От Франция до България - превоз на покупките ни (24)

• 99 976
  • 517
  •   1
Отговори
# 165
И аз нямам абсолютно никакъв проблем с тях, но и не поръчвам от Ларедут.

# 166
На фона на това , което прочетох мога да кажа, че са коректни и вече три пратки с обувки по конкретно от естествена кожа в големи кутии... ми пристигат на адреса и даже си ги взех днес. Днес получих един огромен пакет с три чифта маратонки, миналата седмица също имах маратонки  и нямах проблем. newsm78 Не знам дали е късмет, но от известно време поръчвам доста често и не са ми губили нищо...Даже веднъж забравиха да ми пратят заедно две пратки и после не ми взеха пари за доставката от Франция...

Бай бабо да не те среща мечка... Peace така както си ги получаваш и следващия път може и ти да се присъединиш в групата на чакащите, никой не е застрахован от нищо. кой пък знае може вече братята французи да са се обули за сезона Simple Smile

# 167
  • Бургас
При мен след много писаници най-накрая има развитие. Не че ми се откри уж доставената пратка, но поне ще си получа парите обратно. И то защото съм платила с Пейпал и повдигнах диспут, иначе щях да си пия студената водичка и някое валерианче евентуално Tired Не съм доволна, обаче, защото проблемът въпреки всичко не е решен - Матьо разчита само с писане и препращане на имейли всичко магически да се оправи, без да си мърда пръста, а това категорично не ми харесва! Crossing Arms

# 168
При мен след много писаници най-накрая има развитие. Не че ми се откри уж доставената пратка, но поне ще си получа парите обратно. И то защото съм платила с Пейпал и повдигнах диспут, иначе щях да си пия студената водичка и някое валерианче евентуално Tired Не съм доволна, обаче, защото проблемът въпреки всичко не е решен - Матьо разчита само с писане и препращане на имейли всичко магически да се оправи, без да си мърда пръста, а това категорично не ми харесва! Crossing Arms
Честито! В края на краищата, накрая нещата все по този начин се оправят - като плаща не който краде. Хем вълка сит, хем агнето цяло. Аз вече поръчвам от Франция само в краен случай. Ако спрат сигналите за подобни кражби може пак да си помисля. С доставки от Англия и Германия проблеми не съм имала.

# 169
Искам само да кажа, че според мен наистина има проблем с френските пощи. Пратката ми от 23-03 е във Франция, а е доставена едва вчера - на 11-04. Така е по проследяващ номер. Ето този RI226602241BG.
http://www.csuivi.courrier.laposte.fr/suivi/index?id=RI226602241BG
Не съм ползвала обсъжданите превозвачи и моля да не се приема като тяхна защита

# 170
Това са почти 20 дни...

# 171
  • Sofia
Аз пък имах пратка поръчена от Франция до английски адрес и изпратена с френските пощи. Пътува дълго и продължително и вчера получих съобщение от продавача , че ми връща парите, защото пратката не е стигнала до където трябва и се е върнала обратно. Не знам чий е проблема , но предпочитам да си бях получила поръчката ....

# 172
Искам само да кажа, че според мен наистина има проблем с френските пощи. Пратката ми от 23-03 е във Франция, а е доставена едва вчера - на 11-04. Така е по проследяващ номер. Ето този RI226602241BG.
http://www.csuivi.courrier.laposte.fr/suivi/index?id=RI226602241BG
Не съм ползвала обсъжданите превозвачи и моля да не се приема като тяхна защита
Това се отнася за съвсем друго нещо - пратката ви е международна от България за Франция.
Ние тук говорим конкретно за онлайнт поръчки от френски сайтове, за които сме заплатили, но които не получаваме на френския адрес на транспортната фирма Достави до мен (или поне така ни казват от фирмата), въпреки, че имаме проследяващ номер с датата на доставката.
А понякога получаваме в България отворени колети с липсващи артикули.
Проблем с френските пощи ако имаше генерално, досега сайтовете да са фалирали, а пощите да са затворили... Проблем има с това, че явно съществува схема да се крадат пратки на въпросния адрес, като се очаква, че сайтовете ще обезщетят клиентите и крадците ще останат неизвестни и ненаказани.
Както и говорим за това, че Достави до мен са много пасивни в разрешаването на този проблем и никога не компенсират от своя страна клиентите си, което изглежда съмнително...
Има сайтове, които не доставят до несигурни адреси, поради това, че често е трябвало да заплащат за подобни щети. Явно все пак засега адреса на Sogetra се приема от повечето сайтове.

# 173
Влизам с надежда за добри новини,но уви Sad

# 174
  • БУРГАС
Как сте изписали адреса в Амазон?

# 175
  • Варна
Фамилия ID Dost Bulgarie
Place Leroux de Fauquemont
Sogetra, Magasin H, Port Fluvial ID/отново съм написала/
LILLE CEDEX, 59004
France
Phone: 0320085708

Така е при мен и си получавам покупките.

# 176
  • БУРГАС
Фамилия ID Dost Bulgarie
Place Leroux de Fauquemont
Sogetra, Magasin H, Port Fluvial ID/отново съм написала/
LILLE CEDEX, 59004
France
Phone: 0320085708

Така е при мен и си получавам покупките.

Мерси!

# 177
Скоро някой да е поръчвал от ларедут и вече получил поръчка чрез ДДМ?

# 178
Скоро някой да е поръчвал от ларедут и вече получил поръчка чрез ДДМ?

Вчера получих имейл за пратка на техен адрес. На 10ти ще е в БГ.  Peace

# 179
И аз чакам пратки на 10.05.

Общи условия

Активация на акаунт