От Франция до България - превоз на покупките ни (24)

• 100 535
  • 517
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Направих си труда да се регистрирам в сайта и да симулирам поръчка.
Сайта доставя само до френски адрес и доставката до френски адрес е 12€, до пункт - 10€.
Най-евтината машина е 169€ и тежи около 14 кг. + опаковката да отиде на 16-17кг.
Това означава 12€ до фр. адрес + 30-35 лв. от Франция до България, и още 10-ина лв., ако не сте от София и ползвате еконт.
Плащането е само с виза или мастъркард, няма ПейПал.

# 226
Щом е директна до Бг,би трябвало да е до твоя адрес.Но може да работят и с пощата,което за мен не е вариант.Избери опция за експресна доставка,ако има такава,за да е по-сигурна.Попитай ги на сайта как процедират до България.

Пусни линк,да те ориентират френскоговорящите Peace

Пускам линк на сайта
https://mobile.beertender.fr/
Благодаряя Hug

# 227
Хич ме нямя в тези поръчки и за това Ви разпитвам с такива подробности Shocked

# 228
Ева вече ти е отговорила доста подробно  Peace

А може да погледнеш и в други сайтове-немски,английски...

# 229
Здравейте момичета, влизам за да Ви се оплача за пореден път от превозвача. Tired Вече втора пратка ми изчезва с тях и отново е с обувки. Бясна съм, как може да съм такъв карък. Направих си нов акаунт в ЛР за да купя изгодни маратонки за сина ми първият чифт пристигна, а от вторите няма и следа, според колисимо са доставени на 01.07. Матьо пак се оправдава и казва,че проблема е в пощите и щял да ходи до Франция за да го разреши. Същите истории ги слушах и февруари месец, но тогава имах късмет и от ЛР ми възстановиха парите. Сега обаче имам чувството че ще пия една студена вода. Край, вече забравям за пазаруването от Франция. #Cussing out

# 230
  • Асеновград
Здравейте! Днес случайно попаднах на този сайт http://www.aroma-zone.com/ и бих искала да знам как точно мога да направя поръчка и дали мога да поръчам до превозвач. Възможно ли е пратката от този сайт да отиде на митница ? Извинявам се предварително, защото нямам опит с пазаруването от чужди сайтове.

# 231
Здравейте! Днес случайно попаднах на този сайт http://www.aroma-zone.com/ и бих искала да знам как точно мога да направя поръчка и дали мога да поръчам до превозвач. Възможно ли е пратката от този сайт да отиде на митница ? Извинявам се предварително, защото нямам опит с пазаруването от чужди сайтове.
Няма да отиде на митница, защото пратката ще пристигне от Франция, а пратки от държави от ЕС не отива на митница. Има и директна доставка до България €8.90, а за поръчка над €60 е безплатна. До Франция е €5.50, а над €35 е безплатна. В зависимост от сумата на поръчката може и да не си заслужава превозвач, иначе няма пречка да използваш.

# 232
  • Асеновград
Няма да отиде на митница, защото пратката ще пристигне от Франция, а пратки от държави от ЕС не отива на митница. Има и директна доставка до България €8.90, а за поръчка над €60 е безплатна. До Франция е €5.50, а над €35 е безплатна. В зависимост от сумата на поръчката може и да не си заслужава превозвач, иначе няма пречка да използваш.
Благодаря за бързия отговор. Коректен ли е този превозвач, който е посочен в началото на темата?

# 233
Скрит текст:
Благодаря за бързия отговор. Коректен ли е този превозвач, който е посочен в началото на темата?
Прочети последните 5-6 страници и прецени самостоятелно. Еднозначен отговор не може да се даде.

# 234
  • на морето
За мен превозвачът е некоректен Naughty Не може при толкова изчезнали пратки да не  се вземат никакви мерки и въпреки всичко да продължават да работят. Но за тях няма проблем, нали Ларедут връщат парите, така вълкът сит и агнето цяло. И аз си мисля, че и затова вече не може да се поръчва до бг, колко да ни траят Sick
Жалко, защото това бе любимият ми сайт Cry

# 235
  • София-Лагера
Спрях да поръчвам след като ми изчезна един пакет с детски анцузи.
Вече една година.

# 236
Според мен "Достави до мен", ще трябва да си смени името на "Открадни от мен".  Всеки е невинен до доказване на противното. Но този път наистина съм много ядосана и ако не потърси  "Изчезналите" пратки с дата доставени  29 юли , мисля да предприема някакви мерки. 

# 237
.

Последна редакция: ср, 03 авг 2016, 19:24 от ina21

# 238
  • София
Щом пратка по проследяване е получена в петък, 29.07, то следва да е пристигне с курса от 5/08.  Peace

# 239
Само обувки ли изчезват. Че мислех да поръчвам козметика.

Общи условия

Активация на акаунт