От Франция до България - превоз на покупките ни (24)

• 99 949
  • 517
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
От ДДМ изпращат ли мейл за получена на адреса във Франция пратка или изпращат след пристигането на камиона в БГ?

Lodsi, и аз имам поръчка от Сефора, изпратена на техния адрес. Според тракинга е доставена на 15.02. Нямам мейл от ДДМ, затова и сега се зачудих дали трябва да получа такъв.

# 91
  • София
Трябва да получиш мейл когато пратката пристигне на техния адрес във Франция ако си попълнила правилно формата и има ID.
Аз не получих мейл и затова пратих номера на колисимо и помолих да потвърдят, че са я получили.
Така разбрах, че има проблем...

# 92
  • Бургас
По същия начин и аз разбрах, че ми я няма пратката, която чакам. Според Колисимо е доставена, но аз имейл нямам получен и писах да попитам там ли е или не. Оказа се, че не и сега започвам и аз ходене по мъките, а така се радвах на поръчаните неща Tired Не знам дали има някаква връзка, но въпросната пратка са опитали да я доставят в събота неуспешно и в понеделник е отметната вече като доставена. Сега чакам още една пратка, която в събота щяха да опитват да доставят и треперя дали ще се получи в понеделник при посредника или отново ще остана "на сухо" ooooh!

# 93
Ако разликата ви е от няколко дни,не се тревожете излишно. На мен една пратка ми я отбелязаха получена в ДДМ няколко дни  след колисимото и си я получих.

# 94
Яяяя да видиш ти как след като вдигнах тук джабала и как изведнъж кражбите спряхааа !

Да видим сега докога ще се удържат да не крадат!!!

Е, как ще са спрели, та ние не спираме да се оплакваме, все някой има изгорял. И аз от колко време се разправям ту с Ларедут, ту с превозвача и все ми казват да чакам. Днес вече им писах гневно писмо с остра нота да ми връщат парите #Cussing out

и  за съжаление резултата е никакъв.... и аз писах брисах и накрая нищо по една студена водичка. еми кво да ви кажа риска от пазаруването он-лайн Simple Smile
сега трябва да сте спокойни Матю ще ходи във франция да се оправя  с  пощите..... защото напоследък много изчезнали пратки има... имам честа лично да съм Уведомена за това негово намерение. и моето лично успокоение е че като отиде ще ми намери пратката.....смях смях. чудя се може ли да има толкова наивни хора още.... пратка от 17.11 ще бъде намерена след три месеца. то с толкова изчезнали поръчки колисимо вече да взема ти те да направят един склад... добронамереното  поведение просто вече не му се получава.дайте да вземем всички с един и същи проблем да на пишем едно колективно писмо на тоя ЛР, че и те састанала едни... нямам думи. та белкем се стреснат и те че нещо някъде по веригата не е както трябва. ДДМ ли пощи ли не знам... много станах ме с един и същи проблем newsm78 newsm78

# 95
Трябва да получиш мейл когато пратката пристигне на техния адрес във Франция ако си попълнила правилно формата и има ID.
Аз не получих мейл и затова пратих номера на колисимо и помолих да потвърдят, че са я получили.
Така разбрах, че има проблем...

при мен нещата започнаха по абсолютно същият начин.. #2gunfire

# 96
Трапезица, ето отговор от ДДМ:
"Пощите идват всеки ден с 100 колети, ги оставят така при партньиора ми и ги показват всички доставени...

От 2/3 седмица имаме липсващи пратки и пробвам да се свъжа с тях да сложиме един по сигурен процес.

Но за сега нямам отговор...

Много съжелавам, ще правя всичко възможно да намеря пратката Ви и да не се случва пак"
Кой носи отговорност? Кой ще ми върне парите?  Rolling Eyes

Матю, / знам че четеш/ Не лъжи! проблемите ти не са от 2/3 седмици ами от Месеци
наред! почти през курс има ужилени.... е стига вече де. да в България сме но пък ние не ядем доматите с коловете. newsm12

# 97
Аз мислех днес да пусна поръчка от Амазон, но като чета...  ooooh!
Само от Редут ли изчезват пратки?

# 98
  • Sofia
Аз поръчах за първи път от амазон преди да започна да чета и след това бях силно притеснена, но за щастие получих мейли, че пратките ми са доставени.

# 99
с последния курс си получих пратката от Амазон  Peace и съм сред много доволните,до сега нищо не ми е изчезвало,но пък винаги си изписвам имената и ID  и някъде по избор добавям Sogetra

# 100
  • София
Мимита, получена ли е пратката ти от Сефора?
На мен ми пратиха повторно продуктите, утре трябва да пристигнат на френския адрес. Наистина се надявам този път да не се изгуби!

# 101
Как процедирате за "загубените" или "изчезналите " пратки от Ла редут. По колисимо е доставена на 19.02., а превозвачът казва, че не е получена и имало още няколко такива, като обвинява пощите.
Моля, тези които са имали такъв проблем, да споделят освен, че им пишете на ла редут, какви мерки взимате?  То едва ли ла редут ще пратят наново пратка, като е доставена! Превозвачът защо още не е взел сериозни мерки? #Cussing out #2gunfire

# 102
  • на морето
Как процедирате за "загубените" или "изчезналите " пратки от Ла редут. По колисимо е доставена на 19.02., а превозвачът казва, че не е получена и имало още няколко такива, като обвинява пощите.
Моля, тези които са имали такъв проблем, да споделят освен, че им пишете на ла редут, какви мерки взимате?  То едва ли ла редут ще пратят наново пратка, като е доставена! Превозвачът защо още не е взел сериозни мерки? #Cussing out #2gunfire

Аз вече повече от 20 дни пиша на ларедут и препращам писмата на превозвача. Нищо конкретно не се случва,все трябва да изчакам и взе да ми писва #2gunfire
Не знам вече какво да правя, последно им писах да ми връщат парите Peace

# 103

Аз вече повече от 20 дни пиша на ларедут и препращам писмата на превозвача. Нищо конкретно не се случва,все трябва да изчакам и взе да ми писва #2gunfire
Не знам вече какво да правя, последно им писах да ми връщат парите Peace
Добре би било да де преброим, за да се види, че става въпрос за повече пратки, а не за няколко
И превозвачът сериозно да обърне внимание! Аз си получих пратките, но на сестра ми , разделена на две, едната я няма- Няма маратонки - яке. Обухме и облякохме половина Франция! Докога...... #Cussing out #Cussing out Никой не е застрахован! #2gunfire При всяка поръчка трябва да треперим ли....? #Cussing out

# 104
Хайде и аз да се оплача с изчезнала пратка от ЛР  #Cussing out съдържаща мъжки обувки и детско яке, ако изобщо има значение. Според колисимо е доставена на 12.02 а от нея няма и следа. Изпратих два имейла на превозвача още на 16 и 17.02 с молба да провери дали е получена във Франция, но отговор така и не получих. Тайничко се надявах днес да ме чака в офиса на Еконт с другите пакети, но не. Обадих му се по телефона, извини ми се, че не ми е отговорил на мейлите и обеща да ми съдейства в кореспонденцията с ЛР. Препратих му имейла с който твърдят, че е доставена. И сега какво следва? Май и аз ще пия една студена вода. Tired

Общи условия

Активация на акаунт