ЕЛП 52 - сушена, веяна, паприкована

• 32 991
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Розе, честит празник! Всичко по-, по-, най- ти желая!

Мъжът ми ми чете заглавие от нета:"Най-тъпата книга за годината е написана от журналистка". Аз не реагирам, щото не ме учудва това, журналистите отдавна са ме разочаровали. Той обаче пита какво е това МусАка. Какво, реагирам.  Ами книгата се казва "Секс, мусАка и революция",какво е мусАка newsm78 В първия момент не схващам какво ме пита, защото точно си пиша тук за Кица. После ми светва: мусакА бе, човек, каква мусАка! Той: Как мусакА, защо секс и мусака  #Crazy - какво да му говориш, като не чете женски статии...Ако беше чел, щеше да знае, че всяка статия със заглавие "8-10-12 неща, с които да привлечете мъжа..дъра-дъра..." задължително залага на мусаката.

Искам по отношение на тази книга да кажа, че историята, която днес е пусната в нета е абсолютна глупост.
Въпросната книга са събрани хумористични фейлетони от поредицата на Лола Монтескьо за 24 часа. Заслужават си четенето и утре е представянето. Журналистката, за която става въпрос аз лично много харесвам.
Ето пример за творчеството и https://www.24chasa.bg/Article/4817377

# 541
  • n/a
Ето какви били истинските принцеси  Hug

Съвсем се обърках - не бяхме ли с една
седмица разлика на Великден? То вяр-
но, че папата ми крачета, бодна ме, че
има време до Великден, ама нещо не се
задълбочих.  Embarassed Да, четвъртъчна, от
тия, дето се хронифицират  Mr. Green

# 542
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
Ето какви били истинските принцеси  Hug

Съвсем се обърках - не бяхме ли с една
седмица разлика на Великден?
Скрит текст:
То вяр-
но, че папата ми крачета, бодна ме, че
има време до Великден, ама нещо не се
задълбочих.  Embarassed Да, четвъртъчна, от
тия, дето се хронифицират  Mr. Green

мърдат, мърдат Великдените, не са винаги с една седмица разлика  Peace

Тази неделя е католическият Великден, Лоана. Четвъртъчна си, разбираемо е.  Mr. Green

Розе, честита бъди много и дълго!  Hug

Представям ви принцесата-хокеисткаbowuu

да и изям розовите, кръгли, хокеистки ушета  Crazy

# 543
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Хокейната принцеса е просто бонбон! Hug

# 544
  • София
Ще я изям хокейната прнцеса, со се точките ще я изямммм!  Heart Eyes

Розе нежна и прекрасна, бъди здрава, щастлива и мого обичана! Гушшшшшш  Hug

Последна редакция: чт, 24 мар 2016, 21:05 от Атти

# 545
Мили елпи, почерпете се за мое здраве, днес се подмладявам

Честита да си, Розе, здрава и много усмихната!

Прекрасна хокейна принцеса, прекрасна!  Heart Eyes Браво, Пуци!

# 546
Мерси, мерси. Махкам я.

Лола Монтескьо е чудесна в това си битие. В другото си има малко ексцентрични за мен геополитически виждания. Mr. Green

# 547
по темата

признавам, не съм чела нио от нея. прочетох само статията от линка и страшно ми напомни лиляна.
 Tired а, мерси.

Crazy чудих се какво чеситите на Роз, а то...

Роз, жива здрава, пронУМерована и проШНУРована да си  Hug
и зло да те забрави Mr. Green

# 548
Добри, благодаря за статията. Не знам какво е ПИК, но се радвам, че е компенсирало ограбената авторка. Нищо не знам за нея, даже не съм я чувала. Сигурно, защото не чета 24 часа, както и никакви вестници. Капка Тодорова съм я чувала и май съм я чела в журналистическата й битност, но, честно казано, не помня харесвала ли ми е или не.
А писах вчера за това, щото ме досмеша, че мъжът ми не вдяна, че става дума за мусака, а я четеше мусАка и се чудеше за какво става дума.

Може ли да съм развила дислексия на стари години newsm78 Непрекъснато разменям местата на сричките и буквите...

Учителката в детската градина казала, че е възможно нашия Малък Светъл Лъч да има дислексия. Трудно изрязва с ножичка по контур, трудно пише букви, а и не го бива в оцветяването и  рисуването. Имате ли някакъв личен опит, нещо да споделите? Не съм притеснена, по-скоро съм смутена...

# 549
  • София
Учителките имат навика да поставят диагнози, но нямат квалификацията за това.

Добри, нищо общо с Лиляна няма.

# 550
АПЦелУтно подкрепям Ването  Peace

недорасъл змей не обича да оцветява, не обичаше в градинката, не обича и сега.
що диагнози съм чула, включително "детето е със СОП, защото не иска да седи мирен на стола и да гледа деЦко" - това в първа група, ако им се връзвах, да съм превъртяла до сега.
слава Богу, има специалисти и когато нещо много ме притесни се обръщам към тях  Peace

не знам, Ване. може би в друга статия по-различно ще е, но в тази ми дрънка по канчето, баш като Л.  Blush

# 551
  • Mars Hotel

Учителката в детската градина казала, че е възможно нашия Малък Светъл Лъч да има дислексия. Трудно изрязва с ножичка по контур, трудно пише букви, а и не го бива в оцветяването и  рисуването. Имате ли някакъв личен опит, нещо да споделите? Не съм притеснена, по-скоро съм смутена...

Хич не се връзвай!  Naughty И досега дребната не обича да изрязва, защото няма търпението да се старае и да следва линията. С оцветяването е същата работа - в градината й правеха забележка, че много излизала от контурите, което пък я накара съвсем да намрази оцветяването. Виж, да рисува обича много, но и там желанието изпреварва таланта.  Mr. Green

И Ването е права - учителките много обичат етикетите. Класната на дребната оня ден ми заяви, че детето било "особено," щото не пожелало да научи наизуст повече от двете стихчета, които вече има да казва за празника на буквите. Ай сиктир!

Розе, честит празник на патерица!  bouquet Бъди много щастлива, обичана и здрава!

# 552
Добри, и ние ще се отнесем до специалист, разбира се. По-добре е да се обърне внимание, отколкото да не. Той е много интересно дете - има собствено мнение за всичко, обикновено неочаквано и непридвидимо. Говори като голям човек, изненадва ни много с разсъждения, нехарактерни за петгодишно дете, страхотно хлапе е. Но наистина трудно се справя с писане, рязане и лепене, не е по фините неща.
 Днес съм на тържеството му в ДГ. Онзи ден ми каза стихчето, което са му дали да рецитира. Видя ми се малко и попитах защо не са му дали по-голямо. А той ме попита: А нужно ли е?

# 553
  • n/a
Непетъчен петък, в поредица някаква  Mr. Green
Малко насила и малко закъсняло, но да
си рекна -

# 554
  • София
Ама хич не е петъчен петъка! Може би неделята ще е петъчна и то само ако в понеделник не ми се наложи да стана в 7, за да вършея из мейла си!

Общи условия

Активация на акаунт