Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 45

• 47 335
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
Кой ви е поставял РВМСто?
Има ли такива, които са били на спонтанна овулация?

# 706
  • гр.София
Герда, на мен днес д-р Щефкетова ми сложи РВМС, тъй като д-р Цветков отсъстваше. Беше много мила и свежа Simple Smile

# 707
На мен акушерка щяла да ми го слага.На други слагала ли им го е акушерка, как е било?
Вчера ми е била овулацията, днес лутеинизира фоликулът,но д-р Тихомирова не можа да ми каже със сигурност, кога ще ми е трансферът.
Питаше ме, имам ли изместен имплантационен прозорец - отговорих й до колкото ми е известно не.
Питаше ме колко дневни са ми замразените ембриони - отговорих й, че единият е пети ден, а другия изоставащ 6ти, но не съм сигурна.Изпитах паника, дали казвам правилни неща, ако от отговорите ми ще зависи трансфера.
 И тя каза, че може би трансферът ще ми бъде сряда другата седмица, защото днес го броели нулев ден.
 Нулев ден не  е ли само когато има прегнил? А аз нямам прегнил.

# 708
  • гр.София
Явно няма значение. С прегнил или без прегнил 2 дни след овулацията е нулев ден.
Нашите ембриони са 3-дневни. Вчера ми се обадиха ембриолозите, че утре ще ги размразят и ще ги изчакат да се развият до 5-ти ден. Трансфера ще е в понеделник

# 709
Как така два дни след овулация се брои за нулев? Денят на овулация е нулев, както и денят на пункция.

# 710
  • гр.София
Да, обърках се Embarassed Виждам, че доктора ми е написал, че 2 дни след прегнила е нулев ден, т.е.деня на овулацията. Нещо съм много преуморена напоследък, дано не се отрази на резултата от трансфера Praynig

# 711
Аз нямам прегнил. Овулацията ми е настъпила като пик на хормон ЛХ към 18 часа в четвъртък 11 февруари. И броя пет дни от следващият ден - петък, събота, неделя, понеделник, и вторник трябва да ми е трансфера, а д-р Тихомирова казва, че трябва да е сряда. newsm78 ooooh!

# 712
Нали овулацията настъпва до 36 часа след пика на ЛХ, затова ти смята овулацията за днес, нулев ден и брои пет от събота - трансфер в сряда. Спокойно, всичко ще бъде наред!  Hug
Стиснати палци и за Мими-Деми.  Hug

# 713
Прогестеронът днес показа, че минавала овулацията.
Акушерка ми каза, че те слагали РВМСто.

Последна редакция: сб, 13 фев 2016, 09:02 от Анонимен

# 714
От кога пък акушерките започнаха да поставят РВМС-то  newsm78
На мен акушерка ми е правила промивка преди пункция, ама чак да поставя РВМС..... Що не им дадат и пункциите на тези акушерки и да се свършва  ooooh!

# 715
Да, акушерката каза, че те слагали РВМСто. Да отменят доктор Стаменов и в биопсиите Laughing Wink

Последна редакция: пт, 12 фев 2016, 23:00 от Анонимен

# 716
Той тук ли е изобщо? newsm78

# 717
До неделя го няма.

# 718
И аз така разбрах Simple Smile

# 719
  • София
Аз в сряда бях при Персенска, само тя беше там. Ама аз бях и късно, преди това може и Шефкетова да е била там.

Общи условия

Активация на акаунт