биропиещ Швейк.

Аттичко, много ми хареса мотивационната ти идея. Няма начин да не ни вземат. Joy Joy

# 527
  • гр. София
Хау!
Пак съм на борда.

Днес видях две коли с оранжеви буркани отгоре и надписи отстрани "Контрол на уличните ремонти". Смутих се. Веднага се замислих за абревиатурата.

И още нещо - на Парацетамол Кидс пише
Цитат
Не приемайте ПарацетаМакс Кидс 24 mg/ml перорален разтвор, ако имате проблеми с алкохола или имате бъбречно увреждане, освен ако е по лекарско предписание. ПарацетаМакс Кидс 24 mg/ml перорален разтвор не трябва да се приема в комбинация с алкохол, тъй като може сериозно да увреди черния дроб. ПарацетаМакс Кидс 24 mg/ml перорален разтвор не засилва ефекта на алкохола.

Ъъъ, нали е за деца, какъв алкохол тогава?  Rolling Eyes

# 528
  • n/a
Привет, Розе  Hug
Представи си, че на някой възрастен зверски
му се допие Парацетамол Кидс. И греда - пре-
ди това е употребил алкохол. Ще трябва да
се подложи на въздържание, завалията  hahaha

# 529
Днес минавам покрай табела с надпис "Имотна агенция ЕЛПИ". Ей така зяпнах, докато разбера, че е ЕППИ. Аз верно, че насън (едно време отвреме-навреме придружавана от Пуци) върша какво ли не, ама цяла агенция да основа съвместно с всички ви, па да не помня...  Laughing

Добри, ама много сексистки изразът.
То аз и преди бирата към туреното в
сутиен интерес не съм проявявала  Mr. Green

А вий как сте? (любимото ми Й се поя-
вява заради количеството работа, де-
то ми е виснала на бюрото Simple Smile ).

Ний сме добре, а днес получихме няколко добри новини, някои - затаено-дъхово чакани и сме още по-добре.  Laughing Отчех се, няма да ходя в "Днес съм щастлива, защото..."  Mr. Green

Какво стана с кенгурцата?

Привет, Розе  Hug
Представи си, че на някой възрастен зверски
му се допие Парацетамол Кидс. И греда - пре-
ди това е употребил алкохол. Ще трябва да
се подложи на въздържание, завалията  hahaha

Взе ми думите от клавиатурата.  Mr. Green

# 530
  • София
Хау!
Пак съм на борда.

Днес видях две коли с оранжеви буркани отгоре и надписи отстрани "Контрол на уличните ремонти". Смутих се. Веднага се замислих за абревиатурата.

И още нещо - на Парацетамол Кидс пише
Цитат
Не приемайте ПарацетаМакс Кидс 24 mg/ml перорален разтвор, ако имате проблеми с алкохола или имате бъбречно увреждане, освен ако е по лекарско предписание. ПарацетаМакс Кидс 24 mg/ml перорален разтвор не трябва да се приема в комбинация с алкохол, тъй като може сериозно да увреди черния дроб. ПарацетаМакс Кидс 24 mg/ml перорален разтвор не засилва ефекта на алкохола.

Ъъъ, нали е за деца, какъв алкохол тогава?  Rolling Eyes
СБСМ! А какво, подягодите, да пият при температура деца, които имат проблеми с алкохола? М? И не ми казвайте "бира"!
Освен ако личният педиатър не се е осведомил за проблемите на детето с алкохола и за конкретния случай да е преценил, че е допустимо, разбира се.
Един приятел казва: "Аз нямам проблеми с алкохола, той има проблеми с мен"  Mr. Green

Розе, те уличните ремонти са си баш... абревиатура  Mr. Green

Специално за Пуцовия Киц и за всички, които обичат ледени пързалки:
Скрит текст:
Празник на ледените спортове за малки и големи
„София – Европейска столица на спорта 2018 г.”
27 март / неделя /, начало 14.00 часа, зала „Арена Армеец”
Във връзка с успешна реализация на предстоящия леден празник, организаторите предоставят ВХОД СВОБОДЕН за зала „Арена Армеец” за всички желаещи да наблюдават представлението, както и да получат автографи от най-популярните състезатели по фигурно пързаляне в света.
 ВХОДЪТ Е СВОБОДЕН И ЗАЛА АРЕНА АРМЕЕЦ ШЕ БЪДЕ ОТВОРЕНА ОТ 13.30 ЧАСА

# 531
Ауууу, Атти! Ше я запитам дали ще да иде, много ти благодаря!  Hug Вчера ѝ дадоха стик, хора, за първи път. Треньорката на детския отбор каза, че Кицокът дриблира по-добре от децата в отбора. Размазах се.

# 532
  • Mars Hotel
Наглеждам ви само. Не ми се пише, пък ти няма и какво.

Последна редакция: чт, 24 мар 2016, 08:52 от Светлица

# 533
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Hug има такива моменти, светлице  Hug ГУШ  Hug

довечера ще боядисваме яйца Mr. Green

# 534
  • n/a
Добри? То аз че бъркам дните и времето - случва ми се,
ама си имам извинение. Обаче тези яйца по никое вре-
ме даже мен смущават  Mr. Green

# 535
  • гр. София
Мили елпи, почерпете се за мое здраве, днес се подмладявам

Скрит текст:

Пуцинка, браво на Кицето  Heart Eyes

# 536
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Розичка наша сладка, честита да си!  Hug
Здраве, радост и спокойствие ти пожелавам! bouquet

Пуц, да ти кажа, и на мен ми стана гордо за Кице. Ще си имаме мома-хокеистка тука, екзотично ми е и ми харесва.

Адашче, и аз съм нещо тъй напоследък - може да ни е от името. Joy Hug

Мъжът ми ми чете заглавие от нета:"Най-тъпата книга за годината е написана от журналистка". Аз не реагирам, щото не ме учудва това, журналистите отдавна са ме разочаровали. Той обаче пита какво е това МусАка. Какво, реагирам.  Ами книгата се казва "Секс, мусАка и революция",какво е мусАка newsm78 В първия момент не схващам какво ме пита, защото точно си пиша тук за Кица. После ми светва: мусакА бе, човек, каква мусАка! Той: Как мусакА, защо секс и мусака  #Crazy - какво да му говориш, като не чете женски статии...Ако беше чел, щеше да знае, че всяка статия със заглавие "8-10-12 неща, с които да привлечете мъжа..дъра-дъра..." задължително залага на мусаката.

Добри, ай ся кажи за яйцата.   

# 537
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Blush нашата страстна седмица е сега, Великден е в неделя  Blush
а после пак Simple Smile почитаме всички празници Hug

мусаката и боба на мама са култови  Laughing не знаеше ли?

# 538
  • n/a
Розе, жива, здрава и честита да си!  bouquet
Все хубавини да те заобикалят.

Добри,  Hug Не че разбрах повече, но е
хубаво да има много поводи и празници.
По Мечо Пух - колкото повече, толкова
повече  Hug

# 539
Тази неделя е католическият Великден, Лоана. Четвъртъчна си, разбираемо е.  Mr. Green

Розе, честита бъди много и дълго!  Hug

Представям ви принцесата-хокеисткаbowuu

Общи условия

Активация на акаунт