Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 45

• 47 374
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
Ина, не мислиш, че те лъжа, нали?
Нямах абокат, той й диктуваше някакви пропорции явно на лекарствата, коти о трябва да ми сложи и тя оплеска нещата. Може да е била стажант, знам ли?
Стажант е била, забравих да го напиша, но го помислих.  Hug
Аз от докторите нямам забележки, но сестрите не всички са добри. Единия път едната се пробва на две места, не стана, притесни се, мене ме заболя, Персенска се изнерви и тогава доктор ми сложи абокат, че и ръката ми държа, че беше дясната ...
Мислех да им предложа да извикат някой от лабораторията, че там всички са добри  Joy

# 91
Ина, за пункцията вече нямаше как, но можеше да не правим трансфер и да си овладея хемоглобина. Опита беше обречен и това не ми дава мира.... хвърлихме доста пари за нищо.

# 92
Зори, когато си с анемия, може и да стане имплантация , може и да не стане. При някои жени се получава при други не. Но когато се съчетаят няколко неща и падащ хемоглобин, тогава ...
Моето мнение е, че ти прокърви, а това е бутнало още повече хемоглобина, ако не се лъжа дори беше  кръвоизлив,  а това в съчетание с другите фактори сигурно е повлияло на имплантацията. Позволявам се да изразя мнение, защото тогава ние държахме контакт на лични, и самата аз съм потърпевша от анемия.,

# 93
Герда, прокървях, но не беше кръвоизлив, а само зацапване, което си премина в цикъл.
Надявам се с Шефкетова да ми провърви повече.
Успех на всички.

# 94
Видяхте ли репортажа по Нова в новините за д-р Чачева и  д-р Михова, д-р Детелина Стоичкова неонатолог. Страхотни са. Heart Eyes
 Ако забременя ще си правя амниоцентезата при тях.

# 95
Точно това влязох да напиша. Тая д-р Миховаааа  Heart Eyes

# 96
  • София
по какъв повод беше  newsm78
аз пък хич не гледам новини.

# 97
Правили са операция на бебенце в утробата.Докторката се е отказала от хонорара си.
Дадоха роденото бебенце и е кръстено на докторката. Heart Eyes
 Който има възможност нека да даде линк към новините да го гледат и другите.

# 98
Направили са операция на бебе в утробата на майката. Тя издържа още няколко седмици и го ражда живо и здраво. Чачева и Михова. Бебето  е кръстено на Чачева и се казва -Християна.

# 99
Не са го качили още в novaplay.
Респект и поклон към такива доктори.

# 100
 Praynig да имам възможност лично да се запозная с д-р Чачева, д-р Михова, д-р Стоичкова, защото съм забременяла.
 Няколко нощи сънувам, как съм минала трансфер и ембриончето как расте. Сънувам се бременна.

Последна редакция: нд, 31 яну 2016, 13:10 от Анонимен

# 101
  • София
то това беше преди няколко месеца, чела съм за него, явно сега са решили и по телевизията да го покажат.
добра идея, да се знае че и тук се правят такива работи, не само по филмите  Simple Smile

# 102
Поклон пред такива доктори!!!

Ставало въпрос за БТВ, не за НОВА Mr. Green
http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/obshtestvo/za-parvi-pat-u … erodeno-bebe.html

А за упойките - 5 пъти бях като парцал, с повръщане и спане целия ден и цялата нощ след това. Дори санитарките които ни носят с количките ми казват, че явно всеки път ме предозират защото нямам събуждане. На последната пункция споделих това с анестезиолога и явно е обърнал внимание защото се събудих доста рано и после бях добре.

Последна редакция: нд, 31 яну 2016, 13:22 от plqsmlqs

# 103
  • В сърцето на любимия човек
Бамба - явно са две такива операции :
http://m.nadezhda.bg/katche-na-nadejdata/modul/razkazi-na-nadejd … itsa-nadejda-153/
Пи-рано миналата година са направили такава операция на още едно момиченце.

Да са живи и зрави лекарките и да сбъдват мечтите на още много родители   Hug

# 104
Момичета, по темата с консултация с анестезиолог... В Щерев е пълна пародия тази консултация! Правила съм я 4 пъти и е чиста проформа. Имам алергия към диазепам и вс 4 пъти искаха да ми го слагат, въпреки че в протокола е отбелязано. На последната консултация там даже анестезиолога каза, че не съм била алергична вече, защото съм тестувана едва на 13год.!!! Пълно безумие!!!
Това ми е обеца на ухото и всеки път повтярам на анестезиолога какви са ми проблемите, за да съм сигурна, че няма да има фал!

Общи условия

Активация на акаунт