От Франция до България - превоз на покупките ни (24)

• 100 539
  • 517
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Здравейте! Дали някой е ползвал услугите на тази фирма за доставка от Франция и ако да, моля кажете си мнението
http://shopping-feya.com/fr.html
Същото питане и за този превозвач
http://buyers.bg/pzd
Наближават намаленията, пък и в момента има изгодни оферти от Франция, а не е ясен превозвач, на който може да разчитаме. Моля споделете опит!  Благодаря предварително!

# 211
  • на морето
Здравейте! Дали някой е ползвал услугите на тази фирма за доставка от Франция и ако да, моля кажете си мнението
http://shopping-feya.com/fr.html
Същото питане и за този превозвач
http://buyers.bg/pzd
Наближават намаленията, пък и в момента има изгодни оферти от Франция, а не е ясен превозвач, на който може да разчитаме. Моля споделете опит!  Благодаря предварително!
току що във фейса си писах с първата фирма- само транспортна услуга не извършват, трябва да поръчаш чрез тях срещу комисионна 10% и 4.50лв на кг за доставка Tired

А вторият сайт доставят(не съм го ползвала) но адресът за доставка е същият като този на ДДМ,а лично на мен не ми се рискува с този адрес Peace

Последна редакция: ср, 15 юни 2016, 15:55 от dodi

# 212
  • София
 Баба Мравка, благодаря за информацията, много полезно. За съжаление нямаме превозвач от Франция. А кошницата в ларедут ми е пълна, не знам какво да правим...

# 213
  • Бургас
За съжаление е така... За да не се ядосвам, дори не влизам да разглеждам Tired

# 214
Аз направих преди две седмици две поръчки, едната ми я доставиха, другата ще е в този курс.
Ще продължа да поръчвам с тях, и стискам палци всичко да е наред.

# 215
  • на морето
Аз направих преди две седмици две поръчки, едната ми я доставиха, другата ще е в този курс.
За кой превозвач става въпрос?

# 216

С Доставидомен

# 217
  • на морето

С Доставидомен

O, мерси, но не Peace

# 218
  • София
Момичета, някой поръчва ли все още с ДоставиДоМен? Има ли пак изгубени пратки? Кошницата ми е пълна и се чудя.....

# 219
Не, не се занимавайте с тези изключително некоректни хора. След като ме мотаят вече 2 месеца получавам следния отговор:

"Аз правя процедурата който по принцип Вие трябва да направите.

Работа ми започва когато пратката е пристигнала в склада ни.

Тази процедура може да взима време.

Ще Ви помоля по този време да бъдете търпеливи и да не обвинявате никой.

Много пъти сме гледали камерите и знаеме че проблема идва от пощите а не от нас."

Не стига, че крадат, но и ми държат тон за това, че ги помолих да се свържат с пощите и да се опитат да открият пратката ми!!!
Рaботaтa им зaпочвa и свършвa с крaжби, a моятa рaботa не е дa издирвaм прaтки, които в сaйтa зa проследявaне сa ПОЛУЧЕНИ...

# 220
Момичета, някой поръчва ли все още с ДоставиДоМен? Има ли пак изгубени пратки? Кошницата ми е пълна и се чудя.....
Аз се престраших отново да поръчам с тях, въпреки, че имам една изчезнала пратка от ЛР, парите за която ми бяха възстановени от сайта. В момента чакам две пратки от ЛР. Вчера получих имейл, че първата е получена на френският им адрес и много се зарадвах, моля се и втората да пристигне благополучно. Praynig

# 221

Здравейте, бих искала да поръчам на приятеля си домашна система за наливна бира, но понеже в българските сайтове няма или, ако има са изчерпани ми се налага да поръчам от официалния сайт на Хайникен Франция. Работата е там, че не знам как да поръчам, стигам до поръчай попълвам си всичко и идва един момент в който се замислям, дали изобщо пратката ще стигне до БГ и дали няма да ми изгорят парите.... Ще съм Ви много благодарна, ако успеете да ми помогнете по някакъв начин  Благодаря Ви предварително
Даяна

# 222
Свържи се със сайта и ги попитай.Съветвам те да е с директна доставка до България.

# 223
Свържи се със сайта и ги попитай.Съветвам те да е с директна доставка до България.
Здравейте,
Директна доставка до България, а от там нататък до адрес ли да я пусна,защото не знам с какви куриерски фирми работят и дали поемат ангажимент да ми я доставят до адрес,както и дали сумата,която е обявена (12евро) е реална,т.е дали ще е само до БГ или ще е общо 12 евро
Поздряви, Даяна

# 224
Щом е директна до Бг,би трябвало да е до твоя адрес.Но може да работят и с пощата,което за мен не е вариант.Избери опция за експресна доставка,ако има такава,за да е по-сигурна.Попитай ги на сайта как процедират до България.

Пусни линк,да те ориентират френскоговорящите Peace

Общи условия

Активация на акаунт