След Чучулигата,на екрана и в живота,любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 54

• 44 607
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
 Heart Eyes Hug
Вижте какво става Wink Компромат  Wink

На снимачната площадка - известно време си приказвали ooooh!

А този господин -  Али - ще се окаже - личен сътрудник newsm78 Thinking Постоянно е около БУ на снимките Thinking

Последна редакция: вт, 02 фев 2016, 21:24 от Ganaila

# 121

И този го спрягат за Фе , но май само неговите фенове.

https://t.co/5qEtdy0B8e

Генче Hug ама тез  шантави писачи съвсем откачиха.
Аз супер ревнивката Себи не се дразня и намирам за нормално[/b ]двама актьори , които уважават себе си  и снимат общ филм да си поприказват и контактуват!

Ни искам да им се връзвам Ще ми развалят хубавото настроение.

Петя Hug  наистина имаше химия между Туба и Мурат ,но е не сравнима с тази  тук в "Чучулигата".
Но........, няма друг актьор в турското кино ,без да е красавец от класата на на Кево и Бу   но да има дори повече фенове,се дължи на способността му да изрази цялата палитра от човешки чувства както МуратЙ- е Факт!

Аз съм твърдо за  newsm10

# 122
 Heart Eyes  Hug
Днес имаше много статии за Кенан И. и ФЕ  Peace Но не искам още да се настройвам, защото ние така се зарадвахме и за ФЕ и Керем Б. ,а филма  се отложи.

Само не разбирам, защо след като Кенан се е появявал на публични места -не са го попитали newsm78 Или - са, но не сме разбрали newsm78

Тази статия - компромат Wink много удобно излиза - във вторник вечер Wink И БУ - телефонист Wink дълго... говорил Wink Да беше се поусмихнал малко Wink

Тук е по-добре Peace

Колажи от статиите..

Даже са ги обсъдили Thinking Има видео Peace Но без превод ooooh! все едно - нищо

Wink А за Мурат  Wink и Ади Heart Eyes ще е - да, но той сега снима Sad

Heart Eyes

Последна редакция: вт, 02 фев 2016, 22:12 от Ganaila

# 123
Колкото до Бурак може да не се усмихва , защото му блести слънцето и  е разбрал за партньор на Фахрие  който  може да му е достоен съперник Crazy  Party Party Party

Като този например  Wink...невероятен е Мехмет с много специален секси чар Wink Wink Wink

Женен е  за италианка , има деца и е много сериозен мъж  , а като екренен партньор  е изключителен ./Зная го от Джансен,моят тотален фаворит между турските актьори/

Вече  гледам "Чучулигата"- започват изпитанията на чувствата им.

# 124
Момичета, добра ви вечер, макар, че вече сигурно спите Hug Hug

аз гроги се върнах от работа, после народа гладен, вечери, маси, после Чучулигата и то  стана полунощ,
но не мога да се хвърля в кревата преди да ви прочета.
Сега подред: Снощи бая четох от старите теми, интересно ми беше да ви чета преди "Любовта прилича на теб " Смях се сама като луда на гадателските  и оркулските ви способности. Стана ми ясно едно - много са нападали и не са харесвали Фе. Журналята, феновете, критиците - но защо, не разбрах? newsm78 newsm78 Дали защото я обявяват за глезла, префърцунена, претенциозна, дали защото е красива и има завист..незнам, не ми стана ясно защо я мразят. Но едно ми е ясно- че тя е отишла в Турция с различно възпитание и поведение придобито от Германия. Да държи себе си на дистанция от  хората, да бъде макималистка, да има мнение и  отстоява позицията си, обича доста да говори, и понеже е интелигентна има бърза мисъл,  богат речник и говоренето й понякога ми се струва безкрайно. За сравнение Бергюзар Корел - също много умна красива жена, също интелигентна, образована, но в интрвютата й в присъствието на Халит, Берг не взема отношение преди репортера да се е обърнал към нея. Чинно мълчи и слуша диалога между репортера и Халит, без дори да си отваря устата.  Ако я питат - отговаря, ако не я питат - не взема отношение.
Но нашето момиче...като го гледам...европейското му възпитание не допуска да мълчи чинно и да не взема отношение, дори и през Бурак взема отношение.  
Ами всичко това  не могат да понесат господата журналисти и колеги нейни и затова не я харесват, си мисля аз. По същата причина май мразят и Мерием - Султанката от ВВ. И тя с немско възпитание, и тя със собствено мнение за всичко, та и затова напусна ВВ преждевременно.

Сега да си кажа и аз какво мисля за партньора на Фе. Ибрахим - който каза Петя в пост 105 - мисля, че този пич много ще й приляга. И той е красавец, добре сложен, на височина ще си подхождат, мисля, че е добра партия. Аз не съм го гледала как играе, но предполагам е добър.
С Кенан Й, - незнам...височината му...  само да не му е много под рамото, това ме колебае newsm78
С Мурат Й - не ми допадат като двойка. Мурат беше мой любимец в Аси. Това за мен е двойката номер 1-
Аси и Демир. Те ме плениха до такава степен, че сън не спах, гледах до сутринта, отивах на работа като болна, после се връщах, спах малко, после пак гледах до сутринта...Бях по-лу-дя-ла!  Тези хора според мен имаха явни симпатии по време на снимки, но.../да не се отплесвам сега за тях/ Мурат за мен е актьора, който без да говори, само с очите си, може да разкаже на зрителя кой владее и какво чувства сърцето му.  И то само в Аси съм го видяла. Мурат ми харесваше само в Аси. Опитах се да го почувствам в друг негов филм, но...сори...не ме плени. Мурат и Туба за мен си остават най-убедително изиграната любовна двойка на всички сериали. Не го виждам в тандем с Фе. Липсва им общ чар и харизма - според мен. Мисля, че на Фе й е необходим по-голям мъжкар, мачо, докато Мурат е по фин. Това е мое мнение.
А тази игра на ядец е останала у нас от турско време. На времето като малка на село много сме я играли с братовчедите ми, с баба ми и дядо ми.
Момичета, извинявайте, че така се отплеснах, още бих писала, но няма да злоупотребявам с вашето търпение. Благодаря ви за хубавите снимки на Фе и Бу. Наслада за очите newsm03 newsm03 newsm03 newsm03

Последна редакция: ср, 03 фев 2016, 01:56 от helen.nona

# 125
  • София
Добро утро  newsm51

Черпя ви с кафе и сладки и с пожеланието денят ви да слънчев, усмихнат и ползотворен!  Heart Eyes

Вчера нямах никакво време да пиша, днес се очертава подобна ситуацията, но ще ви следя и ако успея - ще се включа  Hug

Снощи Чучулигата много набързо ми свърши - кратка беше серията или на мене все ми е недостатъчна! Laughing

Чаках и това, ама ..... довечера, вероятно ще е  hahaha

О, днес е и Бураковата сряда - Кара Севда и Кемал Бонд  smile3503

Хубав ден! Heart Eyes

# 126

Добро утро Hug Hug Hug
Алекс Heart Eyes докато си пиех кафенцето  bouquet и преглеждах в Туитъ за нещо ново около  Фе намерих това , което търсех от два дни.фенка на Фахрие го е постнала.

Wink Wink Wink Wink Wink

-аз съм ЗА!

Хелън  Hug изчетох те. newsm10 но чао....закъснях за работа.

Приятен ден Heart Eyes

# 127
Хелън, и аз така като ги четох момичетата разбрах за тази анти кампания срещу Фе, но доколкото схванах е била задкулисно режисирана от бившата на Бу и  нейните връзки.
Леле, Себи, кой е този Керем???  Shocked Не съм го срещала досега. Много си падам по руси  Blush и много харесвам комбинацията брюнетка с блондин...да има контраст, да има привличане, да има допълване...отплеснах се  Embarassed, но със сигурност с този ще им се получи ролята.

# 128

Скрит текст:
аз гроги се върнах от работа, после народа гладен, вечери, маси, после Чучулигата и то  стана полунощ,
Сега подред: Снощи бая четох от старите теми, интересно ми беше да ви чета преди "Любовта прилича на теб " Смях се сама като луда на гадателските  и оркулските ви способности. Стана ми ясно едно - много са нападали и не са харесвали Фе. Журналята, феновете, критиците - но защо, не разбрах? newsm78 newsm78 Дали защото я обявяват за глезла, префърцунена, претенциозна, дали защото е красива и има завист..незнам, не ми стана ясно защо я мразят. Но едно ми е ясно- че тя е отишла в Турция с различно възпитание и поведение придобито от Германия. Да държи себе си на дистанция от  хората, да бъде макималистка, да има мнение и  отстоява позицията си, обича доста да говори, и понеже е интелигентна има бърза мисъл,  богат речник и говоренето й понякога ми се струва безкрайно. За сравнение Бергюзар Корел - също много умна красива жена, също интелигентна, образована, но в интрвютата й в присъствието на Халит, Берг не взема отношение преди репортера да се е обърнал към нея. Чинно мълчи и слуша диалога между репортера и Халит, без дори да си отваря устата.  Ако я питат - отговаря, ако не я питат - не взема отношение.
Но нашето момиче...като го гледам...европейското му възпитание не допуска да мълчи чинно и да не взема отношение, дори и през Бурак взема отношение.  
Ами всичко това  не могат да понесат господата журналисти и колеги нейни и затова не я харесват, си мисля аз. По същата причина май мразят и Мерием - Султанката от ВВ. И тя с немско възпитание, и тя със собствено мнение за всичко, та и затова напусна ВВ преждевременно.

Сега да си кажа и аз какво мисля за партньора на Фе. Ибрахим - който каза Петя в пост 105 - мисля, че този пич много ще й приляга. И той е красавец, добре сложен, на височина ще си подхождат, мисля, че е добра партия. Аз не съм го гледала как играе, но предполагам е добър.
С Кенан Й, - незнам...височината му...  само да не му е много под рамото, това ме колебае newsm78
С Мурат Й - не ми допадат като двойка. Мурат беше мой любимец в Аси. Това за мен е двойката номер 1-
Аси и Демир. Те ме плениха до такава степен, че сън не спах, гледах до сутринта, отивах на работа като болна, после се връщах, спах малко, после пак гледах до сутринта...Бях по-лу-дя-ла!  Тези хора според мен имаха явни симпатии по време на снимки, но.../да не се отплесвам сега за тях/ Мурат за мен е актьора, който без да говори, само с очите си, може да разкаже на зрителя кой владее и какво чувства сърцето му.  И то само в Аси съм го видяла. Мурат ми харесваше само в Аси. Опитах се да го почувствам в друг негов филм, но...сори...не ме плени. Мурат и Туба за мен си остават най-убедително изиграната любовна двойка на всички сериали. Не го виждам в тандем с Фе. Липсва им общ чар и харизма - според мен. Мисля, че на Фе й е необходим по-голям мъжкар, мачо, докато Мурат е по фин. Това е мое мнение.
А тази игра на ядец е останала у нас от турско време. На времето като малка на село много сме я играли с братовчедите ми, с баба ми и дядо ми.
Момичета, извинявайте, че така се отплеснах, още бих писала, но няма да злоупотребявам с вашето търпение. Благодаря ви за хубавите снимки на Фе и Бу. Наслада за очите newsm03 newsm03 newsm03 newsm03

Хелън love001 newsm51  Надявам се вече - няма да ни забелязваш - странностите  Embarassed Embarassed и ще можеш да проявиш разбиране  Praynig Praynig  Embarassed То се превърна като - лична кауза - да ги "оженим", след всичко, което "преминахме" и "преживяхме" с тях Embarassed

Себи  Heart Eyes Петя  Heart Eyes - Продължавайте да избирате партньори Praynig Peace Аз съм в грешка - в позицията си Embarassed Все пак - ФЕ ще се снима във филм и в сериал - през тази година Wink Поне така обеща Peace Това означава - че ни трябват - минимум две имена Peace а, ако има и - любовен триъгълник.... Wink
Керем Бурсин  Wink Гаджето на Серенай  Embarassed

Алекс  Heart Eyes Ден - сряда - преди ми харесваше - защото беше - свободния от снимки ден на БУ - но сега  Sad Sad какво става Crossing Arms Crossing Arms

Чучулигата  Sad Колко е самонадеяно - да обещаеш вечно щастие на някой  Sad
Нищо - вече гледаме историята от друг ъгъл Peace лично-романтичен...

Превод на снощната статия Peace
Цитат
к первым 4 фоткам была статья , вот перевод статьи от Фериде :
Исполнители главных героев сериала КС, БО и НА, были замечены в перерывах между съемками в Канлыче. БО и НА, находящиеся в Канлыче, в связи со съемками сериала КС, во время перерыва некоторое время беседовали. Их вялое (тихое, спокойное) состояние не осталось незамеченным. Эти двое, беседа которых длилась недолго, ждали пока команда подготовится к съемкам. Атагюль что-то перекусила. Бурак же долгое время не выпускал телефона из рук.

Усмихнат ден  Hug и новини - искам  Praynig

# 129
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Алекс, Себи, Петя, Гани  Hug Hug Hug

С Мурат Й - не ми допадат като двойка.
Тръгнах да пиша, че Кенан нали беше "дует" с Бергюзар Корел и ми се струва, че добре стояха един до друг, но тя се оказа по-висока от Фахрие  ooooh! ooooh!  Но все пак 20 см не са чак толкова фатална разлика - на Фахрие и трябва някой много добър и касов артист (че напоследък не и върви на рейтингови сериали)
Тези анти кампании срещу Фахрие за епизодични - няма, няма и някой се сети да преписва стари статии и да си доизмисля нови. А това дали са поръчкови по времето на Чучулигата не е ясно  Wink Wink Това са наши подозрения. Може и да е имало нещо, защото сем.Чапа е много влиятелно (за това може да разкаже Ади - Ади, къде си? Hug Тя ги следеше изкъсо  Laughing) Виждате, че и сега от време на време се появи някоя хаплива забележка по неин адрес. Така е било и преди Чучулигата и съвсем в началото на снимките на Чучулигата - излизаха какви ли не статии за нея ooooh! ooooh!
Дано сега с Бурак покрай нея да се намали нападението срещу нея. Ами какво да прави Фахрие, нито е туркиня с турците, нито е немкиня с немците  ooooh! Явно немското и възпитание и дисциплина и желание да изпипва нещата в Турция (дето всичко е яваш, яваш) се приемат като капризи  Crossing Arms Доста вода още ще изтече докато я приемат като една от "тях"

# 130
  • Враца
Скрит текст:

Скрит текст:

Хелън love001 newsm51  Надявам се вече - няма да ни забелязваш - странностите  Embarassed Embarassed и ще можеш да проявиш разбиране  Praynig Praynig  Embarassed То се превърна като - лична кауза - да ги "оженим", след всичко, което "преминахме" и "преживяхме" с тях Embarassed

Себи  Heart Eyes Петя  Heart Eyes - Продължавайте да избирате партньори Praynig Peace Аз съм в грешка - в позицията си Embarassed Все пак - ФЕ ще се снима във филм и в сериал - през тази година Wink Поне така обеща Peace Това означава - че ни трябват - минимум две имена Peace а, ако има и - любовен триъгълник.... Wink
Керем Бурсин  Wink Гаджето на Серенай  Embarassed

Алекс  Heart Eyes Ден - сряда - преди ми харесваше - защото беше - свободния от снимки ден на БУ - но сега  Sad Sad какво става Crossing Arms Crossing Arms

Чучулигата  Sad Колко е самонадеяно - да обещаеш вечно щастие на някой  Sad

Цитат
Исполнители главных героев сериала КС, БО и НА, были замечены в перерывах между съемками в Канлыче. БО и НА, находящиеся в Канлыче, в связи со съемками сериала КС, во время перерыва некоторое время беседовали. Их вялое (тихое, спокойное) состояние не осталось незамеченным. Эти двое, беседа которых длилась недолго, ждали пока команда подготовится к съемкам. Атагюль что-то перекусила. Бурак же долгое время не выпускал телефона из рук.

Усмихнат ден  Hug и новини - искам  Praynig

Еее,  добре, че няма разни намеци в статията  Wink Wink, че да пламне пак пресата - добре направиха Неслихан и нейното момче с обявяването на годежа си - явно журналята се съобразяват, защото от тогава не е имало статии за ревности  Heart Eyes

# 131
О, тази Серенай не ми е много по вкуса да извинява някой, ако й е фен  Stop, но гаджето й става Wink
Щом ще снма и филм тази година аз залагам така: за сериала си партнира с Кенан,  а за филма - с Ибрахим и този Керем, за да има някаква интрига в сюжета Wink
Момичета, аз от снощната серия на Чучулигата не разбрах нещо. Когато Кемран отиде да преподава в пансиона и изгони онзи "кон" от часа си (Ванеса или нещо подобно) и тя се оплака на сестрата, която й каза да се оплаче на баща си, защото той е назначил Кемран в училището. Кой е бащата на "коня"?

# 132
Цитат
Вижте какво става. Компромат.
На снимачната площадка - известно време си приказвали
smile3532
Генче, уби мЪ...  Joy Joy Joy
Ма той така я гледа, сякаш му е нарушила душевното спокойствие. И като че ли девойката или седи на друга пейка, или минава покрай него. Абе голям зор да изфабрикуват скандал и ... не става, и не става.  hahaha
Много се радвам, че в тази тема споменавате с добро Мурат, защото си ми е слабост. Както и Туба де. Peace Hug

# 133
  • Враца
О, тази Серенай не ми е много по вкуса да извинява някой, ако й е фен  Stop, но гаджето й става Wink
Щом ще снма и филм тази година аз залагам така: за сериала си партнира с Кенан,  а за филма - с Ибрахим и този Керем, за да има някаква интрига в сюжета Wink
Момичета, аз от снощната серия на Чучулигата не разбрах нещо. Когато Кемран отиде да преподава в пансиона и изгони онзи "кон" от часа си (Ванеса или нещо подобно) и тя се оплака на сестрата, която й каза да се оплаче на баща си, защото той е назначил Кемран в училището. Кой е бащата на "коня"?
Валез

Този, с който Нериманката преспа  Wink в някоя от предните серии Wink

Цитат
Вижте какво става. Компромат.
На снимачната площадка - известно време си приказвали
smile3532
Генче, уби мЪ...  Joy Joy Joy
Ма той така я гледа, сякаш му е нарушила душевното спокойствие. И като че ли девойката или седи на друга пейка, или минава покрай него. Абе голям зор да изфабрикуват скандал и ... не става, и не става.  hahaha
Много се радвам, че в тази тема споменавате с добро Мурат, защото си ми е слабост. Както и Туба де. Peace Hug

Кате, защо трябва да ги плюем, след като толкова много хора ги харесват, значи има защо  Hug Hug
Ето аз например не харесвам Къванч на външен вид и то защото е рус, клонящ към рижо ooooh! Laughing (не си падам изобщо по руси - само двама харесвам, от които единия даже е риж - Брат Пит и Робът Редфорд  Laughing Laughing) Иначе нямам против него нищо, започна да играе много добре (в Перла си спомням, че беше голямо дърво  Joy), но сега е много добър  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 03 фев 2016, 10:45 от mama_an_ji

# 134
Мами Heart Eyes Hug
Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:

Хелън love001 newsm51  Надявам се вече - няма да ни забелязваш - странностите  Embarassed Embarassed и ще можеш да проявиш разбиране  Praynig Praynig  Embarassed То се превърна като - лична кауза - да ги "оженим", след всичко, което "преминахме" и "преживяхме" с тях Embarassed

Себи  Heart Eyes Петя  Heart Eyes - Продължавайте да избирате партньори Praynig Peace Аз съм в грешка - в позицията си Embarassed Все пак - ФЕ ще се снима във филм и в сериал - през тази година Wink Поне така обеща Peace Това означава - че ни трябват - минимум две имена Peace а, ако има и - любовен триъгълник.... Wink
Керем Бурсин  Wink Гаджето на Серенай  Embarassed

Алекс  Heart Eyes Ден - сряда - преди ми харесваше - защото беше - свободния от снимки ден на БУ - но сега  Sad Sad какво става Crossing Arms Crossing Arms

Чучулигата  Sad Колко е самонадеяно - да обещаеш вечно щастие на някой  Sad

Цитат

Усмихнат ден  Hug и новини - искам  :pray

Еее,  добре, че няма разни намеци в статията  Wink Wink, че да пламне пак пресата - добре направиха Неслихан и нейното момче с обявяването на годежа си - явно журналята се съобразяват, защото от тогава не е имало статии за ревности  Heart Eyes
Wink Явно си с нагласа да забравяш "лошите" неща  Wink Те не пропускат - така между другото, да я споменат като капризна и ревнива ooooh! В статията на никяха - също. Преди Нова година - пак "недоволстваше" от натоварения график на БУ, та той щеше да я води на карибска почивка.
 ooooh! Чак Изет Чапа и "влезе в положението" ooooh!

Thinking newsm78 Друго странно съвпадение откривам - чак сега ooooh! покрай Ози Thinking Рускините са безценни  Peace но не намират за нужно да развият темата Sad
На практика излиза, че той основава своята компания за производство на филми - по времето, в което все още е във връзка с ФЕ Thinking 2011 - режисьорският му дебют Thinking и тогава те се разделят - окончателно Thinking Не мога да навържа месеците  Peace
Скрит текст:
Но пък се вижда - ролята на ТМД с ФЕ Thinking

Другото съвпадение Thinking "Мач за двама" е продуциран от Тимур Савджи. По него време е началото на връзката между Ози и ФЕ Thinking
Ози казва, че именно - с подкрепата на Тимур Савджи е заснел първия си филм Thinking

Връзката - Тимур С- ФЕ - БУ - я знаем Peace Обаче - много интересно newsm78 Взел ли е - Тимур С.  страна - в евентуален конфликт Thinking Това ли е в основата на проблемите Thinking

Кате Heart Eyes Hug Да кажем, че не е излязъл от образ Embarassed То - как да стане newsm78 Няма смисъл  Peace Влез-излез - докато чакат от екипа - да се приготвят/намотат

Петя  Heart Eyes  Wink Извод  ooooh! И преди сто години - нещата са се случвали по този начин ooooh! ooooh! Трябва просто - "да бутнеш" на правилния правоимащ човек

Wink "Коня" Wink ще го "мразим" само -  в образ Wink В действителност - с отчитане на изминалото време -  излиза, че Ферхан С. е доказан приятел Peace Нейният полу-брат newsm78 от една майка  Peace е режисьорът на Братята Peace

Heart Eyes

Последна редакция: ср, 03 фев 2016, 11:08 от Ganaila

Общи условия

Активация на акаунт