"Шеф под прикритие" по Нова

• 75 562
  • 538
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Е, тя каза че задължително трябва да се приберат в България с мъжът и.
Задължително, защото командировката на мъжа и е само за три години.

# 451
  • София
Тази вечер ще има ли епизод?

# 452
Тази вечер ще има ли епизод?
Не

Хареса ми снощния епизод. Нямаше ревливи истории. Смятам, че този работник е уволнен след снимките. Туй, че ще проведат втори разговор беше за пред камерите. Той шефа каза, че и преди са имали проблеми именно с този работник, заради който са направили регламентирани почивки. Та той въпреки, че имаше камери се държа безобразно, пък какво остава когато никой не го наблюдава.

# 453
Аз пък останах с усещането, че е постановка, за разнообразие във формата, че иначе все всички наградени, поощрени, дай да има и един уволнен или поне смъмрен строго.

# 454
Аз пък останах с усещането, че е постановка, за разнообразие във формата, че иначе все всички наградени, поощрени, дай да има и един уволнен или поне смъмрен строго.
Познавам момчето, което влезе в ролята на новия колега - не е било постановка. Просто този наистина се е изказал. А на тях им е било обяснено, че като цяло се снима предаване със съвсем друга тематика, не помня каква.

# 455
Едно и също казват "филм за намиране на нова работа/филм за фирмата", конкретно за този смъсмрения служител му личи, че си е някакъв чешит.
Ето и тази сега лелята дето подскача, ама тя ще е от наградените. Е, може ли да дойде някой и в първите 10 минути веднага да заработи на скорост от 100% и всичко да му е перфектно. Уважавам уменията и професионализма, но за да научиш някого на нещо, не е достатъчно да го умееш много добре и да му показваш колко си бърз... Малко ме вбеси с перченето си.

# 456
Наистина изключително нагла бабичка.
Аз пък постоянно си задавам екзистенциалния въпрос
до кога разни пенсионери ще заемат работните места на младите хора?
На 65 години била старицата Sick Ми да ходи на село да пасе патките,
вместо заради нея млади хора да стоят без работа Naughty

# 457
  • София
😂😂😂 То, щото младите са се изхтрепали да работят по цеховете. За ДА съм съгласна, но в производството работа има за всички. 

# 458
Изпуснах началото, но сцената със злата бабичка беше отвратителна! Щом е на 65 г, сигурно поне от 40 г. работи все в производството ..ами разбира се, че ще е опитна и умела като машина! Може ли да дойде неопитен, млад човек и от първия ден да заработи като нея?! И във всяка една служба има поне по една такава, която да вгорчава живота на новите служители, вместо да им окаже съдействие. И нали има камера, дай сега да ме видят всички какъв добър и съвестен работник съм!

# 459
  • София
Наистина изключително нагла бабичка.
Аз пък постоянно си задавам екзистенциалния въпрос
до кога разни пенсионери ще заемат работните места на младите хора?
На 65 години била старицата Sick Ми да ходи на село да пасе патките,
вместо заради нея млади хора да стоят без работа Naughty
Аз не видях да има млади желаещи.А иначе всяка професия си има нужда от време за усвояване.Ако тази женица я накарам да работи работите, които аз съм работила и тя ще гледа като ударена.

# 460
Много е лесно и приятно  бабката да ти говори все едно не ставаш за нищо като знаеш, че всъщност си шефката. Ако наистина отиде неопитен човек с желание за работа ще се почувства супер зле от това отношение. Името перфектно пасва на външния вид който са избрали. Точно така си представям едно Марго. Иначе поредния фейк епизод. Ама защо барат саламите без ръкавици!?

# 461
Ами именно, всеки е бил нов, лошото е,че не всеки помни това. Наскоро напуснах работа и последните дни обучавах жената, която дойде на моето място. Само че, в случая аз бях младата, а тя жена в пенсионна възраст. Буквално трябваше да я уча как да работи с компютър, не знаеше елементарни функции в текстообработката. Имаше неща, които повторих сто пъти...е да, изнервих се, но нито веднъж не повиших тон, нито пък казах нещо язвително и иронично. И без това жената беше достатъчно притеснена. Знаете ли колко приятно ми стана, че ми се обади по празниците, честити ми и ми каза: " Вече свикнах, благодаря ти, че беше толкова търпелива с мен и ми вдъхна кураж, че ще се справя". Много мило ми стана...какво му трябва на човек като е нов, уплашен, притеснен, неопитен...малко повече търпение и няколко окуражителни думи.

# 462
Ох, аз си поплаках накрая ,даже бабичката ми стана симпатична Relaxed

# 463
Голяма фабрика- вместо поточна линия-  една пенсионерка, щастлива от потупване по рамото.  Но на тази безработица има хора, абсурдно щастливи да се доказват и по този начин като женицата...
Бг работодатели да вземат да инвестират нещо ли, вместо да си купуват джипове..
Тези псевдо предавания направо са антиреклама. Сетих се за един епизод, където лепяха етикети на коляно...

# 464
В този епизод бяха по-естествени участниците от другите, на "Марго" добре се получи дегизировката явно. И служителите ми се сториха изненадани.

Общи условия

Активация на акаунт