Аркутино Фемили Ризорт 2016г.

• 29 775
  • 126
  •   1
Отговори
# 60
Ясно  Peace Благодаря  Hug

# 61
А инфо някой за плажа може ли да даде?

# 62
  • София
  Ние ще ходим там единствено заради хубавия плаж и чисто море. Не ме радват обаче лошите отзиви за ресторанта. Някой, който се е завърнал или в момента е там да пише.

# 63
  • София
Здравейте  Simple Smile,
Искам да споделя и нашите впечатления от тридневния ни престой в комплекса. Имахме резервация за 7 нощувки в начлото на юли, но след 3 нощувки си тръгнахме, толкова покриваше капарото.
Избрахме комплекса, защото плажът ни е любим на мен и на мъжа ми, но останахме меко казано разочаровани. Причините са лошата, нискокачествена храна в ресторанта и шума от пътя, който се намира в близост.
За палачинки и скара наистина се образуват опашки, като палачинките са мини-вариант (около 10 см в диаметър).
Хигиената в ресторатна, като цяло не ми се стори никак добра, мръсни покривки...персонала беше почти изцяло от младежи с раздърпани, измачкани ризи...мръсни оливерници....мръсни, миризливи тоалетни в ресторанта.
Останала храна от предишното хранене се предлагаше на следващото под друга форма.
Бяхме настанени в близост до ресторанта, но в стая с изглед към пътя, където беше много шумно, нямаше никакъв вариант да се спи на отворена врата. Самата стая беше малка. Почистването на стаите беше добро.
Комарите наистина са много, заради намирашото се в близост блато.
И всичкото това "удоволствие" за съсвем не скромна сума.
От години не почиваме на родното черноморие, тази година направихме компромис и сгрешихме. Няма да повторим грешката.
Дано съм ви била полезна Simple Smile

# 64
  • София
 От днес  в Аркутино, идвайки от Бела виста. Комари има, то се предполага предвид блатото в близост, но с репеленти е ок. Храната лично на мен ми хареса, с изключение на плодовете. Имаше риба, паста, салати и вкусни супи. И следва да се отбележи - няколко вида истинско сирене, а не имитиращ продукт. Все пак това е впечатление от един ден. Стаите ги знам отпреди, така че не съм разочарована. Плажът ми е любим, за мен един от най-хубавите на юг. Анимацията е средна хубост, в Бела виста бяха по-добри. Повече в следващите дни.

# 65
От 3 дни сме в хотела.Тръгнахме предубедени,заради всичките негативни коментари които прочетох.Оказа се много хубаво място ,хубава храна анимацията е на ниво ,плажа е супер.Апартаментите са големи като във всяка стая има телевизор и климатик.За мен има два минуса : Комарите и разтоянието до плажа .Всичко друго е на ниво

# 66
Чудесно е, че има и пололожтелни отзиви от хотела.
Бях се притеснила от посоката в която пое темата.
Моля ви, продължавайте да споделяте впечатления - на нас почивката те първа ни предстои, така че следя с интерес.

# 67
Моите отзиви също са положителни за хотела, ако прочетете по-напред от началото на сезона. Определено персонала в ресторанта не е на ниво, но е поносимо. Всичко друго е чудесно!
За комарите да, определено ги има, но с репеленти се оправя всичко много лесно. В стаите има комарници и нито веднъж не усетих комари при положение, че бяхме на високото близо до гората. Разстоянието до плажа не ми беше проблем, хубава е пътеката, а е и приятно през дюните. Пак казвам, че за мен персонала в ресторанта беше голям минус. Сервитьорите едни неопитни деца, а пък лелката управителка много смешна, чак се чудех дали и тя е наясно каква и е работата там. Абстрахирах се от тези неща и тогава вече наистина нещата бях съвсем добре.

# 68
И аз да дам мнение. От 4 дни сме тук и не мога да разбера хората с лоши коментари за хотела. Всичко е прекрасно, като изключим баира. Ние сме в апартамент в най-крайната сграда. Бях се настроила доста скептично от лошите отзиви, но.... Храната е много вкусна. С две малки деца сме и винаги си похапват добре. Не мога да кажа, че храната от обяд се готви за вечеря. Такова нещо още не съм видяла. Плодовете са вкусни, макар и еднообразни. До сега имаше диня, пъпеш, сливи, праскови и банани. За палачинките наистина се чака, но не всеки път. Апартамента е много просторен. Това пък за шумното пак не мога да разбера. Тук е тишина, та и отгоре. Не знам обаче по-надолу в стаите как е. Почистват и подреждат всеки ден супер. Сменят бельото на два дни. За управителката да кажа. След отзивите си представях вече как се карам с тази женица, обаче първата вечер нямаше място където да седнем за вечеря. Казах на сервитьорката да извика управител. Жената докато дойде ние си намерихме място. Тя ни обясни най-спокойно, че по това време има наймного хора и трябва малко търпение, и затова вечерята е толкова дълга (18:30-21:30). Закача се с децата, разпитва ги, пожела ни приятна вечер и си тръгна. Комарите не са никакъв проблем при наличие на репеленти. Плажът е прекрасен и чист. Плитко е много навътре и е супер за деца. Шезлонги винаги си намираме. Ако някой го интересува нещо друго да пита. Това е от мен, че стана дълго.

# 69
Ние сме зверски нахапани ,при положение че се пръскаме с аутан,бочко и сме с гривни...Явно сме много сладки.

# 70
  • Пазарджик-Панагюрище
Ние сме там от 6 август.
Доста прочетох и съм наясно,че има и хора и хора. Има такива,които търсят под вола теле и винаги ще намерят за какво да критикуват. Ние не сме от големите претенции, така,че се надявам да ни хареса!
Исках да почиваме на Дюни,но там всичко беше резервирано.
Ще пиша коментар като отидем.

# 71
Здравейте, исках да изкажа положителни отзиви за плажа.Чисто е, има бар/ресторант с хубава храна и сравнително добро обслужване.Ние живеем в близост до комплекса и всяка неделя почти сме на плаж там.

# 72
Ние вчера се прибрахме от Аркутино. Като цяло почивката ни хареса с малки изключения. На първо място за мен е запазването на шезлонги около басейна, освен че са недостатъчно спрямо капацитета на хотела, липсва контрол от страна на персонала ( спасител няма). Комари има, но с репеленти всичко беше ок. В ресторанта хигиената не е на особено високо ниво- (последната вечер успях от 5 чаши за вино да си избера една чиста). Храната на нас ни хареса, стараеха се да има разнообразие. Добро впечатление ми направиха с млечните продукти- сирене, кашкавал и масло, които не са имитиращи продукти. Относно анимацията- миналата година в Белла Виста повече ни допаднаха. Заслужава си да се види нестинарския танц, който беше страхотно изпълнен.  Simple Smile

# 73
Здравейте, исках да изкажа положителни отзиви за плажа.Чисто е, има бар/ресторант с хубава храна и сравнително добро обслужване.Ние живеем в близост до комплекса и всяка неделя почти сме на плаж там.
Някаква идея къде може да се спи наблизо- освен Приморско и Созопол newsm78

# 74
  • Бургас
Някаква идея къде може да се спи наблизо- освен Приморско и Созопол newsm78
Ако ще спите в Приморско или Созопол, за какво ви е да пътувате до Аркутино. Особено плажовете на Приморско не отстъпват на този на Аркутино.

Общи условия

Активация на акаунт