Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 45

• 47 337
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
  • София
извода е че д-р стаменов все пак ще преглежда, явно е отложил научния труд или каквото беше там.
напоследък му записват доста нови пациенти  Rolling Eyes

# 676
Здравейте, нова съм във форума. От 6г правим опити за забременяване. Декември минах през инсеминация на ЕЦ, д-р Персенска е лекарят ми в Надежда, а в клиниката съм от 1г. В момента чакам да получа заповед от фонда и да започна инвитро процедура. Имам всички необходими изследвания, имунология, гинетични, хормони, цветна снимка и т.н. Чета ви отскоро и се стремя да се информирам за предстоящата процедура от вашия опит описан тук.  Simple Smile

# 677
  • В сърцето на любимия човек
Съвет към всички на които им предстои процедура - преди стартирането и или след прегледа за начало на процедура минавайте през кабинета на биолозите и обсъдете какво е удачно да се приложи за вашият случай и каква схема на въздържание да спазва партньора. Вече дават и едни информирани съгласия за допълнителна обработка на пробата, която мъжете носят когато отиват да дават материал в деня на пункцията (ако решите да използвате).

# 678
  • София/Стара Загора
Пънче, а как става записването за среща с биолозите...пак ли на регистратурата...и какви са тези допълнителни обработки?

# 679
  • В сърцето на любимия човек
Няма записване - отиваш пред вратата и звъниш на звънеца. Срещата отнема 5 мин, но според мен е важна. Обясняват коя обработка за какво е и нужна ли е в случая (става дума за т.нар."килимче", което е обогатяване, МАКС, ИМСИ).

# 680
  • София/Стара Загора
Благодаря, Пънче  Hug

# 681
Балтазара, аз следя твоя случай отдавна и от другите теми. Пиши как се развиват нещата при теб. Hug

# 682
Ние я направихме понеделник тази среща с биолозите, така си решихме и много се радвам, че го направихме, защото след разговора с тях първата проба, която дадохме за замразяване почти се доближава до нормите. Мнооого съм щастлива от този факт и това се дължи единствено на техните съвети.

# 683
Здравейте,
Актуална ли е цената 600лв. за ЗЕТ в кл. "Надежда"? Размразяването доколкото прочетох е включено в тази сума. Благодаря!

# 684
  • София
в последното информирано съгласие, което попълних преди две седмици беше 600лв зет, толкова платих и лятото.
включва размразяване и трансфер.

# 685
Бамба, с теб какво стана? Върнахте ли нещо сега?

# 686
  • София
не, събирам си ембриони. имам само един засега.

# 687
Айде още два този месец ти пожелавам Hug

# 688
  • София
чак такава производителност едва ли ще постигна  Crazy
по един на месец съм доволна да има.
че трябва добре да преценя бройката, за следващ опит друг лекар трябва да търся.

# 689
Здравейте, имате ли представа, дали д-р Персенска е тази събота на смяна?

Общи условия

Активация на акаунт