От Франция до България - превоз на покупките ни (24)

• 100 000
  • 517
  •   1
Отговори
# 255
Цените и кампаниите същите ли са?
Във френския за 20 евро имаш безплатна доставка до фр адрес за цяла година.
Какъв е УК сайта? Все ме прехвърля на френския..

# 256
  • София
Рядко има разлика в цените. Showroomprive.co.uk е английският, vipsters.de е немският. Но трябва да направиш нова регистрация като нов потребител, с нов имейл и т.н.

# 257
Да, и аз стигнах до тоя извод с регистрацията. Мерси!

# 258
Здравейте, само да кажа, че днес си получих нещата (4 пакета в 1 чувал) от ЛаРедуто с доставчика ДДМ и всичко си е наред. Имам в поръчките и обувки - мъжки боти на GEOX и едни кецове за детето.

До тук нямам оплаквания от превозвача, дано все да е така

# 259
Ехх, влизам с надеждата, да прочета, че проблемите вече са решени, но...    Confused
Явно не са решени.На 30.09 ми изписва,  че е получен пакета,  днес говорих с доставидомен и ми казаха, че на мое име няма нищо и че вината била в пощите, които носели по много пакети на адреса и нямали време да изчакват да се провери всичко.
Нека някой от изпатилите вече да ме светне какво следва.Пратката ми е от ларедут.

И аз с четири поръчки и няма да получа нито една.Всички по колисимо номер са доставени. ДДМ ме информираха че пратките не са при тях.
От години пазарувам от Ларедут и за първи път ми се случва да ми изчезнат пратки.Поръчките са различни с детски дрехи и маратонки.  И аз очаквам да пишете какво следва.... Опитах се да се свържа с Ларедут но изписва че услугата по електронна поща е временно недостъпна.

# 260
Ехх, влизам с надеждата, да прочета, че проблемите вече са решени, но...    Confused
Явно не са решени.На 30.09 ми изписва,  че е получен пакета,  днес говорих с доставидомен и ми казаха, че на мое име няма нищо и че вината била в пощите, които носели по много пакети на адреса и нямали време да изчакват да се провери всичко.
Нека някой от изпатилите вече да ме светне какво следва.Пратката ми е от ларедут.

И аз с четири поръчки и няма да получа нито една.Всички по колисимо номер са доставени. ДДМ ме информираха че пратките не са при тях.
От години пазарувам от Ларедут и за първи път ми се случва да ми изчезнат пратки.Поръчките са различни с детски дрехи и маратонки.  И аз очаквам да пишете какво следва.... Опитах се да се свържа с Ларедут но изписва че услугата по електронна поща е временно недостъпна.
Да, и аз неуспях по имейл да се свържа с ларедут и се свързах с ддм.От там ми обясниха, че трябва да им предоставя кл. номер и номер на поръчката и те ще разговарят с ларедут по телефона, има и други липсващи пратки от ларедут.Sad

# 261
  • Sofia
Не знам как да закрия темата, има ли такава опция? Наистина не разбирам защо продължавате да поръ4вате  newsm78

# 262
Не я закривай,все е от полза.Аз поръчах едно панталонче детско,получено е на адреса.Скоро го чакам. Поръчвам рядко и за колкото мога да прежаля.

# 263
  • София
аз имам над 20 получени поръчки до адреса на ДДМ..нито една не липсва. Обикновенно информацията за получена на адреса пратка се получава с 2-3 дни закъснение...нявам представа защо е така..но изчакайте няколко дена...

# 264
Не знам как да закрия темата, има ли такава опция? Наистина не разбирам защо продължавате да поръ4вате  newsm78

Е как? Темата си е супер, който иска да не поръчва, всеки си решава  Peace

Аз съм доволна, че има доставчик от Франция, защото ЛаРедут си остава любимият ми сайт за пазаруване

# 265
  • Бургас
Мдааа, всички бяхме доволни, докато не бяхме опарени и завлечени. И всички дотогава нямахме проблеми. НО един ден изреваваш и ти и влизаш в отбора на непоръчващите, докато Матьо и сие не отстранят проблемите. Което явно нямат намерение да правят, защото лично не ги касае, отговорност за пратки и пари не носят и им е все тая, докато има поръчващи хора Tired

# 266
но ако отстранят проблемите ще поръчваме повече хора и по-често.непонятно ми е ,защо не вземе мерки( аз не съм имала липси,но не поръчвам както преди заради отзивите ви.

# 267
  • Бургас
Така е, но явно те не го осъзнават и ги устройва сегашното положение Tired Страшно ми липсва пазаруването от Франция, но не мога да треперя всеки път дали ще ми дойде пратката или не, а още ми държи влага попарената радост от уж страхотните находки, за които водих дълга и нервозна кореспонденция и с Матьо и с редутци, само и само да си получа обратно поне парите Stop

# 268
Мдааа, всички бяхме доволни, докато не бяхме опарени и завлечени. И всички дотогава нямахме проблеми. НО един ден изреваваш и ти и влизаш в отбора на непоръчващите, докато Матьо и сие не отстранят проблемите. Което явно нямат намерение да правят, защото лично не ги касае, отговорност за пратки и пари не носят и им е все тая, докато има поръчващи хора Tired
Съгласна съм с теб.Точно влизаш в графата на прецаканите.
 Аз не мога да си представя такова безхаберие от страна на френските пощи и от страна на ддм,  да не се сверяват пратките, които доставят на адреса и да не се полагат подписи срещу съотв. такава.Аз като получавам пратка се подписвам, и в пощата и при куриера и навсякъде.Или са пълни идиоти французите или Матю лъже и най-малкото не се справя с проблема.Е колко па толкоз кашони, писма, колети и т.н. получава на "проблемния" си адрес, че не може да ги провери?Тъмна Индия за мен е този превозвач, да и аз съм получавала пратки преди, но няма да повторя.Сега чакам Матю да говори с ларедут.Чудя се, дали ако отворя диспут в пей пал, след като и контактната форма на ларедут не работи и не може да им се пише, ще ми върнат парите?

# 269
  • Бургас
Задължително повдигни диспут, защото не мисля че ще дочакаш отговор от редутци, дори да успееш да се свържеш с тях. И след толкова проблемни пратки в последно време, диспути, върнати пари и проблеми, дали редутци няма да резнат доставките до тук Whistling Не мога да си обясня как тук, с нашите пощи, дето все още са в миналия век технологически, с халваджийските тефтери, дето се вписват на ръка пратките и се дават срещу подпис, има повече ред и контрол отколкото в пощите на една уж бяла държава Thinking А страшно ми липсва пазаруването от Франция!!!

Общи условия

Активация на акаунт