След Чучулигата,на екрана и в живота,любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 54

• 44 551
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • София

Гани
, нали - хубава серия. И на мен не ми липсваха общите сцени - Нихан-Кемал

Взимате ли ме в отбора?  smile3503

В сряда ще видим истинските лица на всички  Naughty Кой дребна душа, кой злобен, кой страхлив, кой благороден ..... Сватбата на Зезе ще извади на бял свят всички прикривани страсти  smile3521

Мисля си, че само Кемал ще издържи изпита  newsm78 Не защото Бу ми е любимец, а защото той единствен не слугува на емоциите си в кризисни ситуации! И Лейля, също, но там е ясно, че съм пристрастна  Joy

Хелън  Simple Smile

https://youtu.be/1mCkw-x4mZY

# 226
Е, ама разбира се, че са отишли да си харесат място за сватбата  Laughing Много красиво място и много хубави снимки е направил Бу, личи си, че го бива  Wink
Хелън, ще потърся някъде онова клипче с Къванч и Фе, само че не знам дали ще мога да го кача, нещо не ме бива в тези работи  newsm78

Ето го, гледай след 1.0 мин
https://www.youtube.com/watch?v=8SBaX0AM9Ow

Последна редакция: сб, 06 фев 2016, 22:06 от P.Petq

# 227
 Heart Eyes
 Thinking Сега трябва да дочакаме утрото и сутрешната им преса Thinking

Обикновено в неделя излизат статии, който после - ден-два - ги препечатват Thinking

Да видим - дали са случайни тези снимки и дали ни подготвят за новина Thinking Туитър е "пламнал" Wink

Не им е за първи път Peace да ни "информират" предварително

# 228
  • София
Heart Eyes

Обикновено в неделя излизат статии, който после - ден-два - ги препечатват Thinking

Да видим - дали са случайни тези снимки и дали ни подготвят за новина Thinking Туитър е "пламнал" Wink

Гани, ние сме стреляни зайци и вече сме им изучили номерата  hahaha

И звездите ми го говорят същото - сватбата наближава  Praynig Юни ми се струва подходящо, а на вас как ви се струва?  Joy Joy Joy

Това е за Себи  Hug

Heart Eyes

Хелън, пропуснали сме да ти отговорим на въпроса  smile3555
Никяхът е техния официален религиозен брак, при който те встъпват в официални семейни отношения  newsm53

Последна редакция: сб, 06 фев 2016, 22:24 от Alleks

# 229
Скрит текст:
Heart Eyes

Гани, ние сме стреляни зайци и вече сме им изучили номерата  hahaha

И звездите ми го говорят същото - сватбата наближава  Praynig Юни ми се струва подходящо, а на вас как ви се струва?  Joy Joy Joy

Това е за Себи  Hug

Heart Eyes
Хелън, пропуснали сме да ти отговорим на въпроса  smile3555
Никяхът е техния официален религиозен брак, при който те встъпват в официални семейни отношения  newsm53

Благодаря ти Алекс. Hug
Аз междувременно го проверих в нета.  Вярвам да са сключили такъв, имайки предвид консерватизма на Фе. Поведението  й,  облеклото й,  много неща ми говорят, че не е поза и тя наистина има  граници за някои неща.
Петя Hug, благодаря ти. Изгледох ги с кеф, Фе и там е прекрасна. Целувка с Къванч обаче нямаше.  smile3521

Алекс Hug, благодаря ти. Сега гледам серията.  smile3525

# 230
  Ако пишете за сватби  married luvbed, братя , чучулиги.... с вас съм.
Когато става дума за черно  отивам да си чета чудесен роман Laughing

Благодаря многоАлекс Heart Eyes и искрено за черно/бялата фотка на Буфчетата
В тази фотосесия са неотразими!
 И да не се разтакават  Naughty
.Биологичните им часовници тиктакат Wink hahaha

# 231
Себи Heart Eyes Hug ФЕ е сложила тази емотикона под първата снимка Wink Laughing На отмерване на време - като идея -  ми прилича Wink

Алекс  Heart Eyes Рускините вече се "консултираха със звездите" за подходящо време за сватба Wink

Heart Eyes

Последна редакция: сб, 06 фев 2016, 23:58 от Ganaila

# 232
  • Враца

Гани
, нали - хубава серия. И на мен не ми липсваха общите сцени - Нихан-Кемал

Взимате ли ме в отбора?  smile3503

В сряда ще видим истинските лица на всички  Naughty Кой дребна душа, кой злобен, кой страхлив, кой благороден ..... Сватбата на Зезе ще извади на бял свят всички прикривани страсти  smile3521

Мисля си, че само Кемал ще издържи изпита  newsm78 Не защото Бу ми е любимец, а защото той единствен не слугува на емоциите си в кризисни ситуации! И Лейля, също, но там е ясно, че съм пристрастна  Joy
Алекс, иска ли питане  Hug Hug

Себи Heart Eyes Hug ФЕ е сложила тази емотикона под първата снимка Wink Laughing На отмерване на време - като идея -  ми прилича Wink

Алекс  Heart Eyes Рускините вече се "консултираха със звездите" за подходящо време за сватба Wink
Ще се опитам да сложа тук...

Дългото затишие доведе до тук - явно им трябваше време да се подготвят за "отговорите" на повдиганите напоследък въпроси  Heart Eyes Heart Eyes
И ние ще "наблюдаваме" с нетърпение пясъчния часовник - само че на какво ли време е настроен  Wink Wink На колко месеца, или седмици  newsm78 Wink Laughing Laughing Laughing

# 233
Какво говорят звездите Wink
Скрит текст:
Цитат
Девочки, я тут недавно выкладывала инфу, когда лучше праздновать свадьбу в 2016 г. Ещё раз напомню. Было бы здорово в январе, но не судьба. Смотрим в др. месяцы Февральский брак обещает стать таким же крепким, как мороз в день торжества. Желающим связать себя узами брака в феврале 2016 года стоит ориентироваться на конец месяца. Астрологи говорят, что наиболее благоприятными будут 18-е, 20-е и 25-е числа.
Март вряд ли обеспечит молодым долгий и крепкий союз. Кроме того, в марте 2016 года ожидаются два затмения (солнечное и лунное), которые зарядят негативной энергетикой весь первый весенний месяц.
Благоприятным для свадеб в 2016 году будет апрель, который предоставит широкий выбор дат. Если вы планируете торжество на первую половину месяца, удачными окажутся 2-е, 3-е, 10-е, 13-е числа. Что касается второй половины месяца, гармонию принесет поход в ЗАГС 17, 24 и 27 апреля.
Вопреки расхожему убеждению, что в мае играть свадьбу нельзя (якобы муж с женой будут маяться всю жизнь), в 2016 году этот месяц станет чуть ли не самым подходящим для этой цели. Не стоит выбирать лишь 10 и 19 мая.
В июне ожидаются два затмения, поэтому можно с полной уверенностью сказать, что он совершенно не подходит для церемонии. Вступать в брак лучше за две недели до затмения или через две недели после него. В противном случае велика вероятность скорого развода.
Жаркий и солнечный июль всегда манил замечательной погодой. Однако в 2016 году он окажется полным неблагоприятных дней для создания новой ячейки общества. Остановиться можно лишь на 5, 7, 10, 11, 21 и 27 июля.
Почти весь август будет находится под покровительством Меркурия, который не несет ничего хорошего новоиспеченным семьям. Чтобы не обрекать себя на несчастливое будущее, лучше не играть свадьбу с 3 по 26 августа, не годится для соединения сердец и 31-е число.
Сентябрь – один из самых "свадебных" месяцев: знойное лето позади, а дождливая осень еще не скоро. Но будет ли удачным он в 2016 году? Вряд ли. Во избежание быстрого разрыва отношений следует перенести мероприятие или выбрать приемлемые дни – 1-е, 22-е и 24-е.
Октябрь пленяет золотом листвы, но счастья влюбленным не обещает. Астрологи рекомендуют лишь четыре дня: если успеете зарегистрировать отношения с 5 по 8 октября, считайте, что бесконфликтная супружеская жизнь гарантирована.
Ноябрь 2016 года готовит затмение 25-го числа, поэтому о свадьбе во второй половине месяца лучше не думать. Что касается первой половины, приемлемыми станут даты с 6 по 11 ноября.
Если же вы решили остановиться на холодном декабре, постарайтесь заключить союз до 19-го числа. Единственной неудачной датой окажется 10 декабря.

"Танцуват" в туитър...

Не тълкуват снимките като случайни Thinking

Heart Eyes

Последна редакция: нд, 07 фев 2016, 00:04 от Ganaila

# 234
   Ох ...само да не е година , че и повече чакаме   май ku-ku

Отдавна броим дните  Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 07 фев 2016, 00:12 от sebilMM

# 235
 Heart Eyes  Hug Heart Eyes  Hug Heart Eyes Добро утро  Heart Eyes

Изморен  Бурак Sad А, питали ни нас Mr. Green

Рано-рано - на линия Wink

Новини по нашия въпрос - няма Sad Ще чакаме  Mr. Green Като са казали - "А" ....

Усмихнат ден - пълен с приятни изненади и емоции  Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: нд, 07 фев 2016, 10:13 от Ganaila

# 236

Добро утро Hug Hug Hug

Генче Heart Eyes хубаво кафе си ни спретнала bouquet

Ако ме питаш от какво е изморен Бу ето ти на..... Wink Wink

Снима човекът ,кариера прави и време за разни там подробности няма, а ние да продължаваме да чакаме сестра му и второто си дете да  роди , да си възстанови формата........ да мине и 30рожден ден на Фахрие....... и така нататък. Hug Hug Hug

# 237
Себи Heart Eyes Hug От работа Peace Wink спор няма Wink Има го на снимка - снощна- в тези дрехи - с фенка Peace

Нали им предстои премиера в Баку - трябва да наваксат  Peace

Praynig След твой пост  Embarassed Зная, че не я обичаш  Peace, но е интересно newsm78

Чапа Peace
Скрит текст:
Вчера го е качила Peace преди 16 часа  Peace Един от най-щастливите моменти в живота е, когато  намерите смелост  да  пуснете това, което не можете да промените  newsm78 Thinking

А на тези - броячът - показва преди един ден newsm78

На кино е ходила newsm78 За да избяга от тълпата и да прекара времето - сама newsm78
Проливният дъжд правел невероятни неща с косите й newsm78 ooooh! ooooh!

И като сложим за капак - плетената зелена шапка newsm78 ooooh! На интересна ли се прави Mr. Green Да беше си казала - кой филм е гледала - сама. Или да беше се решила - в червено - като е толкова смела Mr. Green
http://ink361.com/app/users/ig-207338408/ceylancapa/photos

Хапче за настроение Embarassed

# 238
  • София
Здравейте, момичета!  Hug

Гани, мерси за кафенцето  newsm51

Себи  Hug, я кажи какво си му гневна на Бу? Нещо пак е сгазил лука щом си му дигнала мерника  #2gunfire  hahaha

Фенките пак са го налазили  ooooh!

Хубаво ни е момчето, спор няма  Heart Eyes

Ганче, това с говоренето на звездите ми е много общо - трябва да се видят и личните им хороскопи, да се направи карта на деня ...... Освен това какъв е тоя хубав май за сватби, като Меркурий е ретрограден почти през целия месец  ooooh! В същото това време са ретроградни и марс, и сатурн и юпитер до 10 май - е само за сватби е ще знаеш  smile3555

А Чапи .... само въздух има в главата й  Joy Joy Joy

Heart Eyes

# 239
Алекс Heart Eyes Hug

Чапка е интересна като реакция - по последните случки и "надежди" Thinking

Да не забравяме - че тя първа даде "нишан" за връзка между БУФ - слагайки "решетката" под тяхна снимка от АСБ Thinking

Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт