Преди да ми кажете “запиши си чак за доктор” - направих го. Записах първия възможен час. В понеделник ще ме прегледат. Просто вече мина много време и ми трябва някакво успокоение.
Става въпрос за месечния ми цикъл. Обикновено е слаб, но болезнен. Продължителност 4-5 дни.
Месец декември ми дойде точно на датата 19.12.2024 и ми свърши на 22.12.2024 г.
След това се случиха много неща и в работата ми и в личен план, както и загубих много близка приятелка.
На 26.12.2024 г. При ставането си сутрин разбрах, че пак ми е дошъл цикъла. Този път доста по-обилен и доста по-наситено червен, както и с малки парченца съсирена кръв. (Съжалявам за подробностите)
Днес дата 09.01.2025 г. аз все още съм в цикъл- вече 15-сти ден. Звъннах на докторката, при която ходя-първия свободен час е на 13-сти.
Тази сутрин за първи път от 10 години насам установих, че през нощта положението е било доста по-обилно, отколкото е могъл да поеме тампонът.
Не съм водила сексуален контакт от няколко месеца, така че пропускам възможността да е спонтанен аборт или нещо свързано с това.
Ползвам само тампони, защото съм алергична към дамските превръзки. Изпитвам силен дискомфорт, когато ги ползвам.
От 3-4 дена приемам цитровит, защото се чувствам леко настинала.
Ще се радвам да ми споделите мнения, съвети или кой каквото може.