Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 45

• 47 401
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
За РВМС може ли някой да сподели как става?

# 571
  • София
имунолозите ти вземат кръв два пъти, дните ги определя лекаря, после ти го връщат пак в ден, който определи лекаря.
има няколко варианта за дните на вземане на кръв и слагането.

# 572
Взимат кръв от ръката и я връщат преди ембриончето?
А трансферът в същия месец ли е или следващия?

# 573
  • София
от ръката, в същия цикъл с трансфера е всичко.

# 574
Момичета
Имам отново нужда от помощ. Понеже в Надежда като попитах за цена на инвитро  (ама от пункцията та до трансфера) без никаква стимулация ми казаха , че не може да ми кажат сега а ще я разбера преди трансфера. Моля ви за инфо

# 575
  • София
Мисля, че обявената цена за ин витро на ЕЦ е 2100лв.

# 576
Момичета
Имам отново нужда от помощ. Понеже в Надежда като попитах за цена на инвитро  (ама от пункцията та до трансфера) без никаква стимулация ми казаха , че не може да ми кажат сега а ще я разбера преди трансфера. Моля ви за инфо
     Пункция 350,оплождане 250 лв и трансфер 350 лв,това е ако няма стимулация

# 577

Лошото е, че никъде няма обявена цена. Затова и не ми казаха. Щяла съм да разбера на трансфер

# 578
Имаш също изследвания на хормони и кръвна картина, както и вирусология + поне два прегледа преди трансфер. Оплождането е на брой яйцеклетки. Ако са две цената ще е по две и т.н.

# 579

Лошото е, че никъде няма обявена цена. Затова и не ми казаха. Щяла съм да разбера на трансфер
Цени има на таблото в ляво на входа ката се влиза между двете врати. Даваха и листовка преди.

# 580
Имаш също изследвания на хормони и кръвна картина, както и вирусология + поне два прегледа преди трансфер. Оплождането е на брой яйцеклетки. Ако са две цената ще е по две и т.н.

А може ли в цифри  Crazy
Да предположим , че е една яйцеклетка

# 581

А може ли в цифри  Crazy
Да предположим , че е една яйцеклетка

Някъде към 150-200 лв са тези изследвания и на двамата

# 582
Оххх, ако щете ме смятайте за луда, но отивам плащам и забравям на секундата колко съм платила. Помня само по-крупни суми. Хормони с вирусология да са около 100лв , не мога да си спомня точно. Явно е болезнена тема. Първи преглед 50лв беше преди, а проследяване 10лв. Нещо такова. Много обичам да плащам с карта, че въобще не гледам колко са.

# 583
Ако има и замразяване/размразяване скача още.

# 584
много ви благодаря.  Общо взето колкото ми излизаше инсеминация но със стимулацията

Общи условия

Активация на акаунт