Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 45

• 47 340
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Здравейте  bouquet.
В Надежда прави ли се задължително хламидия преди стимулация?
По време на стимулация два пъти на ден ли се ходи до клиниката - веднъж за хормони и веднъж за лекарства или има някаква друга организация  newsm78?
По време на опит пак ли се чака по 2-3 часа по време на стимулацията?
Благодаря ви  Hug.

# 721
Здравейте  bouquet.
В Надежда прави ли се задължително хламидия преди стимулация?
По време на стимулация два пъти на ден ли се ходи до клиниката - веднъж за хормони и веднъж за лекарства или има някаква друга организация  newsm78?
По време на опит пак ли се чака по 2-3 часа по време на стимулацията?
Благодаря ви  Hug.
На мен не са ми правили изследване за хламидия преди стимулация.
По време на стимулация  ходиш на преглед обикновено преди обяд, когато даваш кръв и те преглеждат. Чакаш да ти излязат кръвните и отиваш в манипулационна да ти дадат лекарствата за следващите дни. Ако от предния преглед имаш назначени кръвни, можеш да ги пуснеш преди часа за прегледа, за да станат по-бързо.
За чакането - чака се. Колко се чака зависи от графика на доктора. Въоръжи се с търпение. Желая ти късмет и успех  Hug

# 722
  • София
Благодаря  bouquet

# 723
Боже, много се чака..с часове. Вчера за първи път ми се случи да пристигна в болницата и още докато съм на регистратура, момичето ми каза- вашият ред дойде, отивайте! Изхвърчах от креслото право в кабинета. Може би защото съм при Тихомирова в момента. При Стаменов съм чакала до 00.00ч посред нощ, когато ми е правел биопсия.

# 724
Герда и Мими Деми, стскам палци всичко да е ОК на трансферите ви Hug

# 725
Ооооо..очертава се да съм с вас! Нещо овулацията ми закъснява и трансфера ще е другата седмица. Просто си чака Стаменов, знам аз! Grinning

# 726
  • гр.София
Благодаря за подкрепата Hug
Хайде Шакира, да треперим заедно Simple Smile И ти ли си като Герда без Прегнил?

# 727
Казаха ми да чакам обаждане от ембриолозите.
Утре би трябвало да науча повече подробности за това кога ще ми бъде трансферът.
Но като го няма д-р Стаменов, кой ли ще ми каже.Може би акушерките, или администраторките - те знаят всичко и могат всичко. Laughing

# 728
  • В сърцето на любимия човек
Ембриолозите ще ти обяснят всичко  Peace

# 729
А кога точно се обаждат ембриолозите? аз чакам овулация. Този ден се води нулев. После какво следва?

# 730
До сега как те проследяваха? Какъв ви е планът за действие? Кога те викат на преглед?
Сега приемаш ли някакви лекарства?

# 731
8ми ден от МЦ - преглед, 9ти ден - Имуновенин 24ампули, 10ти ден - преглед, Имуновенин 24ампули, предстои ми преглед утре-12ден за установяване на овулация. Пия Омега 3 - 2гр. дн, Вигантол 1капка дн, Неофолик Мета 1тб. дн, Селен 100мкгр, Глюкофаж 3по 500мг.

# 732
Утре, кой ще установява , колко е голям фоликулът и колко остава до овулацията?

# 733
Тихомирова. А при теб как процедират?

# 734
По същия начин. Утре в неделя си на преглед, нали те разбрах правилно.

Общи условия

Активация на акаунт