От Франция до България - превоз на покупките ни (24)

• 99 999
  • 517
  •   1
Отговори
# 270
Много отдавна не бях поръчвала, но в края на септември реших да рискувам и направих две поръчки. Вчера си получих пакетите от Еконт - няма липси, но аз и не поръчах кой знае какво, за да ми е по-лесно да го прежаля, ако пратката изчезне  Grinning Сега мисля да рискувам отново, че детето има нужда от грейка. Опитвам се да поръчвам така, че доставката до френския адрес на ДДМ да се падне в понеделник до четвъртък. Знам, че не е кой знае каква гаранция, че нещата ми няма да изчезнат, но все пак...

Пожелавам на всички успешно пазаруване и безпроблемно получаване на поръчките  Hug И дано ларедутци скоро отпуснат малко кодове, че напоследък много са се стиснали  Crossing Arms

# 271
  • София
Аз пък съм от доволните клиенти на ДДМ. Поръчвала съм и скъпи маратонки и всичко е пристигало. От лятото до сега имам поне 30 пакета. И последните ми две поръчки с ботуши, естествена кожа, пристигнаха (единият трябва да взема днес). Вярвам, че е малък процента на проблемните доставки. Но ако човек чете само написаното в темата ще реши, че 50% от нещата се губят. А така се заблуждават другите потребители имащи желание за пазаруване от Франция.
Надявам се, че поне малко мога да намаля негативното мнение за доставчика. Аз със сигурност ще продължа да пазарувам от там.

# 272
  • на морето
Аз пък съм от доволните клиенти на ДДМ. Поръчвала съм и скъпи маратонки и всичко е пристигало. От лятото до сега имам поне 30 пакета. И последните ми две поръчки с ботуши, естествена кожа, пристигнаха (единият трябва да взема днес). Вярвам, че е малък процента на проблемните доставки. Но ако човек чете само написаното в темата ще реши, че 50% от нещата се губят. А така се заблуждават другите потребители имащи желание за пазаруване от Франция.
Надявам се, че поне малко мога да намаля негативното мнение за доставчика. Аз със сигурност ще продължа да пазарувам от там.
Според мен не трябва даже и 1 % да се допуска да изчезват пратки. А ако все пак се случи да се вземат мерки от превозвача, а той вече година не прави нищо по въпроса,а продължават да изчезват. Пожелавам Ви да не влезете в тези проценти,защото да си върнете парите е много трудно, а и до кога ли Ларедут  ще ги връщат  newsm78

# 273
  • varna
Здравейте, да се включа и аз към недоволните, този път случката ни е със Сефора и ДДМ:
От февруари насам направихме 4 поръчки:
1-та за 13 евро си дойде без проблем.
2-та имаше липсваща палитра, другото си дойде, Сефора искаха декларация с подпис, че не сме я получили, за да проведяли разследване и дадоха опция за връщане или повторно пращане, избрахме да я пратят пак, дойде.
3-та беше за 8 неща общо, понеже имаше голяма разпродажба, общо 30 евро, дойдоха само 2-те за мен (боди лосион и пакет душ гелове), останалите шест (забележете 6! - спирала, фон дьо тен и подобни) продукта липсваха от пратката, но не личеше да е отваряна, беше си в опаковката на Сефора. Пак се почнаха едни писма до тях, че няма цели шест неща и че се случва за втори път. Съответно пак имаше декларация с подпис, обаче тоя път се оказа, че не могат да ги пратят наново всичките шест неща, защото вече не са им налични, та трябваше да ни върнат парите. Обаче не ги връщат директно в картата, ами в профила, защото ако бяха ги върнали в картата, изобщо нямаше да си играем да правим 4-та поръчка.
4-та (де факто с върнатите 30 евро), в която имаше 4 продукта, изобщо пък не дойде. Френските пощи я отчитат доставена, а при ДДМ я няма - води се неполучена. Сега пак сме в процес на писане със Сефора, макар да подозирам отговорът какъв ще е.
Съответно виждате деградацията на услугата как върви, чакаме да видим и този път какво ще измислят Сефора и изобщо спираме поръчките от Франция - то бива безобразие, ама чак пък толкоз #Cussing out #2gunfire

# 274
Да напиша развитието по случая с моята пратка от Ларедут.Уж Матю щеше да им звъни и т.н, добре че бях платила с пейпал.Писах им на ларедут през пейпал-никъв отговор, после ескалирах-пак никъв отговор, те щом на пейпал не отговарят тия французи, та на Матю ли:)?Незнам тези от вас, които са плащали с карта как са си взели парите, направо незнам.Ако има възможност плащайте винаги с пейпал, досега и като продавач и като купувач не са ми "изневерили" никога.
Така и не разбирам къде точно е проблема при пощите или при ддм, но аз от Франция няма да поръчвам засега.
Успех на останалите с връщането на парите!

# 275
  • Бургас
Имам имейл, че ще се сменя френския адрес за доставка. Сииилно се надявам това да е крачка напред с решаването на проблема с липсващи пратки Praynig Много ми липсва пазаруването от Франция  Tired

# 276
Имам имейл, че ще се сменя френския адрес за доставка. Сииилно се надявам това да е крачка напред с решаването на проблема с липсващи пратки Praynig Много ми липсва пазаруването от Франция  Tired
Също така и :
"Доставките на Вашите пратки ще се извършват само с куриерска фирма Еконт. Няма да може да получавате пратките си от офиса на dostavidomen."

# 277
  • София
От сайта на ДДМ:
Промяната на адреса ни във Франция ще бъде в сила от 28.11.2016.
Новият адрес е: Eurotop Ménager, 12 place de Gaulle, 59190 Hazebrouck

Доколкото разбрах, Матьо заминава за Франция, за да смени адреса успешно и да няма повече проблеми с доставките от Франция до България, и същевременно да разследва с френските пощи  досегашните липси, дали са от склада, или са от куриерите.

# 278
  • Бургас
Ха дано е успешна мисията Peace

# 279
И аз много се зарадвах,  като прочетох. Дано с новия адрес всичко да е наред.

# 280
  • sofia
Ако сега поръчам от Ларедут, кой адрес на ДДМ трябва да заявя - стария или новия?
Няма как да знам дали ще доставят пратката преди 28/11 или след  newsm78

# 281
Аз до 28ми не бих рискувала.

# 282
  • София
Как се попълва новия адрес във формата на Амазон? Нещо не го харесва. На address line 1 съм сложила Eurotop Ménager 12 place de Gaulle и отдолу излиза следния надпис: Nos systèmes ne reconnaissent pas le nom de rue. Si celui-ci est valide, vous avez la possibilité de l'utiliser en cliquant le bouton "Envoyer à cette adresse" ci-dessous.
Някой успя ли да го въведе в Амазон?

# 283
Как се попълва новия адрес във формата на Амазон? Нещо не го харесва. На address line 1 съм сложила Eurotop Ménager 12 place de Gaulle и отдолу излиза следния надпис: Nos systèmes ne reconnaissent pas le nom de rue. Si celui-ci est valide, vous avez la possibilité de l'utiliser en cliquant le bouton "Envoyer à cette adresse" ci-dessous.
Някой успя ли да го въведе в Амазон?

разбира се че няма да стане, адреса е в сила от 28.11.2016 Naughty

# 284
  • София
Адреса си е адрес. От 28.11.2016  на този адрес ще се получават пратиките на ДДМ. Иначе адреса си го има. Но Амазон не го разпознава.

Общи условия

Активация на акаунт