След Чучулигата,на екрана и в живота,любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 54

• 44 617
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Спомени ....  Two Hearts

https://vk.com/kara.sevda?z=video58861249_169838921%2Fb6b1a7475a2519133e

Много сладко клипче с моменти от Чучулигата Grinning

Днес започва месецът на влюбените, така че, Моля: Фахрие и Бурак/ Фериде и Кямран ( то все е едно и също  Joy Joy Joy )

# 91
А играе ли още Мехмет Гюнсюр/принц Мустафа от Великолепният век/?Аз съм го харесала него за Фахрие...Не че някой ме пита де. Joy

Hug  Heart Eyes

Той си има проект - вече Thinking Предстои сигурно да излиза, защото новините бяха -  преди около месец и повече newsm78 Затова го бяха включили - в туйтър - в анкета за партньор на ФЕ.
Но не мога да разкажа с подробности Peace

Алекс Heart Eyes Те така се покриха, че кой се сеща за месеца на влюбените.
Цитат
18 days we have not seen your pair ! do not mock us! ❤😏🙄😭 @EvcenF @burakozcivit #FahriyeEvcen #buraközçivit
Трифон Зарезан - ще е нашия празник ooooh!

Само знаци  Sad И появяване - по служба  Crossing Arms

Последна редакция: пн, 01 фев 2016, 16:52 от Ganaila

# 92
  • София
Втори фрагман КС  newsm12

https://youtu.be/6gxqaBoptQ4

Не ми изглеждат добре нещата  newsm78

Тарък мина границата, връщане назад няма  #2gunfire
Зезе пак прави издънки - и тя като Тарък ще се окаже много тъпа и няма да си изиграе добре картите  ooooh!

За Кемал ми е мъчно, ама на СЦ явно не им е  smile3506

# 93
 Heart Eyes
На Кемал ще му се наложи да поработи с Асу  Thinking

Алекс Heart Eyes Емир дори да покаже снимките - Зезе Wink пак ще се омъжи за Озан newsm78 Поне според анонса newsm78

newsm78 Тарък  - явно ще е един от 24-мата напуснали КС - или той ще им "помогне" да напуснат ooooh!
Числата Peace от Бокс офиса
На Чиче сигурно му се плаче Embarassed
Филмът на първо място - изостава за деседневката - с близо 100 хил. от Братята. За същия период те направиха 1 мил.

Да се настроим  Wink за Чучулигата

Heart Eyes

# 94

Здравейте Hug Hug Hug

Докато търсех подходящ  партньор се изморих. Wink Wink Wink Wink

Ще предложа едно чайче/кафе Joy Joy Joy /не зная какво е/  за да се освестя Laughing

А , това има претенция да е ново newsm78

Генче Heart Eyes

Не съм се отказала да избера нъй-подходящия партньор на Фахрие но просто не ми върви тази вечер.
Бях си ги съхранила , но ги няма и сега ги търся из целия Туитър

# 95
Добър вечер момичета и честит ви Трифон Зарезан!

Да сме живи и здрави, опиянени от любов и щастие!

И на нашите сладури им го пожелвам! Да са заедно и щастливи за цял живот!!!

Себи, когато можеш тогава ще покажеш класацията за партньора на Фе -    не се притеснявай.

Страхотна мацка е на снимката с бялото поло. Страхотно селфи!

# 96
  • Враца
Скрит текст:
Heart Eyes
На Кемал ще му се наложи да поработи с Асу  Thinking

Алекс Heart Eyes Емир дори да покаже снимките - Зезе Wink пак ще се омъжи за Озан newsm78 Поне според анонса newsm78

newsm78 Тарък  - явно ще е един от 24-мата напуснали КС - или той ще им "помогне" да напуснат ooooh!
Филмът на първо място - изостава за деседневката - с близо 100 хил. от Братята. За същия период те направиха 1 мил.

Да се настроим  Wink за Чучулигата

Помните ли колко вълнения бяха покрай тези последни снимки от екипа на Чучулигата и колко се надявахме да има обща с Бурак и Фахрие  Mr. Green Mr. Green
И накрая средното Фериде как ни изненада с обща снимка с тях  Heart Eyes Heart Eyes Laughing

# 97
Скрит текст:
Скрит текст:
Heart Eyes
На Кемал ще му се наложи да поработи с Асу  Thinking

newsm78 Тарък  - явно ще е един от 24-мата напуснали КС - или той ще им "помогне" да напуснат ooooh!

Да се настроим  Wink за Чучулигата
Помните ли колко вълнения бяха покрай тези последни снимки от екипа на Чучулигата и колко се надявахме да има обща с Бурак и Фахрие  Mr. Green Mr. Green
И накрая средното Фериде как ни изненада с обща снимка с тях  Heart Eyes Heart Eyes Laughing

Сигурно е било тука  голямо напрежение ма МАХ,  newsm78 то по принцип няма нищо по-нормално и обикновено от това  екранната двойка да има обши снимки, ама като се знае какъв подтекст ние искаме да видим в такава снимка и истерията става пълна newsm03 newsm10 newsm03 newsm10, може ли да покажете  тази снимка, mama_an_ji ?

# 98
Себи  Heart Eyes Thinking Това момиченце същото ли е newsm78

Хелън Heart Eyes Hug Почти няма общи снимки Sad
 Тази е от - 4 серия - октомври 2013  Thinking сестрата и зетя на Бурак

Тази е около НГ newsm78 с фенове

newsm78 Тази брои ли се newsm78 Wink

Те дори и с другите си колеги си нямат общи снимки Thinking няколко - за 9  newsm78 месеца работа

Мами Heart Eyes А какви тревоги бяха, че не ги виждаме  на "купоните" с колеги Wink А какво стана после Wink И са си приятели, и си се подкрепят....

Heart Eyes

# 99
ох, че са сладкиии....и колко весели изглеждат по време на снимките на филма, ще рече човек, че само са купонясвали
много ти благодаря Ganaila, от сърце... love001 love001 love001

А аз сега чета темите ви,  по-старите  и там пишете, че чаплата е спряла чучулигата...има ли нещо верно?

# 100
  • Враца
Скрит текст:
Скрит текст:
Heart Eyes

newsm78 Тарък  - явно ще е един от 24-мата напуснали КС - или той ще им "помогне" да напуснат ooooh!

Помните ли колко вълнения бяха покрай тези последни снимки от екипа на Чучулигата и колко се надявахме да има обща с Бурак и Фахрие  Mr. Green Mr. Green
И накрая средното Фериде как ни изненада с обща снимка с тях  Heart Eyes Heart Eyes Laughing

Сигурно е било тука  голямо напрежение ма МАХ,  newsm78 то по принцип няма нищо по-нормално и обикновено от това  екранната двойка да има обши снимки, ама като се знае какъв подтекст ние искаме да видим в такава снимка и истерията става пълна newsm03 newsm10 newsm03 newsm10, може ли да покажете  тази снимка, mama_an_ji ?

Тази я бях забравила - прощалната им снимка на екипа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  И тук много ни изненадаха - чудо невиждано - Бурак и Фахрие, че и Бурак прегърнал през кръста Фахрие  ooooh! Heart Eyes Mr. Green
Добро утро Hug Доживяхме дългоочакваното фото. Това трябва да е прощалното селфи  Laughing Laughing Рускините пишат,че не е фототшо. Аз не съм спец. Ще ми се наложи да повярвам Mr. Green Пък и без друго са ужасно сладки Heart Eyes Хубав ден Hug

Ето я - намерих я  Heart Eyes Heart Eyes
И снимката на деня
(не ми изглежда като фотошоп този път  Laughing Laughing Laughing)

Ето линка към темата- http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=781264.msg28184052#msg28184052

А ето тук има много снимки от пикника за края на Чучулигата - може да ти е интересно да разгледаш и почетеш  Hug Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=778594.300;topicrefid=20

# 101
  • Враца
ох, че са сладкиии....и колко весели изглеждат по време на снимките на филма, ще рече човек, че само са купонясвали
много ти благодаря Ganaila, от сърце... love001 love001 love001

А аз сега чета темите ви,  по-старите  и там пишете, че чаплата е спряла чучулигата...има ли нещо верно?

hahaha hahaha hahaha
Надали, ама трябва да има виновен  Joy Joy
А и дя е "виновна" - няма как да се докаже  Wink Mr. Green
А и тогава вече не са заедно с Бурак отдавна  Laughing

# 102
  • Враца
Себи  Heart Eyes Thinking Това момиченце същото ли е newsm78

Хелън Heart Eyes Hug Почти няма общи снимки Sad
 Тази е от - 4 серия - октомври 2013  Thinking сестрата и зетя на Бурак
Скрит текст:

Тази е около НГ newsm78 с фенове

newsm78 Тази брои ли се newsm78 Wink

Те дори и с другите си колеги си нямат общи снимки Thinking няколко - за 9  newsm78 месеца работа

Мами Heart Eyes А какви тревоги бяха, че не ги виждаме  на "купоните" с колеги Wink А какво стана после Wink И са си приятели, и си се подкрепят....

Детенцето е същото като с Бурак - това май беше дъщеря на сестрата на Хилал Сарал  Hug

Бурак и Фахрие - бяха големи партизани и си останаха такива Joy Joy Joy
Сега не е много по-различно  Joy Joy Joy

# 103
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Heart Eyes

Тази я бях забравила - прощалната им снимка на екипа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  И тук много ни изненадаха - чудо невиждано - Бурак и Фахрие, че и Бурак прегърнал през кръста Фахрие  ooooh! Heart Eyes Mr. Green
Добро утро Hug Доживяхме дългоочакваното фото. Това трябва да е прощалното селфи  Laughing Laughing Рускините пишат,че не е фототшо. Аз не съм спец. Ще ми се наложи да повярвам Mr. Green Пък и без друго са ужасно сладки Heart Eyes Хубав ден Hug

Ето я - намерих я  Heart Eyes Heart Eyes
И снимката на деня
(не ми изглежда като фотошоп този път  Laughing Laughing Laughing)

Ето линка към темата- http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=781264.msg28184052#msg28184052

А ето тук има много снимки от пикника за края на Чучулигата - може да ти е интересно да разгледаш и почетеш  Hug Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=778594.300;topicrefid=20

как да не ми е интересно, много даже, много благодаря mama_an_ji  bouquet bouquet bouquet

# 104

Е как няма да имат успех "Братята" когато е царяла точно такава атмосфера между тях?
  Как да се дразниш от красиво ,естествено и харазматично момиче  ка то Аслъ?

Това ни очаква тази вечер в "Чучулигата"

хей така ще изглежда Бу ,ако се раздели с Фе Cry

Последна редакция: пн, 01 фев 2016, 23:00 от sebilMM

Общи условия

Активация на акаунт