Клуб на храбрата шивачка - тема 18

• 78 010
  • 754
  •   1
Отговори
# 315
Момичета,някой да има кройка на летни къси панталонки за момченце,но да са по прибрани - размер 104 или 110?

# 316
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Момичета,някой да има кройка на летни къси панталонки за момченце,но да са по прибрани - размер 104 или 110?

аз скоро ших, напред съм пуснала снимки.
едната кройка е от един анцуг на пума, свалих я сама и я уголемявам всяка година, другите са от Оттомбре.
няма как да ти ги пратя...

вземи някой панталон, който му стои добре и си свали кройката, като добавиш 1-2см за шев. при децата малките грешки не се виждат толкова... Simple Smile аз шия първо с ластичен плат, ако ми харесва как стои, правя от неластичен.

ето тук на немски, ако те устройва, има безплатна кройка

# 317
Йови, ето тази немска кройка е безплатна: https://www.sewunity.de/schnittmuster/8720-mottis-shorts Предимството й е, че дължината и ширината се определят отделно, така че става и за много пълнички, както и за много слаби деца  Peace

Ася, извинявай, не Оттомбре, а Оттобре се казва Blush

# 318
Йови, ето тази немска кройка е безплатна: https://www.sewunity.de/schnittmuster/8720-mottis-shorts Предимството й е, че дължината и ширината се определят отделно, така че става и за много пълнички, както и за много слаби деца  Peace

Благодаря,но как да я сваля? Rolling Eyes

# 319

Благодаря,но как да я сваля? Rolling Eyes

Кликваш на картинката: http://madeformotti.blogspot.de/p/mottis-shorts.html

# 320
  • FRANCE

ето тук на немски, ако те устройва, има безплатна кройка

А от този сайт как се сваля/ разбира дали има кройка? Харесах си една дрешка и уж с чичко Гугъл гледам не разбрах има ли кройка или само картинки. Благодаря

# 321
  • sofia
Здравейте момичета, съвсем съм изпуснала темата, но пък вие си говорите на любимата ми тема: почти нищо не се хвърля  Simple Smile
Напоследък почти нищо не съм шила, но от последното ми Upcycling "откритие" съм много доволна.
Тениски на мъжа ми, които отлежават в гардероба и не ги носи (избелели, с малки петна, но здрави) се превърнаха в мъжки трикотажни боксерки. Долният край на тениските си има покривен тегел и се явява долната част на крачолите. Налагам кройка, режа и с оверлога ги минавам. После само ластик нанизвам.
Ако тениската няма необходимата ширина, отстрани на крачола добавям цветно парче и всичко пасва.

Ето от този тип боксерки носят моите мъже:
Скрит текст:

Нямам пусти навик да снимам работния процес, защото всичко е между другото.

# 322
  • FRANCE
 Joy Joy Joy аз от стари тениски шия гащи за девойките

# 323
  • sofia
Знаех си аз, че не съм сама  Laughing

# 324
  • София
Vesi 1- aз естествено не схванах процеса точно-поне на картинката са споменати ръкавите. От големи тениски аз ших на бебето клинове, пижами и прословутите ромпери
Инак Преди време бях шила от трико на девойките като бяха по-малки полубоксерки, но към момента не ми се занимава-не е икономически изгодно ,освен ако не е "кът" артикула-както се получи миналата година с прословутите ромпери и с едни ръкави -болеро за 6 месечни примерно

# 325
  • sofia
Луна, картинката (линк е) е кройка на боксерките, никакви ръкави няма. Дългата част налагаш на долния край на тениската. Фира остават деколтето и ръкавите.

# 326
  • Пловдив
Vesi1, чудна ти е идеята.От моите мъже в къщи само големия син е фен на боксерките, но идеята май става и за бермуди. Поне за малкия господинчо, че лятото чука на вратата.

# 327
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

аууу супер, тази кройка не я знаех.
като се прибера ще я пробвам.

права си за списанието Blush полузаспала писах....

# 328
ако някой има кройка на чантичка за кръст "кенгуру" и ми я изпрати ще съм му много благодарна

# 329
  • Благоевград
Момичета, някоя, някъде да е срещала плат на черешки? Питах в Какаду-нямат, писах и на други онлайн магазини, също нямат. Обаждах се на една фирма за печат, ама искат 15 лв само за печата на метър, отделно за плата, златен щеми излезе....

Общи условия

Активация на акаунт