След Чучулигата,на екрана и в живота,любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 54

• 44 613
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, момичета  Hug Изпуснала съм малко клюки, но с моята мъжка челяд понякога ми идва  #Crazy                      На мен за партнъор на Фе много ми допада Ибрахим Челикол или както там му беше фамилията. След като го гледах в един страхотен филм (Единствено ти) му станах фенка. Междудругото след ASB това е най-хубавият романтичен филм Crazy

# 106

Започна се .....

А до целувката  ще има да почакате тези които не са го гледали.

Тук обаче е супер!
https://vine.co/v/iJBgg3eqenW

Последна редакция: вт, 02 фев 2016, 00:57 от sebilMM

# 107
Добро утро  Hug  Heart Eyes Hug

Хелън Heart Eyes Heart Eyes Петя Heart Eyes Heart Eyes
 newsm78 Не зная как го правите, но насочвате разговора в темата много интересно  newsm78

Mr. Green Heart EyesОт тук нататък, Моля Ви  Praynig Praynig питайте и за сватба  Praynig Praynig

Не, че някой ни пита - както каза Ники Hug Ако ни питаше - малкото БУФче вече щеше да е записано в яслена група Embarassed

Вижте тук Wink За какво си говорят и те - след нас Wink Без да ги разбирам  Peace ни подават конкретен  материал  Wink

Скрит текст:

ooooh! Heart Eyes Себи Heart Eyes Heart Eyes Ти пишеш - плета терлички, много терлички...Какво да ги правим  Wink
Виж ги  ти - калпазини ooooh! с идея  Mr. Green

Скрит текст:

Усмихнат ден Hug Heart Eyes

Последна редакция: вт, 02 фев 2016, 09:29 от Ganaila

# 108
 Ganaila, ще питаме добре, а дано  Praynig Момичета, аз нещо не мога да я разбера тази игра на ядец, защо той като й подава нещо тя все си казва: "Знам си"?

# 109
Ganaila, ще питаме добре, а дано  Praynig Момичета, аз нещо не мога да я разбера тази игра на ядец, защо той като й подава нещо тя все си казва: "Знам си"?

Heart Eyes Тази игра я има и при нас  Peace Ядец  Wink
Скрит текст:
Цитат
Ядец е името на старинна игра между двама души. Целта на играта е да се подаде някакъв предмет на противника, без той да се усети.

Както с много устно предавани традиции, съществуват множество вариации на условията и правилата.

Правила[редактиране | редактиране на кода]
За начало на играта се счупва една разклонена пилешка или пуешка кост („furcula“, наричана вилка, вилчата кост или ядец). Тя се чупи от двамата, всеки държи едното разклонение и дърпа. Целта на всеки е под някакъв предлог да подаде предмет, който другият ще поеме. Костта се счупва откъм единия играч, според някои варианти само той е този, който не трябва да взима предмет.

Когато единият противник подаде някакъв предмет на другия, получателят трябва да каже „Знам си!“, за да покаже, че си спомня за играта. Ако не каже, „подателят“ казва „едно, две, три... Ядец!“ и печели играта. „Едно, две, три...“ се казва бавно, за да има възможност противникът да реагира със „Знам си!“, но обикновено не успява.

В някои варианти подаваният предмет може да се постави на маса, но най-често се смята, че трябва да се подаде от ръка в ръка. В някои български варианти, ако се каже "Подай ми, моля...", "Я ми дай..." или какъвто и да е израз за поискване на предмет, играта се губи безусловно, още в този момент.

При опитни играчи тази игра понякога се играе с месеци. Участниците се опитват да използват всякакви хитрости, за да отвлекат вниманието на противника, така че той да забрави за играта, а понякога дори не си казват „ядец“, само и само играта и напрегнатото, но весело състояние да продължат. На някои места загубилият играта трябва да изпълни едно желание на победителя. Обикновено по-възрастните оставят децата да спечелят.
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%AF%D0%B4%D0%B5%D1%86
Между другото - днес е Петльов ден Wink На теб и на Всички майки на момченца - Да са ни живи и здрави  bouquet Ние също, че хич не е лесно ooooh!

Елиф Искендер със своето влюбено Wink момче

Heart Eyes

Последна редакция: вт, 02 фев 2016, 14:52 от Ganaila

# 110
  • Враца
Здравейте!!!!  Hug Hug Hug

Ganaila, ще питаме добре, а дано  Praynig Момичета, аз нещо не мога да я разбера тази игра на ядец, защо той като й подава нещо тя все си казва: "Знам си"?

Петя, ние също я имаме тази игра, но се играе с кост от пиле  Grinning  - по-точно с костта, която се явява "ключицата"(свързва двете крила на гърдите) на пилето - тя е във формата на V. Двамата играчи хващат краищата на тази кост и я чупят - както К и Ф и при когото остане удебелената част от върха на V-то той е все едно Кямран - гледа да изиграе "противника подавайки му някакъв предмет, а този при който е по-малката част, при подаване на предмета винаги трябва да казва - "Знам си" иначе губи играта и изпълнява желания на другия  Mr. Green Mr. Green
Не знам дали ти стана по-ясно  Wink Mr. Green Mr. Green 

Гани, Laughing Laughing Laughing   Hug Hug Hug

# 111
Мами Heart Eyes Hug Wink

Знаеш ли newsm78 Wink В българския вариант - спестиха момента с - морската сол Wink Преведоха по съвсем различен начин Wink Камрян каза : Фериде не продължавай Wink Тя : А ти защо питаш Wink

Аз съм на тема - клюки  Wink Обаче те - се сипят, сипят....

Видях някъде, че БУ, Неслихан, Каан и "Зейнеп" ще бъдат гости в Беяз Шоу Peace Колко се надявахме и молихме и екипа на Чучулигата да гостува Sad Една ТВ  излъчваше все пак ooooh!

Новина - свързана с Шоуто - значи по - темата ни Wink

Скрит текст:
Цитат
Озджан Дениз обратился к Бейазиту Озтюркю!

На прошлой неделе в кинотеатрах вышел фильм Озджана Дениза "Все от любви", в главных ролях которого снялись Ханде Догандемир и Шукрю Озйылдыз. Команда романтической комедии в пятницу вечером была гостем на "Шоу Бейаза", а Озджан Дениз вышел на связь в прямой эфир по телефону и рассказал некоторые факты, связанные с фильмом. Однако, никто не остался довольным от того, как прошла передача. Участливую программы "Давай Поженимся" - Детоне Тансу обсуждали больше, чем известных актёров, Детоне была явно в центре внимания, вместо команды фильма. В то время, как претендент на роль жениха Детоне исполнял песню, было замечено недовольное лицо Ханде Догандемир. В итоге, команда фильма, во главе с Озджаном расстроились по этому поводу. Также Озджан Дениз обиделся на то, что Бейаз не посмотрел его фильм, и обратился к нему через Твиттер. Вот, что он написал у себя на странице: "Благодарим Бейаз Шоу! За то, что приготовили восхваляющие скетчи для наших актёров. За то, что посмотрели лишь начало фильма, который мы специально отправляли лично им для просмотра. За то, что он знает, кто является режиссёром нашего фильма! За то, что дали возможность поговорить нашим актёрам. За то, что поинтересовался, как прошла гала-премьера! За то, что уважительно отнёсся к чужому труду! Мы, как одна компания, благодарны им за это. За то, что поделились волнениями наших актёров! За то, что узнали, как готовилась Ханде к боксёрским сценам, как готовился Шукрю к игре на барабанах, как готовился Митхат для съёмок своего первого в карьере фильма. Спасибо, #БейазШоу. "

Няма спирачки този човек ooooh! Готов е на всичко и се възползва от всяка възможност Thinking Миналата година - се заяде нещо и с Максун К newsm78 авторът на "Чудо" Peace само и само да влезе в хрониките  ooooh!
Извод - Беяз ни е приятел Wink

Вижте, когато има някакви "настроения" срещу актьор - за какви безумни неща се заяждат ooooh!
Скрит текст:
Цитат
Будет ли и второй актёр?

Автор статьи: Месут Йар

Предыдущие сериалы "Курт Сеид и Шура", "Кузей Гуней" - оба остались в тени "Запретной любви". Но Кыванч Татлытуг не является таким талантом, который прохлаждался бы в тенёчке. Несмотря на то, что это мои самые любимые цвета, "Чёрное Белое" - опять двойное название (на двоих).
Не знаю, мне кажется, можно было уже выбрать одно слово для названия.
Не дават линк към статията, да видя дали този Месут е същия, който се изказа и по въпроса за партньорство между ФЕ и Кенан newsm78
За да е по темата - връщам лентата към прословутото твърдение, че Киво не искал да играе с ФЕ

Това не мога да го разбера - авторско ли е  Wink или е "разсъждение" на админите в групата newsm78 Посочените имена - нямат значение Peace Praynig Peace Важен е механизмът - на създаване на новини и целите им Peace Колко такива - вълнуващи имахме и ние  Sad
Скрит текст:
Скрит текст:
Цитат
Чувства между Мурат Йылдырымом и Мерьем Узерли родились от низких рейтингов?

Рейтинги сериала Мерьем Узерли идут не очень. Единственный выход нашли в "рекламной любви". Продюсеры сериала пустили слухи, якобы актеры, которые снимаются в главных ролях, влюбились друг в друга.

После того, как Мерьем Узерли не оправдала ожиданий продюсеров, они решили пойти путём рекламы. Сначала вышли новости о том, что Мерьем и Мурат поссорились на съёмках сериала. Эти новости не способствовали взлёту рейтингов, и тогда решили "нарисовать" любовь. Вышли слухи, что актеры в реальной жизни встречаются. Однако, этим сплетням никто не поверил.

Ещё в первой серии продюсеры решили показать зрителям поцелуй Узерли и Йылдырыма, но все это никак не повлияло на рейтинги.

БУ и неговият Кемал  Peace Добре, че знанията са ми ограничени, та свеждам образа му само до  3 в 1 - Ромео, Джейм Бонд и Робин Худ - след като стана и Шеф на "разбойниците" Wink
Но, може би - целта е само и единствено - рейтинга Thinking Защото - за спрените сериали - никой не пише,  за какво се е разказвало в тях и колко добре актьорите са изиграли ролите си, а казват - спрян заради нисък рейтинг.
А БУ е в правото си - да се възползва - докато може - от чара си Wink
Цитат
Онлайн -газета gecce.соm проводила опрос касаемо актеров нынешнего сезона. Вопрос стоял таким образом:" Кто из актёров лучше всего смотрится на на экране ?"
Победу одержал Барыш Ардуч - 36,9% , следом за ним Бурак Озчивит 18,3% .

Praynig Дано и с ФЕ - да се случат нещата  Praynig Praynig

Wink Ръстът в сантиметри - няма значение Wink Измислили са го Wink
Скрит текст:
Цитат
Откровения от Берка Октая!

В своем новом интервью актер Берк Октай рассказал о съемках сериала "Статус отношений: запутано".

Берк: "Я ростом 1,91, а Серен ростом 1,55. Когда снимают совместные сцены, мы используем каблуки или табуретку. Сейчас мы сделали табуретку выше и дали ей имя "Путь Серен".

Перевод сделан для группы Большой Клуб Турецких сериалов- turk_dizileri

Е, операторите и режисьорите - ще трябва да се постараят малко Wink

Thinking Embarassed Харесва ми идеята за партньорство с Кенан Й., но защото вече ми се наложи да си сменя мнението - публично - на 180 - за Ози - ще си замълча Embarassed

Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 02 фев 2016, 11:22 от Ganaila

# 112
Благодаря,  момичета за разяснението, сетих се за каква игра става въпрос, просто нашият дублаж или не го правят както трябва, или нещо режат сцени  newsm78 Да са ни живи и здрави момченцата и да станат някой ден чаровници като бате Бу Wink

# 113
 Heart Eyes Аз си се радвам, че въобще го излъчват Embarassed И статиите, които излизат - също са от полза Wink
Е, "гласът" на Мюжган - ме озадачи newsm78 Тя по характер е много различна от Мари ooooh! а ми се стори - еднакъв Sad

Какво щяхме да правим - вече 20 дена - няма нищо, по нашата Wink тема Embarassed
Последно на 13-ти Wink

Скрит текст:

Поредният университет Wink
Цитат
Информация из группы Бони - Ирина Савинова : НОМИНАЦИИ ГАЛАТАСАРАЙСКОГО УНИВЕРСИТЕТА
GSÜ İşletme Kulübü @gsuikCO 21 мин.
Ekrana taşıdıkları samimi enerjileriyle beş kadın oyuncumuzdan hangisi yılın EN iyisi olacak? #10ahazirmisin #EN2015 (Выдвинуты номинантки на лучшую актрису 2015 г.) и номинанты на лучший сериал 2015 г.

Embarassed Нещо  тези награди - ме карат да им търся - кусури ooooh! особено при липса на свежи новини Embarassed

Или ще им дават награди - и на двамата - за ролите в АСБ или на никой Crossing Arms Защото или и двамата - играят изключително добре - своите роли - или - и двамата - не играят, а живеят в тях Crossing Arms

newsm78 Thinking Дали това е просто - фен Thinking или е достатъчно информиран господин newsm78
Цитат

Selçuk Kılıçarslan
@selcuk061
Deli yürek Kenan, Fahriye ile yeni dizide, çok sevindim, hadi hayırlı olsun, bekliyoruz Simple Smile #Kenanİmirzalıoğlu #FahriyeEvcen
Но го цитират в публикация - в която - само ми стана ясно, че не ясно кога ще стартира сериала ooooh!
И тук - някой анализира - ситуацията на "пазара" ooooh!

newsm78 Изглежда все още се чака - официално потвърждение newsm78
 Embarassed Embarassed Да не се "привързваме" към евентуален партньор -все още Wink

newsm78 Thinking newsm78 БУ в инста  Thinking

Вчера - Братята в Германия, днес - в Австрия Thinking
Прави се, че не се вълнува - в момента - какво става по техните кина Thinking
Интересно, защо започна с държави, които се свързват с ФЕ Thinking Холандия, Франция, Белгия и др. newsm78 ги оставя за после Thinking
 Heart Eyes

Последна редакция: вт, 02 фев 2016, 13:11 от Ganaila

# 114
  • София
Привет, Чучулиги  Hug

От много търчане не ми остана време за кафе, чак сега смогвам  bouquet

Довечера ще съм на линия, а до тогава -чудесен ден ви пожелавам! Hug

# 115
Алекс Heart Eyes Hug

hahaha А, моето "търчане" ще започне - довечера ooooh!

Сега се чудя как и с какво да си уплътня времето ooooh! Поне не съм - само аз  Mr. Green Тук ме минаха - в новините ooooh!

Какво са измислили ooooh!
Цитат
Недостатки турецких звезд/Кыванч Татлытуг-Фахрие Эвджен-Берен Саат
ФЕ - не си харесва -  гласа

# 116

Здравейте  момичета Hug Hug Hug

newsm78 newsm78 newsm78Чудя се ,след като Фе и Боз не си харесват гласовете ,то сигурно някой абсолютни некадърници се гордеят със своите!

Да ви представя двама турски актьори ,които харесвам- нея ,защото е очарователна партньорка на Бурак
 и него защото е достоен партньор на фе , а те вече бяха в "Чучулигата"
Представяте ли как ще се чувства  Чичката hahaha hahaha hahaha та Шукру е главен герой в успешен негов филм Wink Laughing

И знаете ли ,защо харесвам Аслъ , а не Н...защото е красива и предпочитана от стойностни  партньори!

А и този прекрасен актьор е в класацията  за партньор за Фахрие  , е в близки отношения с Аслъ Laughing Laughing Laughing

Това са само две от номинациите ми !     кой ли ме пита , но аз да си кажа!!!!

Последна редакция: вт, 02 фев 2016, 18:12 от sebilMM

# 117
Себи, и аз много харесвам Мурат. Няма друг, който така добре да изразява емоции и чувства само с поглед Blush

# 118

Обичам го , харесвам го Бу без мустак , но откакто ги махна за ЧЛ имам задръжки Wink hahaha hahaha hahaha

Да си стои с мустаци но да е само за  hahahaФе Laughing

Хей Бббуууууууууууу ти ли си?

Но това е невероятния модел Фахрие Евчен......нали няма съмнинея Flutter Party Party Party Crazy

А, за тези погледи мога да напиша ДОКТОРСКА  дисертация .....
Е не  ме питайте какво бих писаа Laughingпуснете в действие фантазията си Laughing Laughing

И най- сериозния претендент за партньор  на фахрие.

Петя Heart Eyes аз съм фен на Мурат  още от "АСИ" Ако се случи да е прартньор на Фе ще го обичам до гроб.Заради него загубих 1000лв залог , че ще се ожени з Туба!
Това беше много отдавна.Сега тя е щастливо омъжена с деца , а той разведен и без наследници.

# 119
Себи, такава химия между актьорите като в АСИ рядко се среща, но според мен той беше "виновникът". Такъв актъор...леле майко. С един поглед да изрази любов и омраза.  Не че и Туба не направи хубава роля, но той беше по-силният. Ако се случи да си партнира с Фе, тя трябва да се пази от тези погледи Wink я и Бу също

Общи условия

Активация на акаунт