Аркутино Фемили Ризорт 2016г.

• 29 772
  • 126
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте,
да попитам плажът, който се ползува от гостите на Аркутино фемили резорт какъв е - в смисъл плитко ли е, плавно ли става дълбоко, появяват ли се вълни често? Питам, защото малкото ни дете не иска да влиза във водата и при най-малката вълна, все трябва да ходим по плажове от типа на Южния в Приморско - плитички доста навътре, пясъчни, без вълни...

# 91
За тази година и аз през началото на януари чрез Съни турс направих резервация, но не знам от кога са били пуснати офертите. Вероятно през декември.
А на каква цена беше- с колко беше намалено и колко дни преди датата на почивката можеше да се отмени резервацията/ Питам понеже никога не съм резервирала толкова рано

# 92
Депозита - 50 % се плаща до три дни след потвърждаване на резервацията, а остатъка на сумата две седмици преди пътуването. Неустойките не си спомням какви бяха. Намалението си заслужаваше. Аз винаги резервирам лятните си почивки през зимата и все през Съни турс.

# 93
Нашите условия бяха същите относно заплащането. Намалението беше около 200 лв. До последно имаше места за комплекса, но на редовни цени.  Peace

# 94
Аз е това ме притеснява - при непредвидени ситуации, например седмица или няколко дни преди това, какво правим...
Или пък няколко месеца преди това- де да знам рисковано ми изглежда, но може би трябва да свикна

# 95
Аз е това ме притеснява - при непредвидени ситуации, например седмица или няколко дни преди това, какво правим...
Или пък няколко месеца преди това- де да знам рисковано ми изглежда, но може би трябва да свикна

През 2015г ми се наложи да отменим с няколко дни резерваация за Белла Виста, нямаше никакъв проблем и от страна на агенцията, и на хотела. Едва ли бихте загубили парите, просто ще търсите алтернативни варианти.

# 96
Здравейте,
да попитам плажът, който се ползува от гостите на Аркутино фемили резорт какъв е - в смисъл плитко ли е, плавно ли става дълбоко, появяват ли се вълни често? Питам, защото малкото ни дете не иска да влиза във водата и при най-малката вълна, все трябва да ходим по плажове от типа на Южния в Приморско - плитички доста навътре, пясъчни, без вълни...

Плажа според мен няма да ти хареса-много бързо става дълбоко,има големи вълни,каменист по-скоро.Ние като бяхме само първия ден  хванахме жълто знаме,всичко друго беше червено,предполагам затова изобщо не ми хареса.За сравнение плажа на Дюни,който е съвсем близо е мечта просто-пясъка е страхотен,морето е плитко и спокойно.

# 97
  • София
Че не е от най-плитките е вярно, но за каменист не. Ходила съм 3 години, камъни не съм видяла. Вълните са въпрос на късмет, като през август може да ги очаквате повече. В края има вълнолом, където винаги е супер плитко и спокойно.

# 98
Че не е от най-плитките е вярно, но за каменист не. Ходила съм 3 години, камъни не съм видяла. Вълните са въпрос на късмет, като през август може да ги очаквате повече. В края има вълнолом, където винаги е супер плитко и спокойно.
Споделям мнението. Камъни не сме видяли. Морето беше през повечето време много спокойно. Два метра нагоре от чадърите на Аркутино, море е доста плитко. Въобще плажът ми хареса много. Въпреки, че хотела беше пълен, винаги имаше шезлонги и беше много спокойно.

# 99
  • София
Точно, красив и спокоен плаж.

# 100
Не ми казвайте,че сме се прецакали с плажа:)))
Ние наистина успяхме да влезем само първия ден,след това беше абсурд.На други места встрани и не видях други плажуващи.Не сме скучали,много се разхождахме и събирахме миди и раковини,но от морето почти нищо не разбрахме:)

# 101
  • София
Няма други плажуващи, защото там хотелите са два, обикновено се пълнят само зоните на хотелите. Миналата година и ние хванахме вълни последните два дни и ходехме да къпем децата на вълнолома.

# 102
 Аз съм изключително доволна от плажа. Чист и поддържан. Когато влизаш във водата няма дълбока дупка(какро е по принцип, образувана от вълните). Спокойно е , без "странични" хора.

# 103
  • В.Търново
иМА РАННИ РЕЗЕРВАЦИИ ЗА аРКУТИНО ОТ нИКТРАВЕЛ.

http://niktravel.com/content/view/19815/572/

# 104
Да им имам и ранните записвания. Излиза ми с 30лв по-евтино от миналата година. А тогава резервирахме юни.

Общи условия

Активация на акаунт