От Франция до България - превоз на покупките ни (24)

• 99 995
  • 517
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
Как се попълва новия адрес във формата на Амазон? Нещо не го харесва. На address line 1 съм сложила Eurotop Ménager 12 place de Gaulle и отдолу излиза следния надпис: Nos systèmes ne reconnaissent pas le nom de rue. Si celui-ci est valide, vous avez la possibilité de l'utiliser en cliquant le bouton "Envoyer à cette adresse" ci-dessous.
Някой успя ли да го въведе в Амазон?

разбира се че няма да стане, адреса е в сила от 28.11.2016 Naughty
Искрено ме разсмя, Меги, благодаря  за настроението Peace

# 286
  • FR
Не знам какви са изискванията на превозвача за въвеждане на адреса, но Амазон не го харесва, защото търси номер и име на улица. Това е 12 place de Gaulle. Като се сложи от пред името на магазина Eurotop Ménager става невалиден адрес, защото няма такава улица. Ако все пак трябва да се попълни на първата линия името на магазина и номер и улица трябва да се натисне бутона "Envoyer à cette adresse", тоест все пак да се изпрати на този адрес.

# 287
  • София
Как се попълва новия адрес във формата на Амазон? Нещо не го харесва. На address line 1 съм сложила Eurotop Ménager 12 place de Gaulle и отдолу излиза следния надпис: Nos systèmes ne reconnaissent pas le nom de rue. Si celui-ci est valide, vous avez la possibilité de l'utiliser en cliquant le bouton "Envoyer à cette adresse" ci-dessous.
Някой успя ли да го въведе в Амазон?
Опитай да смениш местата, първо номера и улицата, на второ - името на магазина

# 288
  • София
Обърнах ги, предложи ми вместо 12 place de Gaulle да пише 12 place general de Gaulle. Вероятно това е името.

# 289
  • FR
Да, същото е, но като приемеш предложението на Амазон не ти ли маха името на магазина? Ако на същия номер има няколко човека или фирми пощальонът няма да знае на кой да остави колета.

# 290
и аз съм доволна от превозвача. не мога да кажа нищо лошо за него.

Може още да се желае откъм бързина на доставката, но се надявам от новия адрес да действат по-бързо.

# 291
  • sofia
може ли да ми кажете каква е цената на доставката сега? плащаме 2лв/кг от Фр до Бг и после още 4.50лв/кг на куриерската фирма ли? нещо не се ориентирам от сайта на еконт

# 292
и понеже побързах да ги похваля - днес и аз получих пратка, в която липсват цели 8 артикула Ужасна работа.

Получих кашона отварян - с малък процеп в предната част, който почти не се забелязва. След като отвори пратката открих, че малките детски дрешки, които могат да се промушат през тази дупчица, са измъкнати. Останали са само по-големите пликове.

Като оставим настрана факта, че кашонът поседя седмица и половина на склад в стария им френски адрес и после кой знае къде е пътувал.... най ме е яд, че това са коледни подаръци за бебето ми и за едно новородено.  #2gunfire

Нещо важно - явно проблемът НЕ Е в Ларедут, а е след това, защото моите пратки са от Orchestra Premaman. Специално са отваряни, за да се крадат.

# 293
  • Хасково
Здравейте ! И аз имам проблем с dostavidomen.com ...... на черния петък в 23:00 реших че искам едни продукти от Sephora.fr и се регистрирах в сайта , не получих ID мейла , но пуснах поръчката , че промото беше до 00:00 ....писах им , казаха че няма проблеми и ще ми пишат като е тук.....
Пратката е пристигнала на 02.12 в новият им офис и вчера им писах какво става, защото предполагах че на 02.12 ( петък ) едва ли са я натоварили и бях сигурна че ей сега във вторник вече е при тях , все пак 2 седмици... да ама не.. писах два мейла , нямаше отговор и на третитят ми пишат че в петък я пращат към България и в сряда ще си я получа....ЗАЩОООО... защо не е тръгнала с курса на 09,12 ... направо съм бясна....
Имате ли такива проблеми с тях , за първи път поръчвам от Франция  newsm78 newsm78 #2gunfire #2gunfire

# 294
  • varna
Ани, възможно е да са били претоварени заради черния петък, така беше навсякъде с всички куриерски фирми. Аз изчаках след 28.11 да се преместят на новия адрес, поръчах си от Сефора и ето че пратката дойде до Варна точно седмица след като от Сефора ми пратиха съобщение, че е доставена до съответния френски адрес.

# 295
  • Хасково
Ани, възможно е да са били претоварени заради черния петък, така беше навсякъде с всички куриерски фирми. Аз изчаках след 28.11 да се преместят на новия адрес, поръчах си от Сефора и ето че пратката дойде до Варна точно седмица след като от Сефора ми пратиха съобщение, че е доставена до съответния френски адрес.
Ох не знам , ама два курса пропуска и идва на третия.. малко е странно Sad Комуникацията куца от всякъде ... никакви отговори нямам от тях ....  Outta Joint

# 296
Ти се радвай, че все пак ти е дошла Wink

# 297
И на мен ми пропускат курсове и по седмица стои в техен склад. Доколкото разбрах не носят отговорност за изчезнали неща от пратката ми. Все пак се радвай, че е дошла.

# 298
  • Хасково
Аааа още не е при мен ... уж в сряда ще я получа и дано всичко да е окей  ooooh! ooooh!

# 299
  • Sofia
Ти се радвай, че все пак ти е дошла Wink

И ако евентуално е дошла, защото може и наизуст да са отговорили ... Назад в темата точно от Сефора бяха описани доста проблемни поръчки.

Общи условия

Активация на акаунт