От Франция до България - превоз на покупките ни (24)

• 101 075
  • 517
  •   1
Отговори
# 195
В адреса се изписва друго име, така разбират коя пратка за кой доставчик е.

# 196
  • на морето
Аз пък се чудя как винаги, когато започнат проблеми, т.е. кражби от един превозвач и хоп изскача нов. Няма да се учудя ако сега Достави До Мен преустанови работа и айде с новия същата песен. Имам чувството,че едни и същи хора бъркат в кацата с меда newsm78

Последна редакция: пн, 30 май 2016, 19:54 от dodi

# 197
Загубена поръчка и при мен...  #Cussing out къде ми беше ума, та да поръчвам от Франция!!!
Добре, че платих с пейпал поне...
Към тези, които минаха по този път - моля кажете ми как да докажа, че пратката ми не е получена и пейпал да отсъди в моя полза? Пуснах диспут като написах писанията на Матю... че не е получена, иска доказателства, че са я изпратили дрън-дрън...

На мен Матю ми написа следното: "не сме получили пратката Ви.
Тя фигурира в документите но сме я маркирали като „не получена“.

Как така фигурира като се води неполучена... кажете ми!

Просто пълен абсурд!  Sick

При мен е същото. Не знам къде ми беше умът отново да поръчам до адрес на превозвачът като вече имах една изчезнала пратка от амазон при тях и сега отново същото се повтаря. Отговорът на Матю е все същият #Cussing out Изключително некоректно отношение!

# 198
  • София
Търся си превозвач от Франция, но като ви чета и се отчайвам.

# 199
Момичета, последно кой превозвач ползвате- ДДМ или новия?
Някой ползвал ли е новия превозвач?

# 200
  • София
Бих искала да попитам тези, които бяха поръчали от Сефора, получихте ли си в крайна сметка пратките или не и в какъв срок стана това с всичките му изчезвания и повторни изпращания?
Предварително благодаря!

# 201
  • София
На мен ми изпратиха повторно пратката от Сефора (2-3 дни след като им препратих мейла на Матю за липсващата първа пратка), новата пристигна за 1-2-3 дни до ДДМ и си я получих с първия им възможен курс до БГ.

# 202
  • София
На мен ми изпратиха повторно пратката от Сефора (2-3 дни след като им препратих мейла на Матю за липсващата първа пратка), новата пристигна за 1-2-3 дни до ДДМ и си я получих с първия им възможен курс до БГ.

Би ли поръчала отново или не? Имам карта за намаление от френската Сефора и си мислех, че мога да си поръчвам от време на време, но като чета темата и се отчайвам - да не ми излезе намалението през носа  Whistling.

# 203
  • София
Категорично не! Никога!!!

# 204
  • София
Категорично не! Никога!!!
Благодаря!  bouquet

# 205
Пейпал отказа да ми върне сумата с довода:
"Your seller has provided shipment tracking information in response to your claim. We used the shipping company's online tracking service and found that it confirms delivery of the merchandise. As a result, this case has been closed. We're happy we were able to help you resolve this issue."

А Матю ми пише глупости от типа:
"Разбирам Вашата гледна точка.
Процеса на доставки от пощите е следното:
Идват с всички пратки в един плик, ги оставят и сканират листа с всички пратки който фигурират.
Но случва се в този плик да липсва пратки който изглеждат доставени заради че сканират листа а не пратките.
И аз мисля че този процес е абсурд.
От много време пишаме, искаме срещи с пощите, но не искат да направиме нищо."

Направо съм бясна! На какво прилича това?!

Има ли някой на който този въпросен господин е възстановил сумата за липсващата пратка?
Защото аз нямам намерение да му правя повече подаръци!

# 206
  • Sofia
Чудя се дали да помоля модератор да закрие темата  newsm78 Може би така ще спрат поръчващите, то напоследък няма друго за четене, освен изчезващи пратки.

# 207
  • София
Чудя се дали да помоля модератор да закрие темата  newsm78 Може би така ще спрат поръчващите, то напоследък няма друго за четене, освен изчезващи пратки.

Нека си стои темата , за да са наясно всички , че използването на този превозвач си е като руска рулетка . Peace

# 208
  • Sofia
Уж са наясно, а продължават да поръчват Confused Не я разбирам тази работа  newsm78

# 209
  • на морето
Пейпал отказа да ми върне сумата с довода:
"Your seller has provided shipment tracking information in response to your claim. We used the shipping company's online tracking service and found that it confirms delivery of the merchandise. As a result, this case has been closed. We're happy we were able to help you resolve this issue."

А Матю ми пише глупости от типа:
"Разбирам Вашата гледна точка.
Процеса на доставки от пощите е следното:
Идват с всички пратки в един плик, ги оставят и сканират листа с всички пратки който фигурират.
Но случва се в този плик да липсва пратки който изглеждат доставени заради че сканират листа а не пратките.
И аз мисля че този процес е абсурд.
От много време пишаме, искаме срещи с пощите, но не искат да направиме нищо."

Направо съм бясна! На какво прилича това?!

Има ли някой на който този въпросен господин е възстановил сумата за липсващата пратка?
Защото аз нямам намерение да му правя повече подаръци!

Този господин не връща суми. Всички, които успяхме да си възстановим парите е било с много нерви и писма към Ларедут. Сайтът ни върна парите,а Матю само шикалкави и нищо не прави по въпроса. Просто спрете да поръчвате с превозвача Peace

Общи условия

Активация на акаунт