Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 35

• 114 567
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
Момичета препоръчайте ми фон дьо тен със средно до пълно покритие. Чудя се дали да не пробвам този на Импала за мазна кожа /с помпичката/.
Кожата ми е смесена към мазна.
На Буржоа Хелти Микс е много хубав, но е около 20 лв.

# 211
  • Стара Загора
Момичета препоръчайте ми фон дьо тен със средно до пълно покритие. Чудя се дали да не пробвам този на Импала за мазна кожа /с помпичката/.
Кожата ми е смесена към мазна.
На Буржоа Хелти Микс е много хубав, но е около 20 лв.

Не бих казала, че е ок за мазна кожа. Flower Perfection е по-хубав за такива. Peace
На Импала също не е никак лош с помпичката от ниския клас.

Препоръчайте, моля база за грим. Нещо от ДМ?

И ще ми напомните ли коментираната паста за зъби, избелваща, с аромат на анасон коя беше? Хомеопатична на Астера  newsm78

Да, тя.

# 212
  • София
От къде го купуваш Мичъма ? Grinning

Мичъм може да се намери и в Кауфланд.

# 213
Хелти Миксът е в два варианта. Единият е точно за мазна и смесена в по-дългата и тънка тубичка. Аз съм с така кожа и съм доволна. И е много икономичен. На мен последната опаковка ми стигна от края на юли чак до края на януари някъде при почти ежедневно използване.

# 214
  • Стара Загора
Хелти Миксът е в два варианта. Единият е точно за мазна и смесена в по-дългата и тънка тубичка. Аз съм с така кожа и съм доволна. И е много икономичен. На мен последната опаковка ми стигна от края на юли чак до края на януари някъде при почти ежедневно използване.

Снимки?
Гел Серума според мен е подходящ за суха кожа, защото аз го имам (втора опаковка) и ползвам. А другият класическия е по-покривен и може да мине за мазна кожа, но не е най-доброто откъм фиксиране. Пудрата Хелти Баланс е ок вече.

# 215
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Човече, ти беше от Пловдив, нали? От къде го купуваш Мичъма ?

Жани, аз моя Мичъм си го купих от Карфур преди време.

# 216
В Кауфланд не съм ги забелязала, благодаря, ще проверя Simple Smile

# 217
  • Велико Търново
Човече, Карфур, не Кауфланд Wink

# 218
Amiamo е писала за Кауфланд  Simple Smile
Карфур нямам около мен, така че не е вариант...

# 219
  • Велико Търново
Amiamo е писала за Кауфланд  Simple Smile
Карфур нямам около мен, така че не е вариант...

О, извинявай Blush Аз четох мнението на Рейна/понеже в нашия Кауфланд не съм откривала Мичъм/.

# 220

Снимки?
Гел Серума според мен е подходящ за суха кожа, защото аз го имам (втора опаковка) и ползвам. А другият класическия е по-покривен и може да мине за мазна кожа, но не е най-доброто откъм фиксиране. Пудрата Хелти Баланс е ок вече.

На мен ми е идеален, а кожата ми е мазна, държи цял ден, идеално изравнява и покрива. Peace Но все пак при всеки е индивидуално и всеки си има предпочитания.  Peace

# 221
Рейничка  Hug Hug Hug
Нашият Карфур го затвориха  Laughing, отпада като вариант. Ще го търся онлайн  Peace

# 222

Присъединявам се към мнението на iv4enceto_91 за Flower perfection-a, той е много по-подходящ за мазна кожа, а и покритието му е на ниво  Peace

# 223
  • Стара Загора

Присъединявам се към мнението на iv4enceto_91 за Flower perfection-a, той е много по-подходящ за мазна кожа, а и покритието му е на ниво  Peace

Аз съм го пробвала 2-3 пъти, след като прочетох мнението на Верджи http://www.vg-makeup.com/2013/09/blog-post_26.html , но моята кожа не е мазна и ми идваше по-покривен и сух от необходимото.
Съгласна съм с това, че на всеки кожата му има различни нужди, както и нашите изисквания, така че пробвайте. Винаги препоръчвам първо да се разноси 2-3 дни, ако има откъде и най-добре е да вземете отсипка за вкъщи. Peace

# 224
  • Пловдив
Рейничка  Hug Hug Hug
Нашият Карфур го затвориха  Laughing, отпада като вариант. Ще го търся онлайн  Peace
Аз го купих от Емаг Peace

Общи условия

Активация на акаунт