Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 45

• 47 335
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
  • В сърцето на любимия човек
Би трябвало тази седмица да е тя  Peace

# 691
Пънче, имам нужда от подробни разяснения за РВМСто.
Мисля, че днес следобед имах овулация.
Утре сигурно ще давам кръв за РВМС, ама се чудя за времето на овулацията има ли значение?
Защото нямам никакво таймиране а съм напълно на естествено, как ще напаснат нещата не ми е ясно.
 #Crazy
Примерно сега е събота и неделя, ако съм овулирала четвъртък следобед, вторник следобед сигурно трябва да ми връщат ембриончето, че е пет дневно?

Последна редакция: чт, 11 фев 2016, 20:20 от Анонимен

# 692
  • В сърцето на любимия човек
За РВМС-то няма нищо кой знае какво за обяснение - ако преценят, утре ще ти вземат кръв от вената и ще ти кажат за кога да си запишеш час за повторно взимане и за поставяне на апликацията. Между двете обикновено има около два часа, но с чакането пред кабинета стават повече.
Самото поставяне е безболезнено - с катетър го вкарват в матката за две минути и после ставаш и се обличаш, няма лежане.
Това е  Peace

ПП: взимали са ми кръв за РВМС и в деня СЛЕД пункция и след това на следващия ден.

# 693
Герда,  а не те ли проследяват за овулация? Мен утре пак ме вика Тихомирова за да констатира овулация, който ден смята за нулев и от там вече ембриолозите преценяват какво, къде, кога...Как така те оставят сама да си прецениш овулацията?

# 694
Много сложни въпроси ми задавате.Не знам.Не ми е ясно какво се случва. Laughing

Последна редакция: пт, 12 фев 2016, 18:56 от Анонимен

# 695
  • София
Балтазара, аз следя твоя случай отдавна и от другите теми. Пиши как се развиват нещата при теб. Hug

Ами никак Simple Smile Добре, че се върнах на работа, за да не се вманиачавам в темата. Преди само четях форуми, нет.

# 696
в последното информирано съгласие, което попълних преди две седмици беше 600лв зет, толкова платих и лятото.
включва размразяване и трансфер.
Много благодаря!

# 697
Може ли някой да ми каже какво общо има прегнила с ендометриозата?

# 698
gerda1, аз не съм чувала да имат нещо общо.  newsm78

# 699
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=904515.0
за това се иска да се попълни декларация от лекаря.
някой да е попълнил такава?
чудя се на лекаря ли да досаждам или на регистратурата  Rolling Eyes

# 700
Не знам дали бих се доверила на регистратурата Laughing

# 701
Момичета, според вас има ли смисъл да правя генетични изследвания при положение, че имам една леко протекла бременност?

# 702
  • София
Момичета, според вас има ли смисъл да правя генетични изследвания при положение, че имам една леко протекла бременност?
Има смисъл

# 703
А защо? Кога се правят всъщност генетични??

# 704
  • София
По принцип ги назначават след 1-2 неуспеха. Аз бих ги направила още преди първи опит 

Общи условия

Активация на акаунт