ЕЛП 52 - сушена, веяна, паприкована

• 32 984
  • 728
  •   1
Отговори
# 180
  • Пазете Гор
И къде го намери, Куркума, удареното и?

Shift+Х(Й), пишейки на български фонетичен.
ѝѝѝѝѝѝѝѝ-ха!

# 181
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
И къде го намери, Куркума, удареното и?

Shift+Х(Й), пишейки на български фонетичен.
ѝѝѝѝѝѝѝѝ-ха!

я да пробвам на служебния

ХХХЬЬЬ

Цъ!

# 182
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Тц, нямам, язък. И какво, нямаш Й ли?

# 183
  • Пазете Гор
 Имам си й, на клавиша J(Т) е. Чрез клавиша Х(Й) изписвам ь. Нямам главен ер-малък. В скобите давам буквичката на клавиша съгласно БДС.

# 184
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Разбрах, аз съм на БДС, затова сигурно нямам ударено и.

# 185
  • n/a
Към серията "съветски плакати". Някои умиляват, някои
са си направо по темата. Вечната.
http://bigpicture.ru/?p=736014

Скрит текст:

Наздраве!

# 186
  • Пазете Гор
Наливното пиво трябва да е точно докъдето трябва, мда!

Аз разправял ли съм ви, че започнах тази специфична кариера именно с наливно? Изпито на крак, след баня. Влезе ми като пирон в кисело мляко, много леко, искам да кажа.

По едно време си поставих за цел да казвам пиво вместо бира, щото последното е чуждица, но най-вече за да се правя на интересен. Но този ми ищах отпадна от само себе си щом почнах да взимам не по едно пиво, а по няколко... И нямаше как да кажеш "Искам три пивА", съвсем примерно, без да те изгледат с оная жал, с която народът гледа юродивите.

Къде е Пуцът? И защо я членувам в мъжки род?

Захванах да правя пица със здравословно тесто - разнообразни брашна, трици, ядки, всякаква плява. Вкусно става, но удивително прилича на вид на сместта, с която угояваме бройлерите.

Ще бягам да попаря гъбките, че да ги помариновам леко.

# 187
  • София
Добро утро!
Вчера фурната ми умря. Пфу! Добре че нямам кога да готвя тия дни, ама примерно в неделя... ще сме и гладни на всичкото отгоре Simple Smile

# 188
  • Пазете Гор
Беля!

Всъщност до неделя има време тъкмо 26 фурни да се поправят. Две са нещата по фурните, които дават ядове: ключ или по-често нагревател, много рядко термостат (ако има такъв) и съвсем рядко - лоша  или липсваща връзка някъде. Нито един от тези ремонти не отнема повече от час. Ако няма кой у дома - майстори бол.

Опс, забравих, че има разни програмируеми фурни. Ама то и тогава е ясно - нова платка.

чтвртк вечер:

Вижте какво ви нося. Непознати се възхищават на нашата Принцес оф дъ търсачката:

Цитат
Леле, Ники, как я филтрира тази статистика?!  Laughing

Ох, замислих се да добавя нещо по темата, за да не е спам, ама не се сещам в момента!

те ако знаеха тя какво може още...

Последна редакция: чт, 11 фев 2016, 21:54 от Куркума

# 189
  • София
Ники е ултимейт властелин, никой не може да я стигне в търсенето  Hug

Нося ви малко зверче:
Скрит текст:
Пианисима Концертисима -

с Нети Добрева

в личното си величие  Crazy

# 190
Прекрасната ми гласовита приятелка  Heart Eyes

# 191
Аххх, прекрасна, прекрасна Пианисима! То коса, то искра, то излъчване! Heart Eyes Heart Eyes Браво и на двете ви, Атти!  bouquet bouquet А какъв урок дава на Нети?

малък зверо има сертификат от "Математика без граници" 
Blush нищо не е, но ще напери гребена  Blush
пък и мамка му тоже  Blush

Честито и на Добриния змей! С пълно право да пери гребен майка му.  Laughing

Браво и на Оц и Лъч и родителските им тела за танцовите изяви.

Много се затруднява човек в тази тема на кого по-напред да завижда бяло за прекрасното му чадо.

Не много в тон с горното, но не мога да не честитя на Куркума новия му петел, или може би на кокошките му?  Laughing Звучи като те да са най-щастливи от цялата история. Сдобили са се с Петдесет нюанса кокошо, навреме за св. Валентин.  Laughing

И, да - де ни е Пуцът?

# 192
  • София
Аххх, прекрасна, прекрасна Пианисима! То коса, то искра, то излъчване! Heart Eyes Heart Eyes Браво и на двете ви, Атти!  bouquet bouquet А какъв урок дава на Нети?
Посещаваме поредица детски образователни концерти в зала България. Тръгнахме с "мързи ме да ставам, не може ли да не ходим" и се прибрахме с "мамооо, защо не ми каза предварително, че ще бъде тооооолкова яко?"  Mr. Green

# 193
  • София
Ай, ама да знаете кооооолко ви се радвам днеска, че се разписахте! Тука търсех начин да се нахваля на кви интересни места бях тия дни. Не, че бяха мнооооого вълнуващи - все за човешки трагедии и драма (все пак в социалната сфера работя), обаче установявам, че в тая държава има много хора, които работят реално и немеркантилно (ако мога тъй да се изразя). Потвърждавам си, че хората, които работят не са толкова гласовити, но ги има. Освен това са позитивни, усмихнати, не са успели да се претопят и не се дават на бърн-аут синдрома.

Освен това много се зарадвах на няколко добри практики, за които научих, че все пак се прилагат и в България.

И изобщо! Много съм доволна!

В този ред на мисли Аттинко, твоята Пианисима идва като балсам за душата и черешката на петъка!

Наздраве, мили момичета и Куркума!

# 194
  • n/a
Честит петък, макар и със закъснение. Или не?  Laughing

Имам да разказвам нещо на Ники. Чудя се да-
ли пък да не е на уютното местенце, т.е. тук.
Да, знам, че е по-редно в темата, но някак ще
е закъсняло там (а снощи ми избяга времето за
писане, та не сколасах).

Пианисима е самата прелест, систър  Hug

Ване, хубави впечатления  Hug

Общи условия

Активация на акаунт